bebis4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 παιδες καλησπερα. θα ηθελα να αγορασω ενα Modem router ή ενα router για pstn γραμμη σε τιμη 50-70 euro. οι αποριες μου ειναι οι εξης? ποια η διαφορα Modem router και router τι να προτιμησω? θελω ενα απο αυτα που θα προτεινεται να γινεται και ενσυρματο και ασυρματο δηλαδη αν υπαρχει η δυνατοτητα να το χρησιμοποιω και σαν ενσυρματο και σαν ασυρματο? το χρειαζομαι γιατι θα παω καπου και αυτοσ που μενει πανω εχει ιντερνετ αλλα εχει ενσυρματο. θελω να το βαλω στην θεση αυτο που θα παρω για να εχω και εγω ιντερνετ κατω με το λαπτοπ thanks εκ των προτερων,
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ολα τα ασυρματα ειναι και ενσυρματα.to adsl router Η αλλλιως modem router παιρνει ιντερνετ απο την γραμμη τηλεφωνου σου να το πω απλα.το σκετο ρουτερ απλα παιρνει ιντερνετ απο ενα μη ασυρματο adsl router(ensirmato na to po allios) και το κανει ασυρματο.το δευτερο ειναι πιο δυσκολο στο σεταρισμα ΣΥΝΗΘΩΣ.εσυ θα πρεπει να παρεις ενα adsl router αλλα προσεχε αν ο φιλος σου εχει adsl over pstn(annex a/pots) που συνηθως εχουν οι περισσοτεροι η αν εχει adsl over isdn(annex γιατι εκει θες αλλο ρουτερ.οταν εχει annex b τοτε εχει 2 γραμμες με το ιδιο νουμερο και εχει και το netmod του οτε.αλλιως το πιο ευκολο παρε καμια κουλουρα utp και ριξτο απο το router του μεχρι το Pc σου
kyriakh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 πάρε αυτό άμα θες. είναι ολοκαίνουριο, modem kai router http://www.skroutzmarket.gr/auctions/188905/Router-Jetspeed
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια ελεος μην καψετε τον ανθρωπο να παει να παρει jetspeed.λυπηθητε τον.ουτε 10 ευρω δεν θα εδινα για αυτο.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 kai Plz Οχι αγγελιες εδω αλλα ειτε pm αν θες να του πεις κατι ειτε σε αγγελια στην αναλογη κατηγορια.
bebis4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Thomson TG585 v7 (ασύρματο) πηρα αυτο thanks
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 μια χαρα αγορα ειναι.πολυ καλο και το βασικο πολυ σταθερο.ελπζω οχι απο οτε που εχει το λογτυπο του πανω.
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 οκ ξεκλειδωτο ειναι.και εγω περασα και πιοο νεο firmware και παει πιο καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.