Προς το περιεχόμενο

Βelkin modem router. Χρειαζομαι τις πολυτιμες γνώσεις σας!

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ηθελα τις πολύτιμες συμβούλες σας!

Λοιπόν είμαι συνδρομητης hol και εχω ενα modem fritz box fon (το αρχικο).

Επιχείρησα λοιπον να το αλλαξω και να βάλω ενα belkin modem router (αν θελετε μοντελο για να βοηθησετε πειτε μου να γραψω) για να έχω πρόσβαση στο ιντερνετ απο το λαπτοπ μου.

Αλλα εχω πρόβλημα στις ρυθμίσεις (τωρα ειναι του belkin; των vista; δεν ξερω) Το πρόβλημα μου ειναι οτι στο pc που εχω συνδεσει το router με ethernet ενω δειχνει στα vista κατω δεξια τη γη και δείχνει οτι εχω προσβαση παω να μπω στον firefox και μου δειχνει τη κλασσικη σελιδα που σου λεει οτι δεν μπορεις να μπεις στο ιντερνετ.

Μπορει κάποιος να μου πεί αναλυτικά πως να το κάνω να δουλέψει.

Οποιος με βοηθήσει ειναι θεός :P

ΥΓ: Το router ηταν ενος φιλου μου (δεν ξερω αν χρειαζεται απλα το αναφερω)

Δημοσ.

α.σιγουρεψου οτι καταρχην το belkin εχει μπει στο νετ.δηλαδη μεσα στο status οτι εχει παρει ip.b.σιγουρεψου μετα οτι στο pc σου οι ip ειναι στο αυτοματο.και ξεκαρφωτο με τα αλλα απλα να κλειδωσεις καιτο ασυρματο.καλο ειναι η δοκιμη να γινεται με καλωδιο.

Δημοσ.

Για το α που λες οτι εχει παρει ip ποια ip να βαλω του μπελκιν? τη προηγουμενη μου του λαν? ποια κ επισης ειπες στον αλλο φιλο με παρομοιο προβλημα για το vpi/vci 8/32 κ εμενα αυτα εχει. Θα δοκιμασω κ αυτο που ειπες στο φιλο κ θα σου πω.

Ευχαριστω!

(αν εχεις και τιποτα αλλο για βοηθεια καλοδεχουμενο :-) )

Δημοσ.
Για το α που λες οτι εχει παρει ip ποια ip να βαλω του μπελκιν? τη προηγουμενη μου του λαν? ποια κ επισης ειπες στον αλλο φιλο με παρομοιο προβλημα για το vpi/vci 8/32 κ εμενα αυτα εχει. Θα δοκιμασω κ αυτο που ειπες στο φιλο κ θα σου πω.

Ευχαριστω!

(αν εχεις και τιποτα αλλο για βοηθεια καλοδεχουμενο :-) )

den θα βαλεις Ip στο belkin.απλα μεσα απο το μενου αν εχει συνδεθει πχ με την Hol θα πρεπει να σου λεει ποια wan ip εχει παρει απο την Hol.vpi 8 vci 35 σε ολη την ελλαδα αλλιως δεν θα παιξει ποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...