Προς το περιεχόμενο

Παγκόσμιο Κύπελλο Basket Τουρκία 2010

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ος όμιλος:

Αργεντινή

Σερβία

Αυστραλία

Γερμανία

Αγκόλα

Ιορδανία

2ος όμιλος:

ΗΠΑ

Σλοβενία

Βραζιλία

Κροατία

Ιράν

Τυνησία

3ος όμιλος:

Ελλάδα

Τουρκία

Πουέρτο Ρίκο

Ρωσία

Κίνα

Ακτή Ελεφαντοστού

4oς όμιλος:

Ισπανία

Γαλλία

Καναδάς

Λιθουανία

Νέα Ζηλανδία

Λίβανος

Από κάθε όμιλο περνάνε στην επόμενη φάση οι τέσσερις πρώτοι.

Group δυναμικότητας:

1ο. ΗΠΑ, Αργεντινή, Ισπανία, Ελλάδα

2ο. Σερβία, Σλοβενία, Γαλλία, Τουρκία

3ο. Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο, Καναδάς, Αυστραλία

4ο. Κροατία, Ρωσία, Λιθουανία, Γερμανία

5ο. Νέα Ζηλανδία, Κίνα, Ιράν, Αγκόλα

6ο. Ιορδανία, Λίβανος, Τυνησία, Ακτή Ελεφαντοστού.

• Απαντ. 613
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σίγουρη η πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά μάλλον ως δεύτεροι αφού οι Τούρκοι είναι το πρώτο φαβορί και λόγω έδρας

Δημοσ.
σίγουρη η πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά μάλλον ως δεύτεροι αφού οι Τούρκοι είναι το πρώτο φαβορί και λόγω έδρας

Μπα,πιστευω οι δικοι μας θα σκυλιασουν εκει μεσα και θα παρουν την νικη!

Δημοσ.

Βασικά, δεν είναι ούτε ο πιο εύκολος, ούτε ο πιο δύσκολος όμιλος!Το ματς με την Τουρκία θα είναι κόλαση για τους έλληνες παίχτες, αλλά αν πάμε πλήρεις με Διαμαντίδη, Σπανούλη,Παπαλουκά τότε μπορούμε να χτυπήσουμε στα ίσια το παιχνίδι... Εγώ βασικά μεγαλύτερο άγχος είχα μην τύχουμε με καμιά Ισπανία! Εδώ μου κάθονται!:mad:

Δημοσ.
Βασικά, δεν είναι ούτε ο πιο εύκολος, ούτε ο πιο δύσκολος όμιλος!Το ματς με την Τουρκία θα είναι κόλαση για τους έλληνες παίχτες, αλλά αν πάμε πλήρεις με Διαμαντίδη, Σπανούλη,Παπαλουκά τότε μπορούμε να χτυπήσουμε στα ίσια το παιχνίδι... Εγώ βασικά μεγαλύτερο άγχος είχα μην τύχουμε με καμιά Ισπανία! Εδώ μου κάθονται!:mad:

Την Ισπανια οχι απλα δεν την συμπαθω αλλα την μισω:P

Αμα ειναι να πεσουμε με ισπανια και αμερικη ας πεσουμε στο τελος(ημιτελικο η τελικο)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, διαβάζω παντού σε όλα τα σάιτ για τον δύσκολο αυτό όμιλο, και ότι δεν μας ευνόησε η τύχη κλπ...Ας ηρεμήσουμε λίγο...

Αναφέρατε τον Παπαλουκά και τον Διαμαντίδη. Πρόκειται για τους δύο καλύτερους πλέι μέικερ της Ευρώπης και μαζί με τον καλύτερο Σπανούλη που έχουμε δει θα κάνουν αχτύπητο τρίδυμο. Ο Σόφο είναι πιο φορμαρισμένος από ποτέ, ο Μπουρούσης το ίδιο και ο Βασιλόπουλος θα επιστρέψει δριμύτερος! Αυτοί θα έπρεπε να μας φοβούνται, όχι εμείς, όπως λέει και ο κύριος σε αυτό το άρθρο

Τα έβαλε πολύ καλά στη θέση τους!

Το μόνο που με φοβίζει στο ματς με την Τουρκία είναι αν θα βγουν ζωντανοί οι παίκτες μας από το γήπεδο, ειδικά αν πάει πόντο πόντο το ματς. Εκτός και αν τους πάρουμε από νωρίς και το καταλάβουν πως δεν μας έχουν και ησυχάσουν (όπως οι Σκοπιανοί), πράγμα δύσκολο.

Η πρόβλεψή μου για την τετράδα είναι: Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισπανία, Σερβία

Επίσης, είναι στη μέση η Αργεντινή, η Ρωσία και η Τουρκία

Η μόνη που δεν είναι στα μέτρα μας είναι η Αμερική, ειδικά αν παρουσιαστεί πλήρης...Η Ισπανία (την οποία και εγώ μισώ αφάνταστα) είναι ερωτηματικό λόγω απουσίας του Γκασόλ. Δεν ξέρω τι θα καταφέρει (Αν θυμάστε, στο Ευρωμπάσκετ του '05 ήρθε τέταρτη, όπου πάλι έλλειπε ο Γκασόλ). Σερβία στάνταρ, με τον Ντούντα πάει φουλ για τετράδα.

Επίσης ερωτηματικό είναι η Αργεντινή...Με ελάχιστους παίκτες κάτω από τα 30, τον Τζινόμπιλι συνεχώς τραυματία, με άγνωστο το πόσο ακόμα θα αντέξουν τα γόνατα του Πριχιόνι και χωρίς να έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο στα τουρνουά εφήβων και νέων του καλοκαιριού, δεν με πείθει πως θα τα καταφέρει να μπει στην τετράδα (υποψιάζομαι πως θα την βρούμε στους 8 και θα πάρουμε εκδίκηση).

Η Ρωσία θα είναι επίσης ενισχυμένη σε σχέση με φέτος και σίγουρα θα έχει δυνατή ομάδα, αλλά στα διεθνή πρωταθλήματα δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο (νομίζω στους ολυμπιακούς δεν πέρασε στους 8)

Η Τουρκία είναι πολύ υπολογίσιμη δύναμη εάν είναι πλήρης (κάτι ακούγεται για απουσίες των NBAers), ωστόσο είναι πιθανό να τύχει πάνω σε καμιά ανώτερη στα νοκ άουτ και να αποκλειστεί.

Τέλος, δεν έχω καμιά αμφιβολία για την ανάκαμψη της Λιθουανίας, αλλά όχι από αυτό το τουρνουά...Μάλλον πιάστηκαν απροετοίμαστοι με τις απουσίες τους φέτος και για αυτό δεν κατάφεραν τίποτα. Ωστόσο, εκεί το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής (εισηγήθηκαν βουλευτές τους για να πάρουν wild card), βγάζουν ταλέντα με το τσουβάλι κάθε χρόνο και δεν θα είναι πρόβλημα να βγάλουν μερικούς καλούς πλέι μέικερ για να εκμεταλευτούν τους φοβερούς αδερφούς Λαβρίνοβιτς και τον εξαιρετικό Κλέιζα. Ο Καουκένας δεν είναι μεγάλος για να μην επιστρέψει, όπως ο Γιασικεβίτσιους, όσο για τον Ματσιγιάουσκας, ούτε λόγος...ο άνθρωπος έχει 3 χρόνια να παίξει μπάσκετ, βαριέται που ζει...

Συγγνώμη για την έκθεση

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω 3ους τους βλεπω τους Τουρκους....η εδρα βοηθαει οταν εχεις και ομαδα να επιδειξεις...

Αμα ειναι να πεσουμε με ισπανια και αμερικη ας πεσουμε στο τελος(ημιτελικο η τελικο)

Εγω την συμπαθω την Ισπανια γιατι ολοι ειναι μπασκετοφατσες και προσφερουν θεαμα κατα διαστηματα...δεν μπορω να πω το ιδιο για την εθνικη μας η για τους Σερβους που παιζουν κουραστικο μπασκετ...Αν δεν ηταν τα 24 δευτερολεπτα θα πονουσαν τα ματακια μας παλι...

Βεβαια τωρα με Καζλαουσκας βλεπω βελτιωση στην επιθεση ....για να δουμε...

Δημοσ.

εγω 3ους τους βλεπω τους Τουρκους....η εδρα βοηθαει οταν εχεις και ομαδα να επιδειξεις...

Εγω την συμπαθω την Ισπανια γιατι ολοι ειναι μπασκετοφατσες και προσφερουν θεαμα κατα διαστηματα...δεν μπορω να πω το ιδιο για την εθνικη μας η για τους Σερβους που παιζουν κουραστικο μπασκετ...Αν δεν ηταν τα 24 δευτερολεπτα θα πονουσαν τα ματακια μας παλι...

Βεβαια τωρα με Καζλαουσκας βλεπω βελτιωση στην επιθεση ....για να δουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...