Προς το περιεχόμενο

[SPLIT] Ακόμη μία XP vs Vista/7 «εύφλεκτη» αντιπαράθεση

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και μόνο για το άθλιο υπονοούμενο που αφήνεις εδώ, δεν αξίζει να σου απαντήσω.

Αθλιότερα από τα δικά σου δεν είναι μια φορά.

Απλώς κατέθεσα την άποψη μου για όλη αυτή τη στάση ενάντια στην αναβάθμιση OS και την εμμονή με τα XP.

Δεν υπάρχει καμία εμμονή με τα ΧΡ. Για προσωρινούς τεχνικούς λόγους δεν γίνεται η αναβάθμιση. Εκτός βέβαια αν θέλεις να μου καλύψεις εσύ το κόστος αναβάθμισης λογισμικού για συμβατότητα πέρα από ΧΡ μέχρι να μου το παρέχει η εταιρία λογισμικού μαζί με τρεις server, 38 τερματικά, δύο προσωπικούς υπολογιστές και δύο φορητούς. Η απάντηση φυσικά και θα είναι όχι.

Δεν φταις εσύ, εγώ, η μοίρα του Τουτάτη ούτε κανένας άλλος. Πλην όμως δεν χάνω και τίποτα να προσπεράσω τα XP και να περάσω κατ' ευθείαν σε win7.

Aν δε σου αρέσει μην την διαβάζεις ή απάντα επ' αυτής και μην χρησιμοποιείς ad hominem τεχνικές για να μειώσεις την αξία των όσων ανέφερα - επειδή δεν σου άρεσαν. Προφανώς εσύ είσαι αυτός που δε θέλεις να ακούσεις την άλλη άποψη γι'αυτό και αντιδράς έτσι.

Δημοκρατία έχουμε και θα συνεχίζω να εκφράζω την άποψή μου όπως θα προασπιστώ και το αδιαμφισβήτητο δικαίωμά σου να εκφράζεις και συ την δική σου.

Τα υπόλοιπα περι σταθερότητας και συμβατότητας των XP έναντι Vista και 7 πλέον, ελέγχονται για την ακρίβεια τους.

Θα χαρώ να ακούσω τα αποτελέσματα της επαγγελματικής επιτροπής ακρίβειας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:17 ----------

thresh σαν topic starter που ξέρεις τα πολλά και ο νούς σου κατεβάζει και επειδή 4 σελίδες πριν δεν είδα καμιά αναφορά και κανέναν άξιο να απαντήσει (GT300 saga), μήπως υπάρχει κανένα intel για το ποιά GT3XX θα υποστηρίζει το fermi; το λέω αυτό γιατί η gt310, πέρα απο δικαιολογία για κάψιμο της nvidia απο καταναλωτικούς οργανισμούς, ήταν μια branded 210 περίπου :-(

Fermi είναι η κωδική ονομασία της επαγγελματικής έκδοσης της οικογένειας GF100.

Τα πρώτα μοντέλα όπως είπε και ο thresh θα είναι GeForce 360/380 που θα βασίζονται στον ίδιο GF100 πυρήνα και θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά άλλοι 4 μικρότεροι πυρήνες βασισμένη στην GF1x0 αρχιτεκτονική. Low end μάλλον προσωρινά όχι μιας και από ότι φαίνεται οι θέσεις έχουν καλυφθεί από GT3x0 που είναι όντως rebranded GT21x@40nm.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:20 ----------

thnks thresh.

συτό είνσι επίσημο chart της nvidia; ούτως ή άλλως η gt3χχ περισσότερο για general purpose computing παρά για gaming προορίζεται απ'ότι έχω καταλάβει.

η έκπληξη είναι ο larabee.

Πέρασαν οι εποχές όπου και οι νεκροί ψηφίζουν (ναι συνέβαινε και αυτό κάποτε στο Ελλαδιστάν LOL). Προφανώς πρόκειται για μούφα και το Larabee ακυρώθηκε. Πριν το 2011 δεν βλέπω σημεία ζωής από το revamped Larabee γιατί θα τους πάρει λίγο χρόνο η γενικότερη μετάλλαξη της αρχιτεκτονικής.

Αν εμφανιζόταν σε ένα τέτοιο benchmark παιχνιδιού μην περιμένεις να το δεις πάνω από μια 5850.

Δημοσ.
Αθλιότερα από τα δικά σου δεν είναι μια φορά.

Oταν θα καταδείξεις τα δικά μου αθλιότερα υπονοούμενα και δούμε κατα πόσον είναι "αθλιότερα" από τις δικές σου αστείες (σοβαρές; ) συκοφαντίες για χρηματισμό από τη MS, ίσως αποκτήσουν κάποια βάση τα λεγόμενα σου, γιατί την παρούσα στιγμή αποτελούνται μόνο από αναλήθειες και προσωπικές επιθέσεις.

Δεν υπάρχει καμία εμμονή με τα ΧΡ. Για προσωρινούς τεχνικούς λόγους δεν γίνεται η αναβάθμιση. Εκτός βέβαια αν θέλεις να μου καλύψεις εσύ το κόστος αναβάθμισης λογισμικού για συμβατότητα πέρα από ΧΡ μέχρι να μου το παρέχει η εταιρία λογισμικού μαζί με τρεις server, 38 τερματικά, δύο προσωπικούς υπολογιστές και δύο φορητούς. Η απάντηση φυσικά και θα είναι όχι.

Το τι θα αναβαθμίσεις (εσύ ή η εταιρία σου) καθώς και το αν θα αναβαθμίσεις τώρα, το 2038 ή ποτέ, δε με αφορά ποσώς (ούτε και με επηρεάζει). Απλώς ανέφερα το θέμα της εμμονής στη μη αλλάγή OS που δεν απευθυνόταν μόνο σε σένα (για τεχνικούς ή άλλους λόγους) αλλά γενικότερα στη στάση αυτή. Σου αρέσει, δε σου αρέσει, εγώ έτσι το εξέφρασα, εξέλαβε το όπως θέλεις.

Δημοκρατία έχουμε και θα συνεχίζω να εκφράζω την άποψή μου όπως θα προασπιστώ και το αδιαμφισβήτητο δικαίωμά σου να εκφράζεις και συ την δική σου.

Σαφώς και θα το κάνεις, αλλά αυτό περιλαμβάνει το να ακούς και την αντίθετη άποψη, χωρίς να καταφεύγεις σε ιταμές κατηγορίες για βρώμικα παρασκήνια - που σίγουρα δε σε τιμούν (κι αυτό επειδή απλώς αμφισβητήθηκαν τα λεγόμενα σου).

Εκτός αν έχεις το αλάθητο ή τον πρώτο και τελευταίο λόγο οπότε να σπεύσω να ζητήσω συγνώμη αν προσεβλήθεις.

Θα χαρώ να ακούσω τα αποτελέσματα της επαγγελματικής επιτροπής ακρίβειας.

Ενα οποιοδήποτε review στο δίκτυο (και φυσικά δε θα ξαναγράψω ένα για σένα σε αυτό το νήμα) θα σε ενημέρωνε για τις βελτιώσεις των 7 καθώς και για τα θέματα σταθερότητας, συμβατότητας, ευκολιών - αν δεν έχεις ήδη διαβάσει.

Αν δε σου κάνει το OS (για τεχνικούς, ιδεολογικούς ή άλλους λόγους) αυτό είναι δικό σου θέμα. Και φυσικά δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να αναφέρω όσα ανέφερα.

Δημοσ.

Μα επιτελους. Μπαινω καθε φορα που βλεπω "νεο μηνυμα" , να διαβασω περιχαρης τα νεα απο τον χωρο των καρτων γραφικων (τονισμενο) , και εδω και 5 σελιδες διαβαζω την δημοσια αντιπαραθεση 2-3 ατομων για λειτουργικα (επισης τονισμενο).

1. Σας παρακαλω σταματηστε το /συνεχιστε σε αλλο θεμα ή με p.m.

2. Καλη η δημοκρατια αλλα οταν οι λιγοι με βια καταστρατηγουν το καλο των πολλων , οδηγουμαστε στον φασισμο. Εδω ειναι που οφειλει να υπαρχει ο ελεγχος (βλ. moderators)...

Δημοσ.

Τα 18 παραπάνω μηνύματα έγιναν split από το θέμα Nvidia GT300 & ATI RV870.

Η υποβολή ενός report από τους δυσανασχετούντες θα βοηθούσε ώστε να υπάρξει νωρίτερα παρέμβαση και να μην εκτροχιαστεί το θέμα «εδώ και 5 σελίδες». Σας έχουν δοθεί τα εργαλεία να βοηθήσετε με τον τρόπο σας το moderation, αν δε θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας θα πρέπει και να αποδεχτείτε ένα μικρό ποσοστό της ευθύνης για τον εκτροχιασμό του θέματος σε αυτό το σημείο.

Στο φινάλε, αν το εικονίδιο του report button με τον «καμπαρντινάτο» insomniac σας δημιουργεί άσχημους συνειρμούς, να το αλλάξουμε βρε παιδιά. Χιουμοριστική ήταν η πρόθεση πίσω από την επιλογή του συγκεκριμένου εικονιδίου, αλλά αν σας αποτρέπει από την χρήση του υπάρχει πρόβλημα...

Δημοσ.
Oταν θα καταδείξεις τα δικά μου αθλιότερα υπονοούμενα και δούμε κατα πόσον είναι "αθλιότερα" από τις δικές σου αστείες (σοβαρές; ) συκοφαντίες για χρηματισμό από τη MS, ίσως αποκτήσουν κάποια βάση τα λεγόμενα σου, γιατί την παρούσα στιγμή αποτελούνται μόνο από αναλήθειες και προσωπικές επιθέσεις.

Γιατί μήπως έχεις κατακλείσει εσύ τις μέχρι τώρα απαντήσεις σου με έστω και ένα επιχείρημα και μου διέφυγε;

Το τι θα αναβαθμίσεις (εσύ ή η εταιρία σου) καθώς και το αν θα αναβαθμίσεις τώρα, το 2038 ή ποτέ, δε με αφορά ποσώς (ούτε και με επηρεάζει). Απλώς ανέφερα το θέμα της εμμονής στη μη αλλάγή OS που δεν απευθυνόταν μόνο σε σένα (για τεχνικούς ή άλλους λόγους) αλλά γενικότερα στη στάση αυτή. Σου αρέσει, δε σου αρέσει, εγώ έτσι το εξέφρασα, εξέλαβε το όπως θέλεις.

Και ξαναλέω ότι δεν πρόκειται για έμμονη αλλά για μονόδρομο για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Και για άλλη μια φορά δεν μου λείπει τίποτα το ουσιαστικό αυτή τη χρονική στιγμή δουλεύοντας με ΧΡ μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο καθένας έχει τους λόγους του εάν δεν αναθαθμίσει λειτουργικό άμεσα.

Σαφώς και θα το κάνεις, αλλά αυτό περιλαμβάνει το να ακούς και την αντίθετη άποψη, χωρίς να καταφεύγεις σε ιταμές κατηγορίες για βρώμικα παρασκήνια - που σίγουρα δε σε τιμούν (κι αυτό επειδή απλώς αμφισβητήθηκαν τα λεγόμενα σου).

Ιταμές κατηγορίες, βρώμικα παρασκήνια; ΄Η πολύ sci-fi βλέπεις ή είσαι πέραν του δεόντος εύθικτος. ΄Οσων αφορά για το τι άποψη έχεις για μένα ρώτα με αν νοιάζομαι.

Και μην πασχίζεις ιδιαίτερα δεν σκοπεύω να "νικήσω" ούτε να οτιδήποτε παρόμοιο γιατί εν αμίλλαις πονηραίς, αθλιότερος ο νικήσας.

Ενα οποιοδήποτε review στο δίκτυο (και φυσικά δε θα ξαναγράψω ένα για σένα σε αυτό το νήμα) θα σε ενημέρωνε για τις βελτιώσεις των 7 καθώς και για τα θέματα σταθερότητας, συμβατότητας, ευκολιών - αν δεν έχεις ήδη διαβάσει.

Eίμαι ο κάτα βάση πιο ανενημέρωτος και πιο αδαής σε όλο το insomnia αν δεν το έχεις προσέξει. Ούτε καν τι είναι review δεν ξέρω να φανταστείς....

Αν δε σου κάνει το OS (για τεχνικούς, ιδεολογικούς ή άλλους λόγους) αυτό είναι δικό σου θέμα. Και φυσικά δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να αναφέρω όσα ανέφερα.

Oύτε και μένα να απαντώ. ΄Οχι δεν μου κάνουν τα Vista γιατί θέλω να περάσω κατ' ευθείαν στα win7. Θα γλυτώσω και χρόνο και χρήμα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό εξοπλισμό όπου ειδικά τον τελευταίο δεν το αλλάζουμε τόσο συχνά για ευνόητους λόγους.

Το σχοινί δεξιά είναι για να τραβήξεις το καζανάκι.

Δημοσ.

ναι το χουμε ξαναπεί πριν 2 χρόνια τα vista δεν έκαναν για τα κακομοιρα τα λαπτοπ των 600ευρώ.Μετά την έλευση ομως του sp1 και αργότερα του sp2 τα vista ήταν τέλεια!Οσο για τα win 7 για μενα είναι καπως ποιο vista like , αλλα λίγο ελαφρύτερα και κάπως καλύτερα.Οσοι επιμένουν να τρέχουν windows xp ας το κανουν αν έχουν H/Y τετραετίας!

ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΡΟΥΧΑ GUCCI AΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΠΟΎΤΣΙΑ NONAME ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΑΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Δημοσ.

Επικρατεί Μισος και στα OS μας ισως!!!Μην τσακώνεστε και μην ειρωνεύεστε παρακαλώ!Οποιος γουσταρει να χει οποιο λογισμικο θέλει!Και ο αδερφος μου εκει που λενε τα vista ειναι gtp αυτος τα λατρεύει!!!:-D

Δημοσ.
Γιατί μήπως έχεις κατακλείσει εσύ τις μέχρι τώρα απαντήσεις σου με έστω και ένα επιχείρημα και μου διέφυγε;

Σου έκανα quote ότι ακριβώς είπες. Θες κάτι παραπάνω ή μήπως αγνοείς το πόσο ενοχλητικό είναι να κατηγορείς για χρηματισμό ένα μέλος δημοσίου forum που δε γνωρίζεις;

Αν δε διαβάζεις τι σου γράφω κι απλώς απαντάς για να απαντήσεις και να "την πεις" στον άλλον - αυτό είναι και πάλι δικό σου πρόβλημα.

Οπως και το να νομίζεις ότι επιχειρηματολογείς όταν αραδιάζεις με ψιλοειρωνικό υφάκι ατάκες περί "ταιριαστών λειτουργικών με την τσαντα και τα παπούτσια" κι άλλα τέτοια ψυχαγωγικά.

Και ξαναλέω ότι δεν πρόκειται για έμμονη αλλά για μονόδρομο για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Και για άλλη μια φορά δεν μου λείπει τίποτα το ουσιαστικό αυτή τη χρονική στιγμή δουλεύοντας με ΧΡ μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο καθένας έχει τους λόγους του εάν δεν αναθαθμίσει λειτουργικό άμεσα.

Εγώ δεν μίλησα προσωπικά και αποκλειστικά για σένα (βέβαια αν νομίζεις ότι όλα γυρίζουν γύρω σου και όλα αφορούν ΜΟΝΟ εσένα, σε παραπέμπω παραπάνω: στο ότι είναι δικό σου πρόβλημα - και δε θα στο λύσω εγώ).

Ιταμές κατηγορίες, βρώμικα παρασκήνια; ΄Η πολύ sci-fi βλέπεις ή είσαι πέραν του δεόντος εύθικτος. ΄Οσων αφορά για το τι άποψη έχεις για μένα ρώτα με αν νοιάζομαι.

Sci-fi σενάρια φτιάχνεις εσύ, που βάζεις μέλη του forum σε ρόλο χρηματιζόμενου από τη MS.

Για την άποψη μου - ποσώς ενδιαφέρομαι αν θα καταλάβεις κάτι ή όχι. Κακοπροαίρετος είσαι και πουλάς φθηνό εγωισμό - έτσι δεν χρειάζεται να παραθέσω κάτι επιπλέον για να πείσω κάποιον.

Και μην πασχίζεις ιδιαίτερα δεν σκοπεύω να "νικήσω" ούτε να οτιδήποτε παρόμοιο γιατί εν αμίλλαις πονηραίς, αθλιότερος ο νικήσας.

Αν νομίζεις ότι σου απαντάω μόνο για να νικήσω (κι όχι για να πω 2-3 πράγματα που θεωρώ ουσιώδη) απλώς έχεις παρεξηγήσει την όλη συνομιλία. Αν αυτός είναι ο λόγος που έρχεσαι σε αντιπαράθεση γενικότερα - η αν νομίζεις ότι όλα αυτά είναι εκ του πονηρού, δεν θα σε επαναφέρω εις την τάξιν.

Τα περι αθλιότητας σου τα επιστρέφω αυτούσια.

Eίμαι ο κάτα βάση πιο ανενημέρωτος και πιο αδαής σε όλο το insomnia αν δεν το έχεις προσέξει. Ούτε καν τι είναι review δεν ξέρω να φανταστείς....

Δε βρίσκομαι εδώ ούτε για να κάνω επίδειξη γνώσεων, ούτε για να το παίξω κάποιος και να εισπράττω συγχαρητήρια, ούτε βέβαια έχω παραφουσκωμένη ιδέα για τον εαυτό μου (όπως ο συνομιλητής μου) ώστε να ειρωνεύομαι δημοσίως.

Oύτε και μένα να απαντώ. ΄Οχι δεν μου κάνουν τα Vista γιατί θέλω να περάσω κατ' ευθείαν στα win7. Θα γλυτώσω και χρόνο και χρήμα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό εξοπλισμό όπου ειδικά τον τελευταίο δεν το αλλάζουμε τόσο συχνά για ευνόητους λόγους.

Σου ανέφερα πάλι ότι δε με ενδιαφέρει το πότε και το αν θα αναβαθμίσεις - όπως και το τι θα κάνεις με το υλικό σου.

Το σχοινί δεξιά είναι για να τραβήξεις το καζανάκι.

Ετσι όπως τα έκανες, κουβάδες θέλει για να καθαρίσει όχι καζανάκι.

Δημοσ.
κουβάδες θέλει για να καθαρίσει όχι καζανάκι.

Λουκέτο θέλει και μερικές μέρες/ώρες για να φύγει προς τον πάτο του forum index.

Δεν υπάρχει διάθεση για αντιπαράθεση με τεχνικά επιχειρήματα, απ' ό,τι βλέπω, μόνο διάθεση για ένθεν κι ένθεν "name calling". Αυτό μπορείτε να το κάνετε και μέσω p.m.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...