Προς το περιεχόμενο

Toshiba satellite A200 -Win 7 support : official topic

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτηκα να δημιουργησω ενα τοπικ για τα συγκεκριμενα λαπτοπ και τους drivers για τα win7.

Καταρχην να πω πως μεχρι τωρα ετρεχα vista home premium 32bit και το συστημα ειχε πολλα θεματα,με κυριοτερο τον σκληρο που δεν σταματουσε να δουλευει (αυτο λογικα γινεται σε ολα τα μηχανηματα με vista)

Χρ δεν ειχα δοκιμασει,αλλα τωρα βαζοντας τα 7 ultimate 32bit ειναι σαν να εχω αλλο μηχανημα στα χερια μου.

Λοιπον,κανοντας εγκατασταση βρηκε σχεδον τα παντα μονο του (ηχο,μητρικη,γραφικα,ασυρμ.δικτυο,web cam)

Μεχρι τωρα δεν ειχα βρει για το bluetooth, αλλα τελικα καταφερα και βρηκα σημερα,οποτε εχουμε

1.Bluetooth drivers (win 7 32bit-64bit)

αυτη την στιγμη μου λειπουν οδηγοι για το card reader αλλα και την ενδειξη στην οθονη των πληκτρων Fn ενω δεν εχω δοκιμασει ακομα την ενσσυρματη καρτα δικτυου.

---------------------------------

2.drivers για toshiba laptops

3. Ati drivers (hd 2600) win 7 32 bit

ati drivers (hd 2600) win 7 64bit

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μια ερωτηση παιδια. το συγκεκριμενο λαπτοπ τρεχοντας τα 7 σερνεται κυριολεκτικα,

εχω κανει πολλα φορματ και φρεσκιες εγκαταστασεις των 7 και παρολα αυτα κολλαει αδικαιολογητα.

στο σπιτι υπαρχει ακριβως ιδιο λαπτοπ που τρεχει τα 7 (ιδια εκδοση..) απροβληματιστα.

τι λετε μπορει να φταιει; παιζει να ειναι ο σκληρος;

μιλαω για κολλαματα σε internet explorer και πλοηγηση μεσα στα windows, office κλπ.

απο θερμοκρασιες-θορυβο ειναι νορμαλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...