xpapias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Κάποιες φορές που προσπαθεί ο βενζινας να βάλει και όλο του σταματάει είναι γιατί ή το έχει βάλει στραβά ή έξω έξω ή είναι στραβή η τρύπα και γενικά κάπου πιτσιλάει η βενζίνη και μπαίνει στην τρυπούλα που προανέφερα και έτσι σταματάει συνέχια..! Εμένα γιατί σταματάει συχνά ανεξαρτήτως πρατηρίου; Μου έχουν πει ότι αυτό συμβαίνει έχω αέρα στο ντεπόζιτο... Παίζει να έχει στραβώσει η τρύπα?
Crizzt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Το μανουαλ(ι) στ αμαξι γιατι λεει ομως να ΜΗΝ (ετσι με κεφαλαια) ξαναπατας αμα σταματησει? Υπαρχει περιπτωση υπερχειλισης?
Luxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δλδ οταν το λεω να το γεμισει, δε το γεμιζει παντα; Εστω μια φορα να μου πεει 33 ευρω ή 41! Ολο 0 και 5 καταηξη! Βαριουνται να βγαζουν ρεστα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Το γεμιζει, απλα οχι μεχρι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ. Δες το σαν ενα μπουκαλι, που λες "ειναι γεματο", αλλα δεν ειναι ΤΙΓΚΑ μεχρι το ΚΑΠΑΚΙ. Και ναι φυσικα και ο λογος ειναι οτι δεν εχουν/θελουν να δινουν ψιλα. Ουσιαστικα οταν λες "γέμισέ το", βαζει βενζινη μεχρι το στομιο της αντλίας που χώνει μεσα στη τρυπα του ρεζερβουαρ σου. Υπαρχει περιθωριο μερικα ακομη εκατοστά για βενζινη, που ωστοσο επαρκουν για να "στρογγυλεψει" το ποσο. Απλα δε καταλαβαινω γιατι το καναμε επιστημη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.