Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο Hotfile (κερδίστε 50ευρώ)!

Kinety

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σχετικά καινούργιος σε αυτήν την κοινότητα και θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα και θα χρειαστώ τα φώτα σας σε αυτό.

Επίσης επειδή το έχω ψάξει αρκετά αποφάσισα να βάλω ένα οικονομικό κίνητρο για να δείξουν ενδιαφέρον κάποια ποιο έμπειρα μέλη το βραβείο που προσφέρω είναι 50ευρώ τουλάχιστον μπορεί να δώσω και παραπάνω δεν είναι το θέμα για τα credits απλώς θέλω να το λύσω αυτό το πρόβλημα μου έχει γίνει έμμονη ιδέα.

Το πρόβλημα μου είναι ότι πρόσφατα ξεκίνησα να ανεβάζω αρχεία στο hotfile και τα έδινα σε φίλους γνωστούς κλπ μικρό κύκλο, μετά από λίγο ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Jdownloader για το κατέβασμα των αρχείων από rs/hf/up/mu κλπ και το διέδωσα και στους άλλους μιας και είναι αρκετά ευκολόχρηστο αντιγράφοντας μια μεγάλη λίστα αρχείων χωρίς να κανείς κλικ ένα ένα.

Το θέμα μου είναι ότι όταν 1 premium χρήστης στο hotfile.com επιλέξει μια λίστα αρχείων π.χ 10 links και τα κάνει αντιγραφή το jdownloader τα βάζει στο πρόγραμα μέσω του link grabber και μπορεί να ξεκινήσει το κατέβασμα χωρίς πρόβλημα μόνο που uploader δεν παιρνει credits με αυτόν τον τρόπο.

Ετσι θέλω να βρώ 1 τρόπο να στέλνω την λίστα με τα links και να μπορούν οι άλλοι να τα κατεβάζουν το ίδιο εύκολα και να κερδίζω και τα credits που πρέπει.

Για να σας κάνω ακόμα πιο εύκολη την λύση θέλω 1 τρόπο να μπορώ να κατεβάζω μια λίστα αρχείων σε 1 υπολογιστή και ο uploader να παιρνει τα credits που πρέπει.

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να βρώ λύση στο πρόβλημά μου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και μέσω pm.

Δημοσ.

Αφού έχει να κάνει με την εσωτερική λειτουργία του JDownloader, γιατί δεν κάνεις ένα σχετικό post στο επίσημο forum του;

http://board.jdownloader.org

Ίσως να το δουν και οι ίδιοι οι developers του προγράμματος και να το διορθώσουν σε επόμενη έκδοση...

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει ακριβώς με την λειτουργία του jdownloader καθώς δοκίμασα να χρησιμοποιήσω και άλλους download manager και είδα ότι και πάλι δεν γίνετε τίποτα ίσως να χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση.

Το θέμα είναι μάλλον ότι όταν κατεβάζει με τον browser και τελειώνει το download στέλνει μάλλον κάποιο πακέτο πίσω στο site κάτι που μάλλον δεν το κάνει o jdownloader και κάποιοι άλλοι manager.

Στο πρόβλημα υπάρχει λύση το θέμα είνα να βρεθεί. Εάν κάποιος έχει απορίες ή έχω αφήσει κάποιες ασάφειες να μου πει να το αναλύσω καλύτερα.

Δημοσ.

Όχι παίρνεις credits και από premium users όταν ένας premium κατεβάσει το αρχείο μου μέσω mozilla παίρνω credits όταν χρησιμοποιήσει κάποιον download manager δεν παίρνω τίποτα.

Δημοσ.

Έχει καμιά διαφορά αν κατεβάζει από firefox σειριακά ή παράλληλα τ αρχεία; Και στις δύο περιπτώσεις παίρνεις τα credits σωστά;

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι όταν κατεβάζω με τον mozilla τα credits μπαίνουν κανονικά όταν μπαίνει ο manager τίποτα ή ένα ένα ή περισότερα.

Δημοσ.

Υποψιάζομαι το hotfile σου δίνει τους πόντους μόνο αν πας μέσω του browser ώστε να δεις διαφημίσεις και να έχει έσοδα. Λογικό δεν είναι; Μέσω του download manager δε βλέπεις διαφημίσεις οπότε δε σου δίνει πόντους.

Πως καταλαβαίνει τη διαφορά; Για κάθε σύνδεση που γίνεται, το κάθε πρόγραμμα στέλνει μια σειρά από πληροφορίες που λέγονται "headers". Παράδειγμα μέρος των header του firefox είναι

>
Mozilla/5.0 (Windows; U) Gecko/2009 Firefox/3.5.5 (.NET CLR 3.5.30729) 

Αν λοιπόν είχες ένα download manager που να έστελνε custom headers ίδιους με κάποιο σύγχρονο browser τότε ίσως να έβρισκες λύση στο πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Ναι φίλε Isay είναι περίπου έτσι όπως τα λες αλλά το θέμα είναι ότι όταν ένας premium χρήστης πάρει το link μου και το κάνει επικόλληση στην γραμμή διευθύνσεων ο mozilla ξεκινάει να το κατεβάζει αμέσως χωρίς να εμφανίζει οποιαδήποτε σελίδα υπάρχει ρύθμιση στο Hotfile που δεν σου εμφανίζει την σελίδα όταν γράφεις το link ή όταν το κάνεις κλικ απλώς σου εμφανίζεται το παράθυρο για να σώσεις το αρχείο.

Δημοσ.
Ναι φίλε Isay είναι περίπου έτσι όπως τα λες αλλά το θέμα είναι ότι όταν ένας premium χρήστης πάρει το link μου και το κάνει επικόλληση στην γραμμή διευθύνσεων ο mozilla ξεκινάει να το κατεβάζει αμέσως χωρίς να εμφανίζει οποιαδήποτε σελίδα υπάρχει ρύθμιση στο Hotfile που δεν σου εμφανίζει την σελίδα όταν γράφεις το link ή όταν το κάνεις κλικ απλώς σου εμφανίζεται το παράθυρο για να σώσεις το αρχείο.

Τον πόντο σου τον παίρνεις όμως; Επίσης αν ο premium χρήστης χρησιμοποιήσει κάποιο download manager, εσύ τον παίρνεις τον πόντο;

Δημοσ.
Τον πόντο σου τον παίρνεις όμως; Επίσης αν ο premium χρήστης χρησιμοποιήσει κάποιο download manager, εσύ τον παίρνεις τον πόντο;

Όταν ενας premium χρήστης κατεβάσει με manager δεν παιρνω όταν το κατεβάσει με τον mozilla παίρνω.

Δημοσ.
Όταν ενας premium χρήστης κατεβάσει με manager δεν παιρνω όταν το κατεβάσει με τον mozilla παίρνω.

Ο premium χρήστης έχει "πληρώσει" για να μη βλέπει διαφημίσεις. Όσον αφορά τους download managers προφανώς η hotfile προσπαθεί να γλυτώσει πόντους, εκτός αν το αναφέρει ρητά στους όρους.

Σε κάθε περίπτωση η λύση στο πρόβλημα σου παραμένει η ίδια που σου είχα γράψει νωρίτερα. Χρειάζεσαι ένα download manager που να μπορεί να στείλει custom headers ώστε να βάλεις headers ίδιους με κάποιου browser. Δεν ξέρω κάποιον τέτοιο, ούτε μπορώ να το φτιάξω.

Καλό ψάξιμο.

Δημοσ.

Ναι λογικά είναι όπως τα λες θα θέλω κάτι τέτοιο.

Η αλλιώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ενα add-on του mozilla που να του βάζεις εσύ την λίστα με τα αρχεία και αυτό να τα κατεβάζει δοκίμασα τo downlthem all αλλα τίποτα.

Δημοσ.

Η αλλιώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ενα add-on του mozilla που να του βάζεις εσύ την λίστα με τα αρχεία και αυτό να τα κατεβάζει δοκίμασα τo downlthem all αλλα τίποτα.

χμ καλή ιδέα. Ψάξε και τα υπόλοιπα και αν βρεις κάτι ενημέρωσε το forum

>https://addons.mozilla.org/el/firefox/search?q=download+manager&cat=all&advancedsearch=1&as=1&appid=1&lver=3.5&atype=0&pp=20&pid=5&sort=&lup=

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...