Προς το περιεχόμενο

mac mini late 2006 optical drive

darkthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το εξής πρόβλημα το drive απο το μινι μακ μου σταμάτησε να διαβάζει .το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι αν έγινε πριν από κάποιο update τα χαρακτηριστικά του είναι : MATSHITADVD-R UJ-846:

Model: MATSHITADVD-R UJ-846

Revision: FM3J

Serial Number:

Detachable Drive: No

Protocol: ATAPI

Unit Number: 0

Socket Type: Internal

Low Power Polling: Yes

Power Off: No

και το μινι μακ είναι :

Model Name: Mac mini

Model Identifier: Macmini1,1

Processor Name: Intel Core Duo

Processor Speed: 1.66 GHz

Number Of Processors: 1

Total Number Of Cores: 2

L2 Cache: 2 MB

Memory: 1 GB

Bus Speed: 667 MHz

Boot ROM Version: MM11.0055.B08

SMC Version (system): 1.3f4

Serial Number (system):

Hardware UUID: 00000000-0000-1000-8000-0016CB93E7F3

Τρέχω το snow αλλά και με το tiger τα ίδια καμιά συμβουλή?? μερικά cd τα διαβάζει και ίσος ξεκινήσει να τα γράψει τα dvd τίποτα τα φτύνει.Κάτι παρόμοιο σε κανένα ???

Δημοσ.

απο τα καλά τα drives. η apple πάντα τα καλύτερα.

πας για αλλαγή.

έχει συμβεί σε πολλά άτομα και σε εμένα.

Δημοσ.

απο τα καλά τα drives. η apple πάντα τα καλύτερα.

πας για αλλαγή.

έχει συμβεί σε πολλά άτομα και σε εμένα.

Μπορώ να πάρω κανένα που δεν είναι από apple???

Δηλαδή πρέπει να πάρω από apple τώρα καινούριο drive Ξέρετε πόσο τα έχουνε??

Δημοσ.
Μπορώ να πάρω κανένα που δεν είναι από apple???

Δηλαδή πρέπει να πάρω από apple τώρα καινούριο drive Ξέρετε πόσο τα έχουνε??

Μπορεις να παρεις οτι μαρκα θέλεις.Εγω παντως εβαλα εξωτερικο drive και το εσωτερικό το έχω να καιω CD και να βλέπω κανένα DVD , οταν το διαβαζει.

Δημοσ.
Μπορεις να παρεις οτι μαρκα θέλεις.Εγω παντως εβαλα εξωτερικο drive και το εσωτερικό το έχω να καιω CD και να βλέπω κανένα DVD , οταν το διαβαζει.

Να σε ρωτήσω κάτι?? είπες ότι μπορώ να βάλω ότι θέλω στην αγορά υπάρχει κανένα drive πού να είναι Slot-loading και να έχει τις συνδέσεις που έχουν τα mac γιατί είδα κάτι video και από πίσω είναι λίγο διαφορετικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:58 ----------

Τελικά όλα καλά με τα μήλαρακια αλλά.....

το drive είναι ide και δεν βρίσκω πουθενά από την rainbow μου έδωσαν το τηλ για μια εταιρία στο Μαρούσι να το πάω από εκεί (ξέρει κάνεις πόσο πάει το μαλλί ??? γιατί ούτε αυτό μπορούσαν να μου πουν οι @$#$%$$# μιας και δεν είχα το s/n για να τους το δώσω.)

Δημοσ.
Ευχαριστώ φίλε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:58 ----------

Τελικά όλα καλά με τα μήλαρακια αλλά.....

το drive είναι ide και δεν βρίσκω πουθενά από την rainbow μου έδωσαν το τηλ για μια εταιρία στο Μαρούσι να το πάω από εκεί (ξέρει κάνεις πόσο πάει το μαλλί ??? γιατί ούτε αυτό μπορούσαν να μου πουν οι @$#$%$$# μιας και δεν είχα το s/n για να τους το δώσω.)

Παντως αυτο έχει το powerbook μου και είναι αθάνατο (εως τώρα) http://www.thebookyard.com/product.php?cPath=55_96_97&products_id=2392

Aλλα και αυτό καλό φαίνεται:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280408677875&ih=018&category=131541&ssPageName=WDVW&rd=1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
optiarc φοράει από τη μαμά του (εσωτερικό) το δικό μου Mac Mini (late 2009)! :-)

ναι αλλά είναι SATA όχι IDE

Τελικά κάνει κάτι παράξενο . Διάβασα ότι και άλλοι το έχουν άλλα δεν έχω καταφέρει να το φτιάξω (αν και λίγο με ενοχλεί)

αν αφήσεις για πολύ ώρα ένα cd-dvd μέσα στο drive το drive πέφτει σε sleep και αν το κάνεις eject το σύστημα παγώνει.

εκτός αν κάνεις ρεβοοτ και το κάνεις eject .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...