Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο Basket Τουρκία 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτη η γερμανια ειναι αλλοπροσαλη... κερδιζει τη Σερβια και μετα χανει με 30αρα απο καναδα και απο αγκολα...! ημαρτον.....

Δε γινεται να χασει 30 απο τον Καναδα γιατι δεν ειναι στον ιδιο ομιλο :-) Μαλλον την Αυστραλια εννοεις.

• Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο χαζος και απο τα ντουβαρια ο Ιλιασοβα. Μιλαμε για iq ραδικιου.

Πλακα θα χει τωρα να ισφορισει με κανα 3π το Π Ρικο να γελαω για παντα.

Δημοσ.
Πιο χαζος και απο τα ντουβαρια ο Ιλιασοβα. Μιλαμε για iq ραδικιου.

Πλακα θα χει τωρα να ισφορισει με κανα 3π το Π Ρικο να γελαω για παντα.

Νίκησε η Τουρκία να πάρει 79-77

Δημοσ.
Δε γινεται να χασει 30 απο τον Καναδα γιατι δεν ειναι στον ιδιο ομιλο :-) Μαλλον την Αυστραλια εννοεις.
ναι σορρυ μπερδευτηκα!!:lol:
Δημοσ.

Aν κερδισει η Νεα Ζηλανδια τη Γαλλια αυριο ανατρέπονται πάλι ολα στον Δ' ομιλο και παει 2η Ισπανια, 3η Γαλλια κ 4η Ν.Ζηλανδια.. Εγω παντως αυτη την Ισπανια δεν τη φοβαμαι για αντιπαλο αλλα σιγουρα το αγχος της αποτυχιας θα ειναι τεραστιο και για τις 2 ομαδες αν συναντηθουν στους 16.

Δημοσ.
Aν κερδισει η Νεα Ζηλανδια τη Γαλλια αυριο ανατρέπονται πάλι ολα στον Δ' ομιλο και παει 2η Ισπανια, 3η Γαλλια κ 4η Ν.Ζηλανδια.. Εγω παντως αυτη την Ισπανια δεν τη φοβαμαι για αντιπαλο αλλα σιγουρα το αγχος της αποτυχιας θα ειναι τεραστιο και για τις 2 ομαδες αν συναντηθουν στους 16.

Θεωρητικα δεν πρεπει να μας φοβιζει. Αλλα με βαση το μπασκετ που παιζουμε προς το παρον μας φοβιζουν και Κινες/Π Ρικο, οποτε η Ισπανια εχει καθε λογο να μας τρομαζει...

Δημοσ.

Και η Ισπανια τρομαζει με το μπασκετ που παιζει παντως οποτε μαλλον δεν τρομαζει κανεις από οτν αντιπαλο αλλά από τον εαυτό του. ΤΟ μονο που ξέρω είναι ότι αν χαλαρώσει η Ελλαδα και πιεσει στην αμυνα και τρέξει στην επίθεση δεν την σταματαει κανεις, αν περιμένει να οργανωθεί ο αντίπαλος οταν επιτίθεται και δε ρισκαρει να πιεσει λιγο στην αμυνα θα είμαστε πάλι νερόβραστοι.

Στο ανοιχτό γήπεδο ίσως εχουμε τον καλύτερο πλέιμεικερ του τουρνουα (Καλάθης) μετα τους Αμερικανους, στο 5 εναντιον 5 ειναι ανυπαρκτος και στηριζόμαστε στον εξαιρετικά προβλέψιμο ΔΔ και στις εξαρσεις του Σπανουλη..

Δημοσ.
Και η Ισπανια τρομαζει με το μπασκετ που παιζει παντως οποτε μαλλον δεν τρομαζει κανεις από οτν αντιπαλο αλλά από τον εαυτό του. ΤΟ μονο που ξέρω είναι ότι αν χαλαρώσει η Ελλαδα και πιεσει στην αμυνα και τρέξει στην επίθεση δεν την σταματαει κανεις, αν περιμένει να οργανωθεί ο αντίπαλος οταν επιτίθεται και δε ρισκαρει να πιεσει λιγο στην αμυνα θα είμαστε πάλι νερόβραστοι.

Tα ιδια ισχυουν και για τους Ισπανους, με τη διαφορα οτι η καλη Ισπανια που θα πιασει το ρυθμο της δεν παιζεται απο την καλη Εθνικη Ελλαδος ακομα και αν δεν εχουν τους Γκασολ/Καλντερον.

Δεν εχει να κανει με μπασκετικη αξια της καθε ομαδας, δεν εχει να κανει με παιχτες, εχει να κανει με στυλ παιχνιδιου που δεν γινεται να ακολουθησουμε οπως εχει αποδειχθει.

Δημοσ.

Δεν γινόταν μέχρι περσι νομιζω.. Δεν υπάρχει ο Παου που επαιζε σεντερ και ουσιαστικά ειχε την ταχύτητα τριαριού αλλά ο Μαρκ που δε φοβίζει κανένα.. Στο 4 ειναι ο αργός Γκαρμπαχόσα και ο επίσης αργός Ρεγες...Επομένως εκ των πραγμάτων η Ισπανία δεν μπορει να τρέξει ευκολα. Από εκει και πέρα ο ΡΟυμπιο δεν κανει τοσο καλό τουρνουα και στηρίζεται σε Ναβάρο και Ρουντυ ενώ ο αναληρωματικός πλέιμεικερ και τα τριάρια της επίσης δεν κανουν καλό τουρνουα. Φετος δεν το 'χουν οι Ισπανοι.

Αν θυμασαι παντα τη ζημια μας την εκανε ενας ρολίστας Μουμπρου - Χιμένεθ κλπ παιχτες που είτε δεν αγωνίζονται είτε είναι εκτός κλίματος.

Δημοσ.

Ο Κλειζα κανει παλι οργια, ή κανω λαθος?

Επισης πολυ καλοι οι Τεοντοσιτς/Νιλσεν/Κεσελυ σημερα..

Πειτε μου οτι αυριο εχει Αργεντινη-Σερβια..

Δημοσ.
Ο a. Κλειζα κανει παλι οργια, ή κανω λαθος?

Επισης πολυ καλοι οι b. Τεοντοσιτς/ c. Νιλσεν/ d. Κεσελυ σημερα..

Πειτε μου οτι αυριο εχει Αργεντινη-Σερβια..

a/b/c/d: Προφανως ηθελες να ποσταρεις εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...