therock Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 το κλειδάκι; αυτο το μηχανάκι που ανέφερα πάνω οτι χρεώνουν 7 ευρώ;αυτό το έχει η Αλφα (και μερικές άλλες). δε νομιζω οτι το χρησιμοποιεί η eurobank. αυτοι δινουν ενα certificate (ενα κρυπτογραφημένο αρχείο ας πουμε απλά) που το εγκαθιστας στο pc, και αποδυκνείει οτι είσαι αυτος που δηλώνεις. αλλα και χωρίς το certificate, υποτίθεται οτι μπορείς να μπεις στο συστημα και να κάνεις απλά πράγματα που δεν έχουν ιδιαιτερο ρίσκο . αν η σελιδα σου εμφανίζει απλα ενα γενικό error, δοκιμασε να μπεις με διαφορους browsers. με σειρα προτιμησης IE8, ΙΕ7, ΙΕ6, ΙΕοτιβρίσκεται, firefox, chrome, opera. και χωρις μεσολαβηση proxy. αν σου λεει οτι δεν εχεις σωστο user,password, αριθμό κάρτας, σιγουρεψου οτι εχεις κανει οτι λεει εδω http://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=65&mid=467&lang=gr Α ναι μπραβο μαζι με τους κωδικο ειχε και ενα αλφαριθμητικο certificate. Αυτο πως το εγκαθιστω? Ειναι μονο για χρηση PC? Επειδη εμενα με ενδιαφερει να μπαινω κυριως απο κινητο. Παντως τελικα καταφερα να μπω. Η σελιδα του mobile banking εχει αλλαξει. Ειχα κατεβασει ενα mobile app για το iphone της Eurobank, το οποιο σου ανοιγε σελιδα m.eurobank.gr οπου απο κει δεν μπορουσα να μπω. Αν μπω απο το νεο λινκ που δινει η Eurobank μπαινει κανονικα. Να ρωτησω κατι εξισου σημαντικο. Αν μπαινει απο wireless μπορει κανεις να δει τις σελιδες και να υποκλεψει κωδικους? Ειναι μεν secure τα πρωτοκολλα των web banking αλλα μπορει κανενας με δικαιωματα administrator να παρακολουθει την κινηση που πραγμοτοποιηειται απο οσους συνδεονται στο ασυρματο του? Και κατι τελευταιο, το ΠΑγιο του Φυσικου Αεριου πως το πληρωνω, ακομα δεν εχω βγαλει ακρη! Εχει 4 κατηγοριες! ΕΠΑ Κατασκευες ΕΠΑ Μελετες Επα Τελη Συνδεσης και Εγγυησης ΕΠΑ Τροποποιησηεις Σε ποια κατηγορια απο ολες αυτες υπαγεται η πληρωμη του διμηνου λογαριασμου ρε παιδια? Σορρυ για τις αλλεπαλληλες ερωτησεις, αλλα συγκεντρωσα ολες μου τις αποριες για να μπορεσω επιτελους να ξεκινησω της πληρωμες και να ξοφλησω τους λογαριασμους που τρεχουν.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 m-banking ? http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=74&mid=468&lang=gr
Praetorianos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Έχω κι εγώ Alpha Bank λογαριασμό που πληρώνει με πάγια εντολή που τους έδωσα από το κατάστημα ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ κτλ. Χρεώνει όμως ένα μικρό ποσό κάθε φορά. Αν δώσω την πάγια εντολή μέσω web banking θα συνεχίσουν να με χρεώνουν ή η μόνη λύση για δωρεάν αποπληρωμή είναι να τους πληρώνω μέσω δικής μου εντολής κάθε μήνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.