MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Και για πες λοιπον με ποια λογικη ενημερωνομαστε για τις αποδοσεις του Κλειζα/Τεοντοσιτς/Κεσελι/Νιλσεν και δεν ενημερωνομαστε για την αποδοση του Ναβαρο πχ.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί ο Κλέιζα παίζει πλέον στον ΟΣΦΠ και δεν το ξέρω; Έλεος...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Επαιζε μεχρι πριν 1 μηνα. Δηλαδη θεωρεις εσυ οτι η αναφορα στον Κλειζα (μαζι με αυτες στον Κεσελι-Τεοντοσιτς-Νιλσεν) ηταν τυχαια-random? Kαι ξαναρωταω αφου μιλαμε για παγκοσμιο μπασκετ γενικα πως και δεν ειπαμε για την αποδοση του Ναβαρο πχ? Ετσι τυχαια αναφερθηκαν τα ονοματα αυτων των παικτων?
Tilemaxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Και τι πρέπει να γίνει λοιπόν; Αν ανέφερε π.χ την απόδοση του Ναβάρο ή του Ιληασόβα (ξένους προς εμάς), θα άλλαζε κάτι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο που ειπα ειναι οτι για τις αποδοσεις παιχτων και πρωην παιχτων του Ολυμπιακου, υπαρχει αντιστοιχο thread. Και δε βλεπω τιποτα παραλογο σε αυτο που λεω, σε αντιθεση με το οτι μου φαινεται παραλογο καθε αγωνιστικη να ενημερωνομαστε για τις αποδοσεις των παικτων του ΟΣΦΠ, που απασχολει τη συγκεκριμενη μεριδα φιλαθλων για την οποια υπαρχει το thread του ΟΣΦΠ. Πχ εναν ΠΑΟΚτζη/ΑΕΚτζη κλπ, τι τον νοιαζει ακριβως αν ο Κεσελι σαρωνει καθε αγωνιστικη ή αν ο Νιλσεν πατωνει? That's the point.
Kasrith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Προς το παρων εχετε μιση σελιδα αφιερωμενη σε ψευτοκοντρα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ σε νημα που ονομαζετε Παγκοσμιο Κυπελλο Basket... Ημαρτον
Chris_85 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Προς το παρων εχετε μιση σελιδα αφιερωμενη σε ψευτοκοντρα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ σε νημα που ονομαζετε Παγκοσμιο Κυπελλο Basket... Ημαρτον Συμφωνω. Και να πεις οτι εχει και ζεστη..
EKTELESTES Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Η ΕΡΤ μας τα χει κάνει.....ΝΑΑΑΑ!...δε γίνονται αυτά τα πράγματα..ένα ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΣΕΡΒΙΑ θέλαμε να δούμε και ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!...
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο που ειπα ειναι οτι για τις αποδοσεις παιχτων και πρωην παιχτων του Ολυμπιακου, υπαρχει αντιστοιχο thread. Και δε βλεπω τιποτα παραλογο σε αυτο που λεω, σε αντιθεση με το οτι μου φαινεται παραλογο καθε αγωνιστικη να ενημερωνομαστε για τις αποδοσεις των παικτων του ΟΣΦΠ, που απασχολει τη συγκεκριμενη μεριδα φιλαθλων για την οποια υπαρχει το thread του ΟΣΦΠ. Πχ εναν ΠΑΟΚτζη/ΑΕΚτζη κλπ, τι τον νοιαζει ακριβως αν ο Κεσελι σαρωνει καθε αγωνιστικη ή αν ο Νιλσεν πατωνει? That's the point. Μπορεί ο Chris_85 να παρακολουθεί την πορεία συγκεκριμένων παικτών επειδή έτσι γουστάρει, που είναι το πρόβλημα; Δεν έγραψε στο topic της Εθνικής αλλά στο συγκεκριμένο, που είναι σχετικό με τη διοργάνωση. Το ότι κάποιον μπορεί να μην το νοιάζει για τους παίκτες αυτούς, τι σημαίνει; Δεν τον υποχρεώνει κανένας να διαβάσει με το ζόρι.
FilipposMD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως, πριν καν προχωρήσουμε στο τουρνουά, θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τους Αργεντινούς. Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, είναι οι ίδιοι περίπου παίκτες, παίζουν 35 λεπτά σε κάθε ματς, κάνουν φανταστικά τουρνουά συνεχώς και ενώ όλο λέμε ότι πάει, έμειναν 3-4-5 και γέροι, επιμένουν να μας διαψεύδουν. Και πάντα με τον τσαμπουκά τους, χωρίς καραγκιοζιλίκια τύπου Ισπανίας. Πραγματικά, νομίζω ότι θα μείνει στην ιστορία αυτή η δεκαετία της Αργεντινής για όλους τους σωστούς λόγους. Μπράβο τους!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι!! Καθε χρόνο και πιο δυνατοι παρα τις απώλειες.. Βεβαια εχουν και εναν τεραστιο παιχτη οπως τον Σκολα να τους οδηγεί.
FilipposMD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει, αν δεις, χθες έπαιζαν με την Ιορδανία. Το πιο εύκολο ματς δηλαδή. Σκόλα, Ντελφίνο έπαιξαν 38 λεπτά και ο Πριτζιόνι 34!!! Οι υπόλοιποι είναι τόσο άσχετοι δηλαδή! Είναι όμως τόσο τεράστιοι παίκτες που δεν αποκλείεται να είναι 4αδα πάλι! Edit: Μα καλά, ολόκληρη Άγκυρα, 50 άτομα να θέλουν να δουν το ματς πριν της εθνικής τους δεν υπάρχουν;;; Κι εδώ στις μεγάλες διοργανώσεις, πολύ κόσμο δεν μάζευαν τα μικρά ματς, αλλά όχι και τέτοια χάλια!
dismemberer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε σεις ασχετο, ο Σκουντης πως και δε περιγραφει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε σεις ασχετο, ο Σκουντης πως και δε περιγραφει? o basketόκαυλος (πως λέμε στρατόκαυλος) πήγε στο ΣΚΑΙ εδώ και κάμποσους μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.