Προς το περιεχόμενο

Αγαπημενες ταινιες

aredhel_vlsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο Aronofsky το requiem for a dream και το Pi.

Απο Scorsese Raging Bull, Taxi Driver, After Hours, The departed, Goodfellas, αυτα μου έρχονται στο μυαλό. Αν μπορεις δες και το The big shave, ειναι απο τις πρωτες του ταινιες και ειναι μικρου μηκους.

Τελος απο Tarantino θα σου προτεινα τα From Dusk till Dawn, Grindhouse (plante terror & death proof), Reservoir Dogs και Inglourious Basterds.

το from dusk till dawn δεν είναι του ταραντίνο ..

Δημοσ.

τα 400 χτυπηματα (truffaut), À bout de souffle (godard), για γαλλικο κινηματογραφο που ζητησες και οι εραστες του αρκτικου κυκλου για λιγο πιο συγχρονο

απο woody allen ο οποιος ειναι απο τους αγαπημενους μου θα σου προτεινα να δεις τα παντα.

Μια καλη αρχη θα ηταν το manhattan, Annie Hall, radio days, hannah and her sisters, husbands and wives, mighty afrodite, small time crooks, bullets over broadway, deconstructing harry, crimes and misdemeanors, manhattan murder mystery, the purple rose of cairo, the curse of the jade scorpion (θα σκασει το κεφαλι μου). Αυτα για αρχη!!!

Επισης polanski αρχισε με το μωρο της ροζμαρι και τον ενοικο (the tenant) και bitter moon

Κανε και μια εισαγωγη στον Haneke με το funny games παλι για αρχη

Επισης θα σου προτεινα να ξεκοκκαλισεις και αδερφους Koen

Δημοσ.
το from dusk till dawn δεν είναι του ταραντίνο ..

Τώρα δηλαδή τι, αποφάσισες να μπεις σε όλα τα τόπικ του κινηματογράφου και να πετάς και από μια εξυπνάδα; Του Ταραντίνο είναι το σενάριο φίλε, και παίζει κιόλας.

Κατά τ' άλλα -σε βρετανικό μαύρο χούμορ- το Death in a Funeral. Δεν θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο ούτε θα σου αλλάξει τη ζωή, αλλά είναι ευρωπαϊκός κινηματογράφος και έχει και πλάκα.

Δημοσ.

Κατά τ' άλλα -σε βρετανικό μαύρο χούμορ- το Death in a Funeral. Δεν θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο ούτε θα σου αλλάξει τη ζωή, αλλά είναι ευρωπαϊκός κινηματογράφος και έχει και πλάκα.

Μπερδεψες αυτο το topic με το topic ενος αλλου χρηστη που ελεγε να του προταθουν ποιοτικες ταινιες που θα τον κανουν καλυτερο ανθρωπο ή κανω λαθος; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...