_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Είχα κάποια μηνύματα από επισκέπτες, στο προφίλ μου, τα οποία ανακάλυψα αρκετό καιρό μετά. Δεν γίνεται να υπάρχει ειδοποίηση όπως στα προσωπικά;
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω πως πάνω-πάνω, στη λωρίδα με το κείμενο «Καλώς ήλθες ΤΑΔΕ! Δεν έχεις νέα προσωπικά μηνύματα», εμφανίζεται εκεί σχετική ειδοποίηση όταν σου έχουν αφήσει Μήνυμα Επισκέπτη. Ή κάνω λάθος... ; Καλό θα ήταν όμως να στέλνεται ειδοποίηση και με e-mail, αν εννοείς αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εννοώ με κάποια ένδειξη στον browser. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά δεν θυμάμαι να τα διάβασα, παρά μόνο όταν τυχαία μπήκα στο profil μου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εμφανιζεται, αλλα χωρις popup, δηλαδη ειναι σα να μην εμφανιζεται με το πρασινο φοντο...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Από που πάω για αυτό τον πίνακα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Οταν εχεις καποια ειδοποιηση, πατας πανω της και εμφανιζεται ο λεγαμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.