Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL... αστείο έως και γελοίο..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι συνδρομητής της εν λόγω εταιρίας, τι το ήθελα και έμπλεξα? Βρίσκομαι στην Χαλκιδική στο πρώτο πόδι και το σπίτι μου είναι δίπλα στον ΟΤΕ κυριολεκτικά δίπλα το καλώδιο απο τον ΟΤΕ στο σπίτι μου είναι 50 μέτρα. Όταν ήρθε ο τεχνικός για να κάνει την σύνδεση το δικό του μηχάνημα έγραψε 25.1MB λέει λοιπόν ο τεχνικός ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο καθαρή γραμμή. Βάζω λοιπόν το ROUTER και κλειδώνει στα 23.99 ΜΒ τέλεια δηλαδή μέσα στην χαρά εγώ ανοίγω το speedtest.net να κάνω ένα τεστάκι παίρνω ένα άκυρο το αποτέλεσμα 1.8ΜΒ λέω δεν είναι δυνατόν κάνω ένα rapidshare account και κατεβάζω ένα αρχείο με 214kbps !! Φρικάρω και μιλάω με το τεχνικό τμήμα και μου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή ( σας γράφω το τελικό συμπέρασμα μετα από μια εβδομάδα επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα ) .... εγώ τώρα τι να κάνω ??? Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου ?? Δεν θα έπρεπε κάποιος να τους βάλει στην θέση τους ??

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

24 Mbps ειναι το μεγιστο ευρος που θα εχεις. Αυτο που βλέπεις οφειλεται στο οτι εχεις μονο ενα connection.

Αν ανοιξεις ταυτοχρονα πολλα rapidshare θα το καταλαβεις.

Ακομη καλυτερα να χρησιμοποιεις download managers οπως το cryptload.

Επισης εχε υπ'οψιν οτι μπορει εσυ να μπορεις να τραβας με 24 αλλα ο σερβερ που σου τα στελνει να προσφερει μεχρι 2-3 και παλι να βλεπεις μικρες ταχυτητες.

Δημοσ.

τα δοκίμασα όλα ακόμα και FTP με τον τεχνικό της forthnet και τίποτα 240kbs τελική με 4 αρχεία ανοικτά (και τα 4 = 240 μαζί)...

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι αν και ο τεχνικος* δεν εβγαλε ακρη, και εφοσον το ρουτερ σου κλειδωνει οντως 24

Ισως η φορθνετ σε εχει δηλωσει ως 2 mbit user απο λαθος :P

*Τεχνικος εννοεις μαλλον αυτον που σηκωσε το τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων, δεν ειναι ολοι τεχνικοι, το αντιθετο μαλλον.

Δημοσ.

άσε φίλε μου και εγώ αυτό κατάλαβα 3 στους 10 είναι πραγματικά τεχνικοί ο συγκεκριμένος πιστεύω ότι ήταν, πολύ εξυπηρετικός και έκανε και τα τεστακια και όλα το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι ότι όταν παίρνεις τηλέφωνο τους βρίσκεις ....

Και ναι δεν έβγαλε άκρη φυσικά... όμως άφησε να εννοηθεί ότι κάτι παίζει και δεν δίνουν επίτηδες ταχύτητες ... Δεν ξέρω τι να πω...

Δημοσ.
Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι συνδρομητής της εν λόγω εταιρίας, τι το ήθελα και έμπλεξα? Βρίσκομαι στην Χαλκιδική στο πρώτο πόδι και το σπίτι μου είναι δίπλα στον ΟΤΕ κυριολεκτικά δίπλα το καλώδιο απο τον ΟΤΕ στο σπίτι μου είναι 50 μέτρα. Όταν ήρθε ο τεχνικός για να κάνει την σύνδεση το δικό του μηχάνημα έγραψε 25.1MB λέει λοιπόν ο τεχνικός ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο καθαρή γραμμή. Βάζω λοιπόν το ROUTER και κλειδώνει στα 23.99 ΜΒ τέλεια δηλαδή μέσα στην χαρά εγώ ανοίγω το speedtest.net να κάνω ένα τεστάκι παίρνω ένα άκυρο το αποτέλεσμα 1.8ΜΒ λέω δεν είναι δυνατόν κάνω ένα rapidshare account και κατεβάζω ένα αρχείο με 214kbps !! Φρικάρω και μιλάω με το τεχνικό τμήμα και μου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή ( σας γράφω το τελικό συμπέρασμα μετα από μια εβδομάδα επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα ) .... εγώ τώρα τι να κάνω ??? Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου ?? Δεν θα έπρεπε κάποιος να τους βάλει στην θέση τους ??

προσεξε τις μοναδες που βαζεις μονο γιατι εκει που πρεπει να βαλεις B βαζεις b και οπου πρεπει b βαζεις Β. Εγω επρεπε να ανοιξω το speedtest για να σιγουρευτω για τις μοναδες μετρησης που εμφανιζει, ωστε να σιγουρευτω οτι οντως εχεις προβλημα στη γραμμη

Δημοσ.
προσεξε τις μοναδες που βαζεις μονο γιατι εκει που πρεπει να βαλεις B βαζεις b και οπου πρεπει b βαζεις Β. Εγω επρεπε να ανοιξω το speedtest για να σιγουρευτω για τις μοναδες μετρησης που εμφανιζει, ωστε να σιγουρευτω οτι οντως εχεις προβλημα στη γραμμη

Δεν κατάλαβα τι ρωτάς 23.99 (23.990 kbps) μεγα μπιτ ολογράφως κλειδώνει το ρουτερ και 214 με 240 κιλομπαιτ download τώρα κατάλαβες ? δεν νομίζω οτι δεν γίνετε κατανοητό το κείμενο... sorry ...

και απο το ρουτερ

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 4:32:17

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 23.998

Δημοσ.

15 μέρες περίπου

αυτό το πακέτο

Forthnet ADSL Economy

Για απεριόριστο, ταχύτατο broadband ADSL έως 24Mbps, χωρίς πάγιο ΟΤΕ, με δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων με προνομιακή χρονοχρέωση όποτε και όσο επιθυμείτε, η ιδανική λύση είναι η νέα υπηρεσία Forthnet ADSL Economy!

Αποκλειστικά μέσω του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

και ναι υπάρχει ιδιόκτητο στην περιοχή και ο ΟΤΕ δίνει 24 αρες

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα τι ρωτάς 23.99 (23.990 kbps) μεγα μπιτ ολογράφως κλειδώνει το ρουτερ και 214 με 240 κιλομπαιτ download τώρα κατάλαβες ? δεν νομίζω οτι δεν γίνετε κατανοητό το κείμενο... sorry ...

το Β ειναι το byte και το b το bit. Μπορει τα νουμερα να ειναι ενταξει αλλα στην ουσια εγραψες οτι το speedtest.net σου εγραψε οτι κατεβαζεις με 1.8ΜΒ/s. (ενω το σωστο ειναι 1.8Μb/s). To κειμενο μπορει να γινεται κατανοητο αλλα αυτα που εγραψες ειναι λαθος γραμμενα. Γι αυτο σου ειπα οτι γραφεις τις μοναδες μετρησης αναποδα

Δημοσ.
Bill δεν αξιώθηκες να πάρεις ένα τηλ να δούμε το δικό μου router τι λέει.

Αφού σε είπα ρε συ όποτε μπορείς έλα μια βόλτα :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ----------

Διατηρούμε μια οικογενειακή επιχείρηση, μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα εδώ στην Χαλκιδική και εάν δεν κάνουν κάτι θα το κάνω θέμα στην ένωση ξενοδόχων, για να μην την πατήσει κανένας συνάδελφος. Εκτός των άλλων 15 μέρες το έχω και έχει κοπεί το τηλέφωνο 2 φορές και το νετ 3!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

καταρχάς κανείς πάροχος ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ δεν εγγυάται πόσο από τον συγχρονισμό σου θα κατεβάζεις σε xDSL σύνδεση...δεν είναι μισθωμένη για να κάνει κάτι τέτοιο...

δεύτερον τα κυκλώματα της Forthnet με εξωτερικό είναι καραμπουκωμένα, υπομονή μέχρι να κάνουν κάποια αναβάθμιση της προκοπής...όλοι ταλαιπωρούμαστε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...