soturin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:13 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:18 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:19 ----------
soturin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 βαριέμαι ρε να ανεβάζω, απλά είμαι περίεργος να δω μέχρι που πάει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:23 ---------- άντε μια tribute στους oldfags, κουράστηκα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:24 ----------
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ---------- Post added at 23:28 ---------- βαζεις Imageshack plugin δεξι κλικ και το χεις ετοιμο! ή rightload απο αυτα που εχεις στο pc
soturin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 thanks, λέω να το γυρίσω λίγο σε drawfaggotry
klainmaingr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 χαχαΑχαχαΧαχαχαχαχα Loved the sheep!!
Teaser Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είμαι εγωπαθής αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ένα Άδωνι.Αλλά μια η απορία μου...Ενώ σε μερικούς καθρέφτες φαίνομαι ένας Άδωνις όταν δω τον εαυτό μου σε ένα καθρέφτη άλλο μπορεί να φαίνομαι ακόμα και άσχημος λόγω φωτισμού..Το άκουσα και σε άλλους να ξανασυμβαίνει αυτό...Συμβαίνει και σε κανένα από εσάς;;; Χαχαχαχαχ πραγματικά είναι για ακατάσχετα screenshots!!
Crizzt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είμαι εγωπαθής αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ένα Άδωνι.Αλλά μια η απορία μου...Ενώ σε μερικούς καθρέφτες φαίνομαι ένας Άδωνις όταν δω τον εαυτό μου σε ένα καθρέφτη άλλο μπορεί να φαίνομαι ακόμα και άσχημος λόγω φωτισμού..Το άκουσα και σε άλλους να ξανασυμβαίνει αυτό...Συμβαίνει και σε κανένα από εσάς;;; Θα μπορουσες να βαλεις φωτος και απο τους δυο καθρεπτες για να καταλαβουμε καλυτερα.
PCharon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Θαρρώ πως το ηθικό δίδαγμα από το θέμα, είναι πως μέχρι να τελειώσει ο *μημένος ο χρόνος πάντα προλαβαίνει να ανέβει το best thread of the year. Υ.Γ. Εύρεση όλων των μηνυμάτων από Andreas2 (το έχει παλέψει πάντως)
jason_rethymno Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 χαχαχαχαχα μόλις τώρα ξύπνησα και ...χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.