Προς το περιεχόμενο

Infrared connector: yparxei pouthena?

ggeorgee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ti tha pei ayto? nomizo oti yparxei kapoio geniko protypo. px to msi pou exo tora (kai gia to opoio psaxno) exei ton idio connector me ena soyo tou 94 pou eixa. Omos phra thlefono ths oktabit (antiprosopos ths msi) kai den yparxei. Den yparxei kanenas noname/generic infrared connector?

Δημοσ.

To έψαχνα κι εγώ αυτό το καλώδιο και βρήκα ότι το παράγει η εταιρία dde που βγάζει όλα τα αναλώσιμα με το σήμα equip τα οποία ενδεχομένως πολλοί έχετε παρατηρήσει σε καταστήματα υπολογιστών. Το βρήκα σε αρκετά καταστήματα στη Στουρνάρη με τιμή γύρω στα 15-20 . Αν θυμάμαι καλά ουσιαστικά συνδέτεαι με ένα 6-pin connector πάνω στη μητρική και βγάζει από την άλλη μεριά ένα module με το οποίο συνδέεται ο εξωτερικός δέκτης irda. Για το αν αυτή η σύνδεση καταργεί μια απόπ τις θύρες COM του υπολογιστή δεν είμαι σίγουρος, ωστόσο μου φαίνεται λογικό επακόλουθο. Τελικά δεν το αγόρασα διότι μου ανέφεραν ότι και αυτό το καλώδιο παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα ασυμβατότητας με κινητά κλπ. όπως παρουσιάζουν και οι USB λύσεις. Mια βόλτα από τη Στουρνάρη πάντως είναι χρήσιμη για όποιον θέλει να το ψάξει περαιτέρω...

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...