Wandex Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σας. Μπορεί να μου πεί κανείς πως κάνω απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα που δεν είναι στη λιστα της προσθαφαίρεσης προγραμμάτων; Ακόμα και στη λίστα του προγραμμάτων όπως του CCleaner; Θέλω να απεγκαταστήσω κάποια προγραμματα που είτε καταλάθος εγώ τα έσβησα από την λίστα του ccleaner ενώ υπήρχαν κανονικά αλλά και κάποια που δεν τα βρίσκω. Απλώς σβήνω τον φάκελο στο program files, ψάχνω στο registry για εγγραφές, αλλά μετά πως ξέρω ότι τις έσβησα όλες και δεν έχει μείνει κάτι στο registry ή στον φάκελο windows για παράδειγμα; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Nord_Chaos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 δοκιμασε ενα εξειδικευμενο προγραμμα απεγκαταστασης οπως το revo uninstaller ( http://www.revouninstaller.com/ ) το οποιο και σβηνει καταλοιπα απο τη registry,τα program files κτλ και απ'οπου μπορεις με ασφαλεια να απεγκαταστησεις προγραμματα..
Wandex Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Eυχαριστώ Nord_Chaos. Θα του δώσω μία ευκαιρία. Αλλά χωρίς κάποιο πρόγραμμα πως μπορεί γίνει; Υπάρχει κάποιο αρχείο που έχει τις πληροφορίες αυτές που χρειαζόμαστε;
dazeman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Eαν δεν υπάρχει στην λίστα των προγραμμάτων πιστεύω κανένα πρόγραμμα που κάνει αυτόματη απεγκατάσταση δεν θα το βρεί. Η λύση επομένως είναι μόνο να καθαρίσεις την registry. Εννοείται ότι έχεις σβήσει πρώτα όλους τους σχετικούς καταλόγους. Επιλέγεις να βλέπεις και τους κρυφούς φακέλους. Ψάχνεις εκτός απο το program files (αρχεία εφαρμογών) οπωσδήποτε και στο documents & settings (χρηστες). Εάν κάποιος φάκελος που είσαι σίγουρος ότι είναι του ανεπιθύμητου προγράμματος δεν σβήνει τότε: α) τερματίζεις την σχετιική διεργασία με τον task manager και εάν δεν γίνεται τίποτα, τότε β) επανεκκινείς σε safe mode (f8) οπότε λογικά θα σβήσουν. Μετα απο το καθάρισμα των αρχείων πρέπει να καθαριστεί η registry. Ξεκινάς με το ccleaner, και καταλήγεις με το άκρως αποτελεσματικό Reg Organizer αλλά πρόσεχε με το τελευταίο πρέπει να ξέρεις τι κάνεις (θέλει περισσότερη προσοχή απο τα αντίστοιχα προγράμματα) γιατί είναι το μόνο που βλέπεις ανά χρονική περίοδο απο τοτε που στηθηκε το λειτουργικό και μετά ποιά προγράμματα έχουν εγκατασταθεί και τι έχουν αφήσει. Δεν είναι όμως δωρεάν. Σημειώνω ότι με τα windows 7 έχω παρατηρήσει ότι δεν χρειάζονται πολλά πολλά για να εξαφανίσεις ένα πρόγραμμα, άν σβήσεις τους καταλόγους, μετά και μονο με το Ccleaner έχεις ...καθαρίσει!
Wandex Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Σημειώνω ότι με τα windows 7 έχω παρατηρήσει ότι δεν χρειάζονται πολλά πολλά για να εξαφανίσεις ένα πρόγραμμα, άν σβήσεις τους καταλόγους, μετά και μονο με το Ccleaner έχεις ...καθαρίσει!Σε ευχαριστώ dazeman. Η παρατήρηση σου για τα windows 7 είναι πολύ χρήσιμη μιάς και ένας υπολογιστής μου έχει πιά 7. Ελπίζω μόνο να μην αρχίσει μετά από λίγο να σέρνεται πάλι από τις συνεχες απεγκαταστήσεις. Thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.