Προς το περιεχόμενο

Mail και hotmail

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Κάνω το πρώτο μου ποστ από τον νέο μου imac όντας πανευτυχής :-D

Καθώς λοιπόν τον ρυθμίζω έχω κάποιες απορίες και συγκεκριμένα από το mail.

Σύνδεσα δύο λογαριασμούς που έχω, έναν gmail και έναν hotmail. Στον gmail όλα καλά, μου βγάζει όλους τους φακέλους που έχω δημιουργήσει μέσα στο λογαριασμό μου στην ιστοσελίδα. Στο hotmail όμως δεν γίνεται το ίδιο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω τα junk του λογαριασμού αλλά και άλλες υποκατηγορίες.

Υπάρχει λύση;

Βάζω και μια εικόνα για να καταλάβετε καλύτερα τι λέω. Θέλω να μου βγάζει το hotmail όπως βγάζει κάτω το gmail.

post-29722-129063043196_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Kαλορίζικο! :-D

Για ρίξε μια ματιά στα παρακάτω links μήπως βοηθήσουν:

http://email.about.com/od/macosxmailtips/qt/How_to_Access_Windows_Live_Hotmail_with_Mac_OS_X_Mail.htm

http://email.about.com/od/macosxmailtips/qt/et_free_hotmail.htm

;)

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ :-D Πολύ καιρό ήθελα να τον αγοράσω, τελικά με τα νέα updates πήρα την απόφαση και φυσικά είμαι τρισευτυχισμένος.

Στο θέμα μας τώρα, με τα links αυτά σου δείχνει πως να κάνεις setup ένα hotmail account. Μια διαδικασία που πλέον έχει απλοποιηθεί όποτε δεν χρειάζεται, αφού πλέον αρκεί να δώσεις username και password.

Με αρκετό ψάξιμο λοιπόν στα ξένα forum, βρήκα πως δεν γίνεται να κάνεις να σου δείχνει ότι και το gmail γιατί το δεύτερο προσφέρει τις παραπάνω λειτουργίες λόγω imap, ενώ το hotmail είναι pop.

Αυτά. Αν βρω κάτι άλλο θα ενημερώσω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ :-D Πολύ καιρό ήθελα να τον αγοράσω, τελικά με τα νέα updates πήρα την απόφαση και φυσικά είμαι τρισευτυχισμένος.

Στο θέμα μας τώρα, με τα links αυτά σου δείχνει πως να κάνεις setup ένα hotmail account. Μια διαδικασία που πλέον έχει απλοποιηθεί όποτε δεν χρειάζεται, αφού πλέον αρκεί να δώσεις username και password.

Με αρκετό ψάξιμο λοιπόν στα ξένα forum, βρήκα πως δεν γίνεται να κάνεις να σου δείχνει ότι και το gmail γιατί το δεύτερο προσφέρει τις παραπάνω λειτουργίες λόγω imap, ενώ το hotmail είναι pop.

Αυτά. Αν βρω κάτι άλλο θα ενημερώσω.

βρήκες λύση φίλε μου γιατί με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα

Καμία απολύτως λύση δεν βρήκα.

Το μόνο που έκανα ήταν να ξαναγυρίσω στις σελίδες των λογαριασμών μου γιατί το mail μου δημιουργούσε και άλλα προβλήματα.

Ετσι, ήσυχασα και εγώ, και αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...