therock Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 το e-token τι ειναι? Οι κωδικοι του web banking? Περα απο αυτην την ενεργοποιηση τα περισσοτερα φαινονται να ειναι δωρεαν στην ΑΤΕ. Οι πληρωμες λογαριασμων ομως ειναι κατωπιν εντολης ή ειναι παγια εντολη. Επειδη βλεπω στο τιμολογιο κατι για αγορες εσωτερικου εξωτερικου με χρεωση 1ευρω ανα εντολη και δεν καταλαβαινω τι ισχυει εκει.
xpapias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 https://www.easypay.gr/ + Μια προπληρωμένη (ή όχι) πιστωτική κάρτα Δεν απαιτείται καν εγγραφή. Και συνεργάζεται με τις περισσότερες υπηρεσίες Edit Τώρα που το ξαναβλέπω σε μερικές υπηρεσίες συνεργάζεται μόνο με κάρτες της Πειραιώς
freedubus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Και πληρώνεις αυτόματα όποια πατάτα κάνει στο λογαριασμό η/ο/η ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ. 8 συναπτά έτη δεν μου έχει τύχει τίποτα τέτοιο.
NoD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 +1το μόνο μείον ότι δεν συνεργάζονται όλοι οι οργανισμοί με όλες τις τράπεζες, οπότε δεν εξυπηρετεί πάντα αυτό το σύστημα. Ναι, όντως. Στην alpha που είμαι εγώ πληρώνω δεη,οτε,cosmote,πιστωτική. Μόνο ύδρευση πρέπει να τρέχω στα προποτζίδικα.
o_magazatoras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι αφελές; Όλα αυτά τα e-pay που λέτε,δεν χρεώνονται; Έχω σπίτι-εξοχικό-μαγαζί-γραφείο κυρούλας-πεθερικά.Βάλτε από τρεις (τουλάχιστον) λογαριασμούς στο καθ' ένα,πάμε μια ασφάλεια οχήματος το χρόνο.... Θα σε κάνω βασίλισσα,που έλεγε κι ο Βέγγος.
mistral Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι αφελές; Όλα αυτά τα e-pay που λέτε,δεν χρεώνονται; Έχω σπίτι-εξοχικό-μαγαζί-γραφείο κυρούλας-πεθερικά.Βάλτε από τρεις (τουλάχιστον) λογαριασμούς στο καθ' ένα,πάμε μια ασφάλεια οχήματος το χρόνο.... Θα σε κάνω βασίλισσα,που έλεγε κι ο Βέγγος. ΔΕΗ 0 € (ανέξοδα) ΟΤΕ 0 € (ανέξοδα) Πιστωτικές 0 € (ανέξοδα) Φ.Π.Α. 0 € (ανέξοδα) .... και ένα ακόμα τεράστιο κατεβατό πληρωμών ανέξοδα Μέσω Internet / Phonebanking της ΕΤΕ. φαντάζομαι κάτι ανάλογο θάχουν και άλλες τράπεζες. Είναι πάντως φτηνότερα απ τις πληρωμές μέσω ΑΤΜ ή μέσω προποτζίδικου.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Στην Πειραιώς είναι 0,30 ευρώ ανά λογαριασμό η χρέωση. Στην Κύπρου είναι δωρεάν η εξόφληση λογαριασμών. Πείτε και για καμιά άλλη τράπεζα τις χρεώσεις, αν ξέρετε.
o_magazatoras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΗ 0 € (ανέξοδα)ΟΤΕ 0 € (ανέξοδα) Πιστωτικές 0 € (ανέξοδα) Φ.Π.Α. 0 € (ανέξοδα) .... και ένα ακόμα τεράστιο κατεβατό πληρωμών ανέξοδα Μέσω Internet / Phonebanking της ΕΤΕ. φαντάζομαι κάτι ανάλογο θάχουν και άλλες τράπεζες. Είναι πάντως φτηνότερα απ τις πληρωμές μέσω ΑΤΜ ή μέσω προποτζίδικου. Eίναι σίγουρο αυτό που λες;Το χρησιμοποιείς εσύ ή άκουσες να το λένε;Το μόνο που ξέρω απ' τις διατραπεζικές εργασίες είναι ότι σου χρεώνουν και την ανάσα πάνω απ' το πλκτρολόγιο. Πολύ με κόβουν οι ουρές απ' τα παντοειδή ταμεία που στήνομαι κάθε τόσο,αλλά και με πονάει πολύ να πληρώνω νταβατζηλίκια τύπου 0.5€ ταχυδρομείο.
mistral Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Eίναι σίγουρο αυτό που λες;Το χρησιμοποιείς εσύ ή άκουσες να το λένε;Το μόνο που ξέρω απ' τις διατραπεζικές εργασίες είναι ότι σου χρεώνουν και την ανάσα πάνω απ' το πλκτρολόγιο. Πολύ με κόβουν οι ουρές απ' τα παντοειδή ταμεία που στήνομαι κάθε τόσο,αλλά και με πονάει πολύ να πληρώνω νταβατζηλίκια τύπου 0.5€ ταχυδρομείο. όσον αφορά την Εθνική ναί. είναι σίγουρο αυτό που σου γράφω. ένας και μόνο λόγος με έκανε να χρησιμοποιήσω e-banking και phonebanking: η ουρά στην εθνική τράπεζα! φρίκαρα εντελώς και στη σκέψη ότι είχα δουλειές στην εθνική. τώρα; χαλαραααα τηλέφωνο 24 / 24ώρο, ότι ώρα με βολεύει μέχρι και τρείς τα ξημερώματα δλδ.. «παρακαλώ να πληρώσω αυτό απ τον α λογαριασμό, έμβασμα στον β λογ/σμο κλπ» και καθάρισες. και χωρίς έξοδα 181818 τηλεφωνάς και μόνος σου και ρωτάς λεπτομέρειες αν ενδιαφέρεσαι και για επιβεβαίωση.
therock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 όσον αφορά την Εθνική ναί.είναι σίγουρο αυτό που σου γράφω. ένας και μόνο λόγος με έκανε να χρησιμοποιήσω e-banking και phonebanking: η ουρά στην εθνική τράπεζα! φρίκαρα εντελώς και στη σκέψη ότι είχα δουλειές στην εθνική. τώρα; χαλαραααα τηλέφωνο 24 / 24ώρο, ότι ώρα με βολεύει μέχρι και τρείς τα ξημερώματα δλδ.. «παρακαλώ να πληρώσω αυτό απ τον α λογαριασμό, έμβασμα στον β λογ/σμο κλπ» και καθάρισες. και χωρίς έξοδα 181818 τηλεφωνάς και μόνος σου και ρωτάς λεπτομέρειες αν ενδιαφέρεσαι και για επιβεβαίωση. Μεσω ΕΤΕ το e-banking ειναι τσαμπα λες? Δηλαδη οτι λογαριασμους εχω τους ξοφλαω ανεξοδα? Μακαρι!
therock Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 https://www.easypay.gr/ + Μια προπληρωμένη (ή όχι) πιστωτική κάρτα Δεν απαιτείται καν εγγραφή. Και συνεργάζεται με τις περισσότερες υπηρεσίες Edit Τώρα που το ξαναβλέπω σε μερικές υπηρεσίες συνεργάζεται μόνο με κάρτες της Πειραιώς Easypay σε χρεωνει για πληρωμες? Για πληρωμες σε μηχανημα να φανταστω πληρωνεια απευθειας μετρητα χωρις να χρειαζεται να εχεις εκδοσει καρτες σωστα?
mistral Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΗ 0 € (ανέξοδα)ΟΤΕ 0 € (ανέξοδα) Πιστωτικές 0 € (ανέξοδα) Φ.Π.Α. 0 € (ανέξοδα) .... και ένα ακόμα τεράστιο κατεβατό πληρωμών ανέξοδα Μέσω Internet / Phonebanking της ΕΤΕ. φαντάζομαι κάτι ανάλογο θάχουν και άλλες τράπεζες. Είναι πάντως φτηνότερα απ τις πληρωμές μέσω ΑΤΜ ή μέσω προποτζίδικου. Κάνω quote στην δική μου παράθεση για να τονίσω κάτι.. Οι χρεώσεις της κλήσης στο 181818 χρεώνονται εξτρά! Που σημαίνει πως αν κάποιος έχει συμβόλαιο κινητής αυτές οι κλήσεις θα χρεωθούν επιπλέον του παγίου με την κανονική χρέωση ανά λεπτό που έχει το πακέτο σύνδεσής του. Το ίδιο ισχύει και από «σταθερό» vodafone και από vodafone κινητό και από cosmote σύνδεση και από cosmokarta / whatsup. Δεν έχω ελέγξει τις χρεώσεις μέσω σταθερού ΟΤΕ επειδή το έχω καταργήσει και δεν γνωρίζω πόσο χρεώνει ανά λεπτό. Η wind αν και δεν το έχω τσεκάρει νομίζω πως χρεώνει όσο και οι άλλες κινητές. Δηλαδή οι δωρεάν πληρωμές χωρίς κόστος ισχύουν μέσω web banking. Στο phone banking πρέπει να υπολογίσει κάποιος και το κόστος των κλήσεων που σημαίνει πως δεν είναι και τόσο δωρεάν. υγ.1. συγγνώμη που δεν το διευκρίνισα απ την αρχή αυτό. υγ.2. γενικώς αυτά τα όχι «φυσιολογικά» νούμερα τηλεφώνων θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Οπότε δεν τις γλυτώνω τις ουρές. Web-banking;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.