Προς το περιεχόμενο

οπτικη ινα στο σπιτι μου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα ηρθαν κ μου περασαν τιν οπτικη ινα στο σπιτι κ το ειδικο ρουτερ κ θα ενεργοποιηθη μεχρι στο τελος τις χρονιας, μενω κοζανη σε εναν οικισμο οπου περνανε οπτικη ινα σε ολα τα σπιτια κ το ονομαζουν εξυπνος οικισμος ζεπ" http://www.depepok.gr

ερωτηση τωρα ποσο ταχητητα θα πιανω πανω κατω γνωριζει κανεις ??

Δημοσ.

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι μπραβο στους Κοζανιτες:).Μια τετοια εγκατασταση σου προσφερει συνδεση 100mbps αλλα λογικα ιντερνετ θα εχεις οσο δινουν μεχρι τωρα ο οτε και οι παροχοι,δλδ 24mbps.το λεει κιολας και στην παρουσιαση.

Δημοσ.

ενας τεχνικος που μου περασε τον εξοπλισμο τις οπτικης ινας μου ειπε οτι στο data room που ειναι 100 μετρα πιο πανω απο το σπιτι μου οτι θα εχει 100Mbps Bandwidth

Δημοσ.
ενας τεχνικος που μου περασε τον εξοπλισμο τις οπτικης ινας μου ειπε οτι στο data room που ειναι 100 μετρα πιο πανω απο το σπιτι μου οτι θα εχει 100Mbps Bandwidth

Λογικά εννοούσε την ταχύτητα διασύνδεσης των δύο άκρων.

Το να σου δώσουν internet feed 100M το βλέπω λίγο δύσκολο για τώρα, όπως δύσκολο βλέπω και το διαθέσιμο feed για όλους τους συνδρομητές να είναι 100Μ γιατί μου φαίνεται λίγο για να τους καλύψει όλους.

Πάντως μπράβο στην Κοζάνη. Πολύ καλή κίνηση.

Δημοσ.

Δεν κάνουν και το δικό μου οικοισμό ''έξυπνο οικισμό'' και τους δίνω και 200-300€ πόσα θέλουν για να μου βάλουν ΜΙΑ οπτική ίνα.....

Δημοσ.
Δεν κάνουν και το δικό μου οικοισμό ''έξυπνο οικισμό'' και τους δίνω και 200-300€ πόσα θέλουν για να μου βάλουν ΜΙΑ οπτική ίνα.....

η ´μιά´ οπτική ίνα, εκτός του ότι έχει πολυ μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων από τον χαλκό, έχει πολύ χαμηλότερο έως ανύπαρκτο θόρυβο. 300 ευρώ είναι πολύ καλά για το αποτέλεσμα που θα έχεις...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...