therock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Συγκεντρωτικα ανφερομαι σε ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΟΤΕ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και οτιδηποτε αλλο λογαριασμο τετοιου ειδους, θα ηθελα πληροφοριες για το που μπορει να γινει η εξοφληση τους εμπροθεσμα. Συκεκριμενα σε προπατζιδικα-ταχυδρομεια και τραπεζες που γνωριζω πως γινεται, γνωριζετε αν υπαρχουν επιπλεον χρεωσεις? Συγκεκριμενα τον ΟΤΕ τον πληρωνω στον Γερμανο που ειναι και απεναντι μου και ξεμπερδευω αμεσως, αλλα για τους αλλους λογαριασμους αν ειναι να τρεχω στου καθενος στην αρμοδια υπηρεσια και να περιμενω και σε ουρες, τοτε χαθηκαμε.
isay Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Για εκπρόθεσμες πληρωμές για ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ και ΔΕΗ μόνο στα ταμία τους. Πρόστιμο δεν πληρώνεις εκεί, αλλά οι προσαυξήσεις μπαίνουν αυτόματα στον επόμενο λογαριασμό. Εγώ κάνω το άλλο στην ΕΥΔΑΠ και τη ΔΕΗ. Αν ξεχάσω να τον πληρώσω και αν είναι λίγα τα χρήματα, τα αφήνω και πάνε στον επόμενο λογαριασμό.
therock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ωπ σορρυ εννουσα εμπροθεσμα, αλλα λογω βιασυνης εγραψα το ακριβως αντιθετο. Διορθωθηκε και στο αρχικο ποστ.
freedubus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο είναι με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
therock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω αυτο σκεφτομαι, αλλα στην περιπτωση που δεν υπαρχει τραπεζικος λογαριαμος?
freedubus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ε, κουβάδες έξω όταν βρέχει, σύννεφα καπνού και ταμ-ταμ, τρίψιμο 2 ξύλων μεταξύ τους κλπ.
DrLo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο είναι με πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Και πληρώνεις αυτόματα όποια πατάτα κάνει στο λογαριασμό η/ο/η ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ. Νομίζω γι όσουν δεν έχουν πρόβλημα με αυτό είναι τον e-banking
koumparos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Το καλύτερο online. ο ΟΤΕ έχει το ebill και η ΔΕΗ γίνεται και μέσω winbank
antonl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης μέσω e-banking υπάρχει η δυνατότητα να πληρώνεις ο ίδιος κάθε λογαριασμό (να μην υπάρχει δηλ. πάγια εντολή και φεύγουν αυτόματα τα χρήματα, αν σε προβληματίζει κάτι τέτοιο). Τουλάχιστον για ΟΤΕ που το χρησιμοποιώ, ισχύει (τράπεζα Κύπρου).
arxaggelos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 e-banking, ξεκούραστα. +1 το μόνο μείον ότι δεν συνεργάζονται όλοι οι οργανισμοί με όλες τις τράπεζες, οπότε δεν εξυπηρετεί πάντα αυτό το σύστημα.
mistral Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 e-banking, ξεκούραστα. phone-banking! Ξεκούραστα ΚΑΙ με μεγαλύτερη ασφάλεια απ το e-banking (κατ' εμέ πάντα) Και όλες τις ώρες και απ όπου και αν βρίσκεσαι. Χαλαρά.
therock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 e-banking,web-banking, mobile-banking, phone-banking. Τι διαφορες εχουν ολα αυτα? Εν τελει μεσω ιντερνετ λεω να το κανω τελικα, και εχω ακουσει πολλοι χρησιμοποιουν κυπρου, αλλα πολλες φορες λοιπω εκτος αθηνων στο εξοχικο μου και εκει δεν εχει. Η αλλες τραπεζες επιφερουν χρεωσεις και συνεργαζονται με ΕΥΔΑΠ/ΔΕΗ/ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, γνωριζει κανεις? Συγκεκριμενα, Πειραιως, ΑΛΦΑ, εθνικη και Eurobank με απασχολουν.
mistral Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 e-banking,web-banking, mobile-banking, phone-banking. Τι διαφορες εχουν ολα αυτα? διαφορές τεχνολογίας. εμένα μου είναι πιο εύκολο να κουβαλάω μαζί μου ένα κινητό παρά ένα laptop και θεωρώ ασφαλέστερη την συναλλαγή μέσω τηλεφώνου παρά μέσω διαδικτύου. το τηλέφωνο δεν χρειάζεται antivirus, firewall κλπ απλή λογική τίποτε περισσότερο όσο για τις χρεώσεις σχετικά με την εξόφληση των λογαριασμών.. ψάχνεις στην ιστοσελίδα κάθε τράπεζας και βρίσκεις τις χρεώσεις. όσες έχουν web-banking έχουν και κάποιον κατάλογο χρεώσεων.. π.χ. η Εθνική έχει Τιμολόγιο (δεξιά στήλη) σε pdf για να δείς τις χρεώσεις.. http://www.nbg.gr/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3jXIFNnSzcPIwN3UxdXAyOfQEM_cyM_g2AfY6B8JE55A0sjArr9PPJzU_WDU3P0C3IjygHFUUmO/dl2/d1/L0lDU0lKSWdrbUEhIS9JRFJBQUlpQ2dBek15cXchL1lCSkoxTkExTkk1MC01RncvN19FUjVDOUZIMjA4SUM2MDJMTU40RDYwMkc1MS86UV9fXzg5/?WCM_PORTLET=PC_7_ER5C9FH208IC602LMN4D602G51_WCM&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/nbg-gr/NBG+Site/Retail/Private+Banking/We+Make+A+Difference/203-H+Diafora+Mas&redirect2=true
chr1s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης ρίξε και μια ματιά atebank. Πληρωμές λογαριασμών http://www.atebank.gr/ATEbank/WebBanking/Retail/services/plhromesLogariasmon.htm Τιμολόγιο Υπηρεσιών http://www.atebank.gr/ATEbank/WebBanking/Retail/services/timologioYphresion.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.