ggeorgee Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Ta perisotera motherboard exoun mia ypodoxh on-board gia infrared. Ayto to atimo kalodio to exei dei kaneis pouthena? De thelo ayto th syskeyh pou syndeetai eksoterika kai sou "troei" mia serial.
CONAN Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 analoga me ton kataskeyasth,yparxei kai to antistoixo kalwdio....
ggeorgee Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 ti tha pei ayto? nomizo oti yparxei kapoio geniko protypo. px to msi pou exo tora (kai gia to opoio psaxno) exei ton idio connector me ena soyo tou 94 pou eixa. Omos phra thlefono ths oktabit (antiprosopos ths msi) kai den yparxei. Den yparxei kanenas noname/generic infrared connector?
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 file mou an valeis onboard Irda tha prepei na apenergopoiisis tin com2 opote pali xaneis mia com.. gi auto i lysi einai USB yperithres... 30-40e kai eisai ok
ggeorgee Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 de to iksera ayto kai fysika einai terastio meionekthma omos pisteyo oti to esoteriko kalodio tha einai safos fthinotero ap' oti to usb infrared, omos pou to briskei kaneis?
spinmind Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 To έψαχνα κι εγώ αυτό το καλώδιο και βρήκα ότι το παράγει η εταιρία dde που βγάζει όλα τα αναλώσιμα με το σήμα equip τα οποία ενδεχομένως πολλοί έχετε παρατηρήσει σε καταστήματα υπολογιστών. Το βρήκα σε αρκετά καταστήματα στη Στουρνάρη με τιμή γύρω στα 15-20 . Αν θυμάμαι καλά ουσιαστικά συνδέτεαι με ένα 6-pin connector πάνω στη μητρική και βγάζει από την άλλη μεριά ένα module με το οποίο συνδέεται ο εξωτερικός δέκτης irda. Για το αν αυτή η σύνδεση καταργεί μια απόπ τις θύρες COM του υπολογιστή δεν είμαι σίγουρος, ωστόσο μου φαίνεται λογικό επακόλουθο. Τελικά δεν το αγόρασα διότι μου ανέφεραν ότι και αυτό το καλώδιο παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα ασυμβατότητας με κινητά κλπ. όπως παρουσιάζουν και οι USB λύσεις. Mια βόλτα από τη Στουρνάρη πάντως είναι χρήσιμη για όποιον θέλει να το ψάξει περαιτέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.