yannis27gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω στη γυναίκα μου μια φωτογραφική μηχανή, όχι πάνω από 350 ευρώ. Δεν έχει ιδέα από φωτογράφηση (πέρα από το κλασικό σκοπέυω και πατάω το κουμπί) αλλά λέει ότι θέλει να μάθει, οπότε καλό θα ήταν να έχει τίποτε κόλπα να πειραματιστεί. Επίσης, αν τραβάει βίντεο με ικανοποιητική ποιότητα, δεκτό και επιθυμητό. Υπάρχει βιντεοκάμερα αλλά γιατί όχι να έχουμε μια συσκευή για 2 χρήσεις και την βιντεοκάμερα για πιο καλές λήψεις. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ αλλά στο ινσόμνια έχω βρει απαντήσει και για πιο άσχετα θέματα, είμαι σίγουρος ότι θα με καλύψετε και σ' αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Τι λέτε γι αυτή; http://www.skroutz.gr/s/47758/Olympus-E-520-Body.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*trinity Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Τι λέτε γι αυτή; http://www.skroutz.gr/s/47758/Olympus-E-520-Body.html Ειναι body δηλαδη χωρις φακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μία πάρα πολύ καλή επιλογή στα χρήματα που διαθέτεις: Panasonic Lumix tz-7 και μία μνημούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι body δηλαδη χωρις φακο Το οποίο σημαίνει ότι όπως είναι ΔΕΝ τραβά φωτογραφίες, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μία πάρα πολύ καλή επιλογή στα χρήματα που διαθέτεις: Panasonic Lumix tz-7 και μία μνημούλα Θα συμφωνησω με την TZ-7:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.