Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop αναμεσα απο Dell και Toshiba

sakius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα !

Ενδιαφέρομαι να καταθέσω το δώρο των Χριστουγέννων ,για την αγορά ενός laptop

Έχω καταλήξει ανάμεσα σε Dell και Toshiba για τους γνωστούς λόγους αξιοπιστίας,

Οπότε δεν θα ήθελα να ξεφύγω από αυτές τις 2 μάρκες.

Η χρήση για την οποία προορίζεται είναι για σερφάρισμα , επεξεργασία Photoshop ,Autocad και κανένα παιχνιδάκι σε στιλ Football Manager 10.

Λίγο απ’όλα δηλαδή…

Ο βαρύτερος συντελεστής επιλογής τίθεται η διάρκεια της μπαταρίας όπου δυστυχώς,

δεν βρίσκω σε κανένα από τα 2 επαρκής πληροφορίες.

Το διαθέσιμο budget είναι μέχρι 800 euro.

Θα ήθελα τα βασικά specs να είναι τα εξής:

Μνήμη 4 GB

Επεξεργαστής INTEL Core 2 Duo

Οθόνη 15αρα

Λειτουργικό Windows 7

Διάρκεια μπαταρίας 3 ώρες τουλάχιστον .(όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα)

Επίσης κάρτα γραφικών ανεξάρτητη αν είναι δυνατόν.

Το ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά γι’αυτό ζητάω την βοήθεια σας.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μια που το ψάχνω και γω το θέμα για τη ξαδέλφη μου που είναι δικαιούχος στο "δες τη ψηφιακά" έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα, τα 2 από αυτά είναι τα παρακάτω (το τρίτο είναι ένα vaio δε το γράφω μια που δε σε ενδιαφέρει) ρίξε μια ματιά: Το toshiba http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L500-13T.htm και το dell http://www.multirama.gr/products/product?pid=0431753&catid=010200 προσωπικά έχω toshiba αλλά το dell έχει καλύτερο service. Τώρα για τη μπαταρία δε πιστεύω να αντέχει πάνω από 2ωρο, αν θες πιο μεγάλη διάρκεια καλύτερα να πας σε 14άρι ή 13άρι όπως το δικό μου που όταν ήταν καινούρια η μπαταρία τις έφτανε χαλαρά...

Δημοσ.

προσοχη σοπαραπανω Toshiba Satellite L500-13T δεν εχει Win7 και θα σας στοιχισει 30 ευρω για να τα βαλετε "δωρεαν"... οπως φαινεται στο εικονιδιο στο κατω μερος τηε δεξιας στηλης..:

Βελτιώστε το Τoshiba laptop που διαθέτετε για καλύτερη απόδοση και αυξημένη παραγωγικότητα.

H Τoshiba σας δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας στα νέα Windows 7. Η αναβάθμιση αφορά όλα τα Toshiba Notebook με εγκατεστημένο λειτουργικό Windows Vista Home Premium / Business / Ultimate, που είναι αγορασμένα μεταξύ 26 Ιουνίου 2009 και 31 Ιανουαρίου 2010. Για την διαδικασία επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/gr/generic/windows7-upgrade όπου θα σας ζητηθεί η εισαγωγή των στοιχείων, email, το μοντέλο / ονομασία του προϊόντος, σειριακός αριθμός, καθώς και η απόδειξη αγοράς.

* Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα παραλάβετε δωρεάν το λειτουργικό των Windows 7

* Η μόνη επιβάρυνση αφορά το κόστος αποστολής και ανέρχεται στα 29,90 €

* Τo DVD που θα αποσταλεί θα περιλαμβάνει: το λειτουργικό MS Windows 7 και τους οδηγούς Toshiba DVD

* Για καλύτερη διευκόλυνση καλείστε να έχετε αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών σας αρχείων.

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει στην κατοχή του κάποιο laptop toshiba και dell από τις σειρές satellite , inspiron kai studio θα ήθελα να μου αναφέρεται και τους χρόνους αυτονομίας.

Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα για αγορά και laptop και netbook και πρέπει να κρατάει η μπαταρία αρκετά

Δημοσ.

ειμαι ακριβως στο ιδιο διλημμα αναμεσα στις 2 αυτες εταιρειες.

πριν 3 χρονια που πηρα toshiba, σε ολα τα forums τα προτειναν ασυζητητί ως τα κορυφαια.σημερα, βλεπω οτι πολλοί πλεον προτεινουν τα dell λόγω πολυ καλου service.το θεμα ειναι οτι στον toshiba 3 χρονια δεν χρειαστηκα καθολου service.

στα dell τι γινεται?

ποια η γνωμη/ προταση σας?

Δημοσ.

H Dell έχει 2 χρόνια onsite εγγύηση, που σημαίνει πως ότι και να πάθει το laptop σου έρχεται σπίτι τεχνικός με motherboard οθόνες κλπ παραμάσχαλα και στο φτιάχνει.

Δημοσ.
ειμαι ακριβως στο ιδιο διλημμα αναμεσα στις 2 αυτες εταιρειες.

πριν 3 χρονια που πηρα toshiba, σε ολα τα forums τα προτειναν ασυζητητί ως τα κορυφαια.σημερα, βλεπω οτι πολλοί πλεον προτεινουν τα dell λόγω πολυ καλου service.το θεμα ειναι οτι στον toshiba 3 χρονια δεν χρειαστηκα καθολου service.

στα dell τι γινεται?

ποια η γνωμη/ προταση σας?

αμα εισαι ευχαριστημενος με κατι γιατι να το αλλαξεις???

και οι δυο εταιρειες ειναι αρκετα αξιοπιστες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...