esgb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα σε όλους! Έχω windows xp home edition servise pack2 και πειραματιζόμουν με τα διάφορα themes που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Εγκατέστησα λοιπόν κάποιο από αυτά και μου έβγαλε παράθυρο και ρωτούσε (δεν το θυμάμαι καλά) αν θέλω να απενεργοποιήσω την οθόνη so χωρίς να διαβάσω προσεχτικά το μήνυμα πάτησα ok..(και την πάτησα που λέτε) εξαφανίστηκαν τα πάντα (εικονίδια, έναρξη)..Έκανα επανεκκίνηση, πάλι το απόλυτο κενό, πάτησα ctl+alt+del μου έβγαλε την κλασική παλέτα (όπου έβλεπα κανονικά ότι υπάρχει μέσα στο pc μου) αλλά δεν με άφηνε να κάνω πχ απεγκατάσταση προγραμμάτων (αυτό που είχα εγκαταστήσει για το theme).Με safe mode πάλι τα ίδια..Αν έβαζα το cd των windows θα μπορούσε να διορθώσει το λάθος? Θέλω να αποφύγω το format διότι πρόκειται για pc σε χώρο εργασίας και θα έχω θέμα με τα διάφορα που βρίσκονται μέσα..Περιμένω απαντήσεις σε περίπτωση που σας έχει τύχει ή έχετε να προτείνετε κάτι thanx:shifty:
esgb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 επαναφορά συστ'ηματος δοκίμασες ? Όχι θα το κάνω όμως Δεν είναι περίεργο που σε safe mode δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:08 ---------- Να προσθέσω ότι δεν μου βγάζει επιλογή για επαναφορά συστήματος
parsifal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Κάνε εκκίνηση, επιλέγοντας "Safe Mode with Command Prompt". Όταν φορτώσουν τα Windows και σου εμφανίσουν τη Γραμμή Εντολών (Command Prompt), δώσε την εντολή: >C:\windows\system32\restore\rstrui.exe
micos000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως σου ενεργοποίησε το active desktop; Κάνει δεξί κλικ στην οθόνη-ιδιότητες και δες αν έχει ενεργοποιηθεί το web.
esgb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους! Btway το βρήκα το πρόβλημα.Mε δυσκόλεψε λίγο αλλά όταν το καλοσκέφτηκa ηταν ξεκάθαρο οτι έπρεπε να φορτώσει το explorer.exe. Οπότε διαπίστωσα πως για κάποιο λόγο, μάλλον κάποιο από αυτά τα themes έκανε την ζημιά και άλλαξε την προέκταση του αρχείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.