Προς το περιεχόμενο

Ipervolikos thorivos...

coby

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Katarxas xronia polla se olous!

Prin merikes meres agorasa ena Western Digital Skliro 60gb...Molis ton evala doulepse kanonika(akoma douleuei...)Alla kanei ipervoliko thorivo!!San TERASTIO ANEMISTIRAKI!Ti fteei?Einai fisiologiko?

Euxaristo.

Δημοσ.

Εμένα ο δικός μου 60άρης WD είναι εντελώς αθορυβος!

Είσαι σίγουρος ότι ο ήχος είναι από τον δίσκο και όχι από κάτι άλλο?

Αν ναι κατευθείαν για αλλαγή!

Δημοσ.

Aν δεν είναι καλά βιδωμένος κάνει θόρυβο καθώς συντονίζεται με τη λαμαρίνα του κουτιού.

Αν είναι όμως,σίγουρα θα σου βγάλει πρόβλημα σε μικρο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.

Molis ton akousa na "xtipaei" opos otan kano shut down to pc...Poli gantemia re pedia kai ton perimena milame dio bdomades(Kathisterish tis kathisterishs)...Alles 4 bdomades tora gia ton kainourio...kai an ton steiloun...

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω εναν WD 250 GB και μια μερα που πεζα μου εσβησε ο υπολογυστησ παω να τον αναψω τπτ λεω τροφοδοτικο θα νε αλλαζω τροφοδοτικο ολα οκ μολις παω να ανοιξω παιχνιδι η να τον παραζορισω κανει εναν περιεργο θορυβο λες και αλεθει πετραδακια....και μ σβινει τον υπολογυστη τι λετε να φταιει???περιμενω απαντησεισ..

Δημοσ.

... Στις ανασκαφές είσαι τσακάλι όμως (2002..πριν κ από τους ολυμπιακούς!!)

..στο θέμα, ο ήχος σαν μυλόπετρα από αλευρόμυλο είναι ο σκληρός σου...

από θερμοκρασίες πως τα πας?

Δημοσ.

μεχρι στιγμης δν εχω δει για θερμοκρασιες παντος απο τι λες και εσυ σιγουρα πρεπει να νε ο σκληρος ε???δλδ το αποκλιεις να μν δινει το επαρκες ρευμα το τροφοδοτικο???χαχαχαχα εχω σκασει στο γελιο με τις ανασκαφες που ανεφερες χαχαχα...!!περιμενω απαντισουλα :)σου εχει τυχει αυτο ???εγω νομιζω πως ειναι τα τελευτεα του και μου λεει αλαξε με !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...