ANHLIKOS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα ηταν προτιμότερο να τους πληρώναμε ανάλογα με τις ταχύτητες που πιάσαμε. Ας πουμε κλειδώνει ο Heatspreader στα 5.000? Να πληρώνει για 5.000. Κλειδώνω εγω 2.000? Το ίδιο. Κλειδώνει ο Θρες 15.000? ξαναμανα! Και θα σου λεγα εγω για πότε θα έφτιαχναν χαλκούς, καφάο και τα ρέστα.... Εντιτ, τα ονόματα μπήκαν γιατι ήσασταν οι πιο πρόχειροι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ακριβώς, δεν με νοιάζει αν είναι από μακαρόνια ή από τσίγκο τα καλώδια. ούτε αυτούς τους νοιάζει και ξέρεις που σε γράφουν... keep whining
Heatspreader Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Και θα σου λεγα εγω για πότε θα έφτιαχναν χαλκούς, καφάο και τα ρέστα.... Αν θα τα έφτιαχναν λέει??? Με τα νύχια θα έσκαβαν για να περάσουν γραμμές! ούτε αυτούς τους νοιάζει και ξέρεις που σε γράφουν... Προσπάθησε να γίνεις περισσότερο, έχεις λίγο περιθώριο ακόμα...
Bill M Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ πάντως ακύρωσαν καμιά 15αριά άτομα γιατί είδαν τα χάλια τις Forthnet στην περιοχή περίμεναν να δουν τι θα γίνει και τελικά δεν θα ασχοληθούν με μια εταιρεία τελείως αναξιόπιστη. Εγώ ένα ξέρω 1 απογοητευμένος πελάτης = - 10 μελλοντικοί πελάτες ποιος χάνει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 καλά ας μου περίσσευαν και μένα 50 euro παραπάνω το δίμηνο και θα την είχα κάνει για ΟΤΕnet εδώ και μήνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.