Προς το περιεχόμενο

ΨΥΚΤΡΑ ΓΙΑ 8800 gtx

nocturne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την ποιο ψαγμενη κοινοτητα στο greek domain κ επειδη ειστε οι ποιο ψαγμενοι θελω να μου προτεινετε μια ψυκτρα για την καρτα γραφικων που εχω κ θελω να την 'ανεβασω' λιγο εχω μια 8800 gtx gainward 768 mb.....

Σας ευχαριστω παρα πολυ, καλες γιορτες σε ολους σας....

Δημοσ.

ε καπου εχεις ενα δικιο αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια πιστευω...αλλα να σε πω..η accelero twin turbo δε λεει για gtx... δεν εχει διαφορα?

Δημοσ.

Δέν αναφέρει την GTX σε καμία λύση της η AC,πράγμα που με προβλημάτισε και μένα!

Βρήκα αυτό βέβαια απο το επίσημο site

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:51 ----------

Scratch that...υπάρχει αυτό το γομάρι

Αν και δέν εμφανίζει τίποτα στο skroutz.gr,νομίζω οτι υπάρχει η Accelero Xtreme 8800 διαθέσιμη στο hacshop.gr (έχουν πάρε δώσε με την AC)

Υπάρχει και η κλασική λύση της Thermalright HR-3 άλλα είναι πολλά τα χρήματα μαζί με τους ανεμιστήρες.

Δημοσ.

μαλλον θα χτυπησω την παρακατω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650741

γιατι ειναι η μονη που αναφερει οτι υποστηριζει την gtx οσο χαλια και να ειναι ελπιζω να ριξει λιγο τις θερμοκρασιες αν βρειτε τιποτα αλλο παιδια το postarete σας ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια σας

Δημοσ.

Kατα την γνωμη μου δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για την συγκεκριμενη καρτα...Σκοτωσε την κανενα 60ευρω βαλε κ τα λεφτα της ψυκτρας +- λιγα και παρε μεταχειρισμενη 4870...

Δημοσ.
Kατα την γνωμη μου δεν αξιζει να δωσεις χρηματα για την συγκεκριμενη καρτα...Σκοτωσε την κανενα 60ευρω βαλε κ τα λεφτα της ψυκτρας +- λιγα και παρε μεταχειρισμενη 4870...

Aυτό.

Είναι εντελώς ασύμφορο να επενδύσεις ~30+€ σε μία κάρτα της οποίας η αντικειμενική αξία (πλέον) παίζει στο 50ρικο.

Εκτός αυτού, η καλύτερη ψύξη δεν σημαίνει αυτόματα μεγαλύτερο overclockability, όπως και το ποσοστό overclock δεν σημαίνει αντίστοιχη αύξηση επιδόσεων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...