Προς το περιεχόμενο

[EVENTS] Εισαγωγική παρουσίαση του Blender (προγραμμα 3D και animation)

diamond_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ" σας προσκαλεί στην εισαγωγική παρουσίαση του Blender, ενός από τα καλύτερα στον κόσμο προγράμματα σχεδιασμού 3D και animation, και τις σειράς των σεμιναρίων που θα ακολουθήσουν, από τον πιστοποιημένο καθηγητή και μέλος του blender.org, Θωδωρή Δούνα

blender1.jpg

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ [email protected]

***ΟΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ***

Δημοσ.

Το υλικό το βγάζουμε on-line αλλά θα δούμε μήπως μπορούμε να βγάλουμε βίντεο και ίσως και live. Δεν ξέρω τι κανονίζει οι διοργανωτές του.

Για να μην υπόσχομαι κάτι που ίσως να μην γίνει, γι'αυτό είπα ότι ίσως μπορέσουμε να το βγάλουμε και on line.

Δημοσ.
Το υλικό το βγάζουμε on-line αλλά θα δούμε μήπως μπορούμε να βγάλουμε βίντεο και ίσως και live. Δεν ξέρω τι κανονίζει οι διοργανωτές του.

Για να μην υπόσχομαι κάτι που ίσως να μην γίνει, γι'αυτό είπα ότι ίσως μπορέσουμε να το βγάλουμε και on line.

Με μπέρδεψες λίγο. Εγώ δεν μπορώ να παραστώ (λόγο απόστασης) αλλά με ενδιαφέρει το θέμα. Θα μπορέσω να κατεβάσω κάποιο video της επόμενες ημέρες, κάποια παρουσίαση;

Δημοσ.
Με μπέρδεψες λίγο. Εγώ δεν μπορώ να παραστώ (λόγο απόστασης) αλλά με ενδιαφέρει το θέμα. Θα μπορέσω να κατεβάσω κάποιο video της επόμενες ημέρες, κάποια παρουσίαση;

Και εγώ δεν γνωρίζω 100% τί θα γίνει. Αυτό θα το ξέρω την Κυριακή.

Δεν ξέρω αν είδες αλλά έχει γίνει μεγάλη αλλαγή στην σελίδα http://www.greeklug.gr.

Επίσης δες λίγο την τελευταία ανακοίνωση που βγήκε.

Δημοσ.

Το μάθημα έγινε. Δεν προλάβαμε να στήσουμε live.

Ήταν εισαγωγή στο πρόγραμμα με κάποια ιστορικά στοιχεία καθώς και πως μετακινείται κανείς στο πρόγραμμα.

Απ' όσο ανέφερε ο κος Δούνας, δεν θα υπάρχουν κάποια αρχεία OO. Θα υπάρχουν όμως αρχεία Blender ως ασκήσεις.

Ήταν πολλά άτομα χθες. Όλοι οι υπολογιστές είχαν από 2 άτομα περίπου. Κατόπιν συνεννόησης θα οργανώσουμε τα μαθήματα γιατί είναι πολλά άτομα.

Κοιτάτε ανακοινώσεις στην σελίδα και στο forum. Θα δημιουργηθεί και μια λίστα για ανακοινώσεις για τα μαθήματα.

Δημοσ.

Απρόσμενη επιτυχία είχε η παρουσίαση που έγινε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από τον Θοδωρή Δούνα, του Blender, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια δραστηριοτήτων για την προώθηση του ΕΛ/ΛΑΚ του συλλόγου μας.

Πάνω από 60 άτομα βρέθηκαν στη παρουσίαση δημιουργώντας το αδιαχώρητο και στις 2 ώρες που ακολούθησαν έκαναν τα πρώτα τους βήματά σε ένα από τα καλύτερα προγράμματα 3D και Animation στο κόσμο.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όσους παρευρέθησαν και τους παρακαλεί να επισκέπτονται συχνά το δικτυακό τόπο του συλλόγου όπου και θα γίνουν περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικές με το πρόγραμμα αλλά και τα τμήματα που θα δημιουργηθούν.

Φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση στο website.

Επίσης ο σύλλογος, σας ενημερώνει πως οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά μέσω email.

Πηγή: Greeklug

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...