Bill M Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 φίλε μου δεν είπα να κατεβάζω με 24 αλλά όχι και με 1.8 είπαμε αλλά να μην μασ κοροϊδεύουν στα ίσια εάν μου έλεγαν ξέρεις κάτι δεν μπορούμε πάνω από 2 ΜΒ δεν θα έμπαινα στον κόπο θα κρατούσα την παλιά μου σύνδεση και όλα καλά αλλά όταν πας στο μαγαζί τους και σου λένε ότι οκ δεν θα είναι 24 αλλά σύγουρα 15 - 17 καινούργια υποδομή... και έχεις στο τέλος 1.8 τότε τα παίρνεις κάπου ανάποδα εάν δούλευε έστω και στα 8 ΜΒ θα ήταν οκ για εμένα να περιμένω τυχών αναβάθμιση. Και σε τελική ανάλυση ούτε 1.8 είναι ένα βίντεο στο youtube να δείς κολλάει 2 φορές ενω με 2αρι conxx παίζει και HQ άνετα με λίγα λόγια πληρώνουμε τόσα λεφτά για να τσεκαρουμε τα email μας και να λέμε και ευχαριστώ εκεί φτάσαμε :mad: Και κάτι άλλο στην Θεσ/νίκη με HOL είχα 15 ΜΒ και είχα download 1 με 1.6 MB/s και 500 - 700 μέτρα από το κέντρο όχι 50
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 το συμβόλαιο που υπογράφεις δεν τους δεσμεύει για κάτι τέτοιο δυστυχώς...
Bill M Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 το συμβόλαιο που υπογράφεις δεν τους δεσμεύει για κάτι τέτοιο δυστυχώς... Το ξέρω νομικά είναι καλυμμένοι γι αυτόν τον λόγο πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να κάνουμε μαζική αποχώρηση από την forthnet μερικές χιλιάδες άτομα να πούμε την αλήθεια σε όσους μπορούμε και να δούμε μετα θα νοιώσουν η όχι θα λειτουργήσει σωστά? μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι ο καταναλωτής κάνει κουμάντο και απαιτεί
Karnov Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα...Ο κόσμος δεν είναι να το κοροιδεύει κανείς. Πέρα απο μποϊκοτάζ μπορεί να κάνει και σαμποτάζ! Εγώ πάντως με 2Μbps στον ote είμαι καλυμμένος. Ότι πληρώνω παίρνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Το ξέρω νομικά είναι καλυμμένοι γι αυτόν τον λόγο πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να κάνουμε μαζική αποχώρηση από την forthnet μερικές χιλιάδες άτομα να πούμε την αλήθεια σε όσους μπορούμε και να δούμε μετα θα νοιώσουν η όχι θα λειτουργήσει σωστά? μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι ο καταναλωτής κάνει κουμάντο και απαιτεί πες ότι γίνεται αυτό και κάνουν τα πάντα ώστε να έχουμε 24/7 24mbit συγχρονισμό και throughput αντίστοιχο και καλό latency/pings... ποιος ο λόγος να δίνουν leased line μετά? το upload μόνο? όπως καταλαβαίνεις αυτά που τραβάμε με την adsl είναι μέσα στο πρόγραμμα, διότι αν δεν τα τραβάγαμε θα έπρεπε να πληρώνουμε λεφτά σαν να είχαμε leased line...
Bill M Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα φίλε μου, Εχω μια ερώτηση... έχεις μετοχές Forthnet ? Γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε τόση υποστήριξη!! Απο μια σύντομη έρευνα στο Google μερικά αποτελέσματα από άλλες χώρες διότι ας μην ξεχνάμε είμαστε μέρος της γης άσχετα εάν νομίζουμε ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος γύρο μας.... In Japan, the median download speed is 63 mbps South Korea at 49 mbps Finland at 21 mbps France at 17 mbps Για να μην μιλήσω για οπτικές ίνες και WiMax
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 αν νομίζεις ότι έχω μετοχές και ότι δεν εξηγείται αλλιώς τότε με όλο το σεβασμό είσαι απλά άσχετος και δεν έχεις ιδέα τι εστί xDSL και τι leased line... είτε Forthnet, είτε OTEnet, είτε HOL, είτε On Telecoms, είτε DT, είτε Verizon είτε οποιοσδήποτε ISP τα ίδια θα έλεγα... δεν είπα πόση download speed έχουν οι χώρες αλλά τι throughput βάση της ονομαστικής τους ταχύτητας έχουν...έχει τεράστια διαφορά...googlαρε
polaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εγω απλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση γκρινια για τον συγκεκριμενο πάροχο απο ολους. Καντε μια ερευνα αγοράς και διαβαστε 2-3 φορουμ να δειτε ποιος εχει προβλημα εντονο, ποιος λιγο, και ποιος καθολου, αν υπαρχει.. Εγω ειχα ΗΟL και ενω δεν ειχα προβλημα στο browsing κ download, μου ανεβαζε κατι latency σε online games στο θεο. Εψαξα, ειδα οτι ο καλυτερος provider για το συγκεκριμενο πραγμα ειναι ο ΟΤΕ. Τα εβαλα κατω και λεω, αξιζει να δινω διπλά λεφτά και βάλε για γραμμη Οτενετ? Για μενα αξιζε γιατι παιζω πολύ, οποτε τα εδωσα και τελος. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ISP ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ! Δεν θα φτιαξουμε ΕΜΕΙΣ τα κυκλωματα τους. Απτη στιγμη που κρινουμε οτι δεν μας κανει, ΔΕΝ τον επιλεγουμε. Ουτε απειλες, ουτε τσαντιλες ουτε τιποτα. Απλα πραγματα.. θελω να πιστευω οτι οι χρηστες του ινσομνια ειναι ενημερωμενοι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 πολύ σωστός ο polaki, το πρόβλημα της Forthnet είναι από τον Αύγουστο και δεν ελπίζω να φτιαχτεί φέτος, όποιος δεν ενημερώνεται πριν πάει κάπου είναι δυστυχώς άξιος της μοίρας του
Bill M Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εάν δεν υπάρχει η υποδομή από στην Forthnet για να υποστηρίξει το δίκτυο της τότε να μην βγαίνει και να λέει ψέματα στον κόσμο μόνο για να μαζέψει χρήματα ας μείνει στην Αθήνα και στην Θεσ/νίκη μόνο. Το καλύτερο δεν σας το είπα όταν έκανα την σύνδεση και μας είπαν 24 ΜΒ και οτι θα πιάσουμε 17 ΜΒ και μπορεί παραπάνω διότι είμαι δίπλα στον ΟΤΕ ο υπεύθυνος στο κατάστημα της Forthnet μας είπε ότι του χρόνου θα κάνουν αναβάθμιση στα 48ΜΒ δηλαδή δεν υπάρχουν οι τύποι !!!
disqualified Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εάν δεν υπάρχει η υποδομή από στην Forthnet για να υποστηρίξει το δίκτυο της τότε να μην βγαίνει και να λέει ψέματα στον κόσμο μόνο για να μαζέψει χρήματα ας μείνει στην Αθήνα και στην Θεσ/νίκη μόνο. Το καλύτερο δεν σας το είπα όταν έκανα την σύνδεση και μας είπαν 24 ΜΒ και οτι θα πιάσουμε 17 ΜΒ και μπορεί παραπάνω διότι είμαι δίπλα στον ΟΤΕ ο υπεύθυνος στο κατάστημα της Forthnet μας είπε ότι του χρόνου θα κάνουν αναβάθμιση στα 48ΜΒ δηλαδή δεν υπάρχουν οι τύποι !!! Κοιτα στην ουσια δε σου ειπαν ψεματα για την ταχυτητα, γιατι το router σου οντως συγχρονιζεται στα 24. Απο εκει και περα μην περιμενεις απο μια κερδοσκοπικη εταιρεια να σου πει την αληθεια με το ονομα της. Το marketing γι αυτο λεγεται marketing και οχι η ωρα της αληθειας. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας στον ΟΤΕ για να εχεις οση περισσοτερη αξιοπιστια μπορεις. Στη θεση σου θα εβαζα το νεο πακετο CONN-X talk με 8αρα και ας μην εχει διεθνεις κλησεις ή ωρα σε κινητα. Αν μεινεις στη forthnet αφου δεν εισαι καθολου ευχαριστημενος τοτε κανεις μια τρυπα στο νερο και μηδενιζεις την αξια σου ως καταναλωτης Αν εισαι ευχαριστημενος μενεις εκει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 σε αυτό έχεις δίκιο, είμαστε Ελλάδα, κλασικά τα κάνουμε όλα τελευταία στιγμή πριν καταρεύσει το σύμπαν.. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=14462 δες τα δίκτυα που των ISPs δεν νομίζω ότι είπαν 24mbit αλλά ΕΩΣ 24mbit (όλοι το ίδιο λένε), υπάρχει διαφορά 48mbit? ναι καλά και μετά ξύπνησαν, ο ΟΤΕ μόνο θα προσφέρει του χρόνου μεγαλύτερες ταχύτητες
grazzt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ τα 24 mbit δεν μπορούν να δώσουν, τι παραπάνω ταχύτητες...Εκτός αυτού, ο χαλκός δεν μπορεί να σηκώσει παραπάνω πλέον. Θα πρέπει οι εταιρίες να πάνε εξ ολοκλήρου σε οπτικές ίνες ή σε ασυρματο broadband όπως WiMAX ή LTE ( WiMAX II ή LTE Advanced σε 1-2 χρόνια).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ τα 24 mbit δεν μπορούν να δώσουν, τι παραπάνω ταχύτητες...Εκτός αυτού, ο χαλκός δεν μπορεί να σηκώσει παραπάνω πλέον. Θα πρέπει οι εταιρίες να πάνε εξ ολοκλήρου σε οπτικές ίνες ή σε ασυρματο broadband όπως WiMAX ή LTE ( WiMAX II ή LTE Advanced σε 1-2 χρόνια). μια χαρά σηκώνει ο χαλκός και αρκετά παραπάνω, απλά η απόσταση από το dslam πρέπει να είναι αρκετά μικρή ώστε να μην υπάρχει μεγάλη εξασθένιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.