Προς το περιεχόμενο

Modem-Router Belkin

olindo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει ένα modem BELKIN N-wirelles από το πλαίσιο(100e)...Έβγαλα το προηγούμενο router ziemens που είχα internet και κάνω τα έξεις ρυθμίσεις....wan cnection type....PPoA....username [email protected] ....pasword ...--xxxx....

IP assigned by ISP ....--YES VPI/VCI --8/32 Encapsulation.....VC MUX MTU ..1454

Μετά κάνω κλικ στο aple αλλα η σύνδεση δεν γίνετε..όταν βάζο το άλλο router έχω internet...που μπορεί να έχω το πρόβλημα..? μήπως το router που αγόρασα εκεί πρόβλημα..?

Δημοσ.

τα belkin sucks λιγακι.πιο μοντελο πηρες?b.ειναι vpi 8 vci 35 οχι 8/32 .me 8/32 δεν θα μπει ποτε.δοκιμασε το με αυτα που σου ειπα αλλιως δες για firmware update.

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο απο το πλαισιο,για να μην κουραζεσαι τζαμπα ...belkin router suport 0080044142390..χωρις καμια χρεωση σε 2 λεπτα στο εχουν σεταρει και δουλευει μια χαρα

Δημοσ.

εγω εχω το μεγαλο της σειρας το Ν+ με forthnet

Αν δεν βρεις ακρη(γιατι και το δικο με το cd δεν ελεγε να μπει με τιποτα)δοκιμασε να μπεις απο την ip(192.168.2.1)και θα δεις τα σχετικα μερη που πρεπει να καταχωρησεις username κλπ

Δημοσ.
Εχω και εγω το ιδιο απο το πλαισιο,για να μην κουραζεσαι τζαμπα ...belkin router suport 0080044142390..χωρις καμια χρεωση σε 2 λεπτα στο εχουν σεταρει και δουλευει μια χαρα

αν ξερεις να σεταρεις ενα ρουτερ τοτε τα σεταρεις ολα.για ολη την ελλαδα ειναι ενα pppoe/llc vpi 8 vci 35 obtain ip automatically.nat enable για το 99 τις 100 και Username kai password

εγω εχω το μεγαλο της σειρας το Ν+ με forthnet

Αν δεν βρεις ακρη(γιατι και το δικο με το cd δεν ελεγε να μπει με τιποτα)δοκιμασε να μπεις απο την ip(192.168.2.1)και θα δεις τα σχετικα μερη που πρεπει να καταχωρησεις username κλπ

γενικος το cd σε ολα τα ρουτερ ειναι για αρχαριους αλλα στην πραξη τα κανει ολα πιο δυσκολα οποτε καλο ειναι να μπαινει καποιος μεσα απο την ip απευθειας και οχι με το cd.στο τελος με το cd ολοι μπερδευονται η καπου κολλαει.πιο πολυ μπελας παρα βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...