ELCID Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σας κύριοι, Σας έχω το εξής πρόβλημα: Διαθέτω 2 WiFi Modem/Routers, ένα SAGEM F@stTM 2404/2444* και ένα Zyxel** P-660HW-Dx v2. Το βασικό Modem/Router με το οποίο συνδέωμαι στο internet είναι το Sagem (το Zyxel το πάλεψα, αλλά δεν έβγαλα άκρη). Τώρα αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το Zyxel για να ενισχύσω το σήμα του Sagem στο δίπλα σπίτι (του ξαδέρφου μου). Προσπάθησα να σετάρω το Zyxel, αλλά δε βρήκα άκρη. Έχει κανείς να προτείνει κάτι ειδικά ή γενικά; Ευχαριστώ προκαταβολικά! *, **: Τα manual τους τα ανέβασα στα εξής links: Sagem manual: http://www.megaupload.com/?d=9970ZV8X Zyxel manual: http://www.megaupload.com/?d=W9DZ3EU0
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 a.για το zyχel που κολλησες και δεν παιζει σαν ρουτερ διοτι ειναι πολυ καλυτερο απο το sagem.τωρα για το δευτερο που ρωτας δυστυχως δεν γινεται .για να γινει αυτο θα πρεπε η το zyxel h to sagem να μπορει να παιξει wds ή repeater οπου δεν το κανουν.μονο αμα τα συνδεες με καλωδιο θα ηταν δυνατο.αλλα να παιρνει το ενα ασυρματα απο το αλλο δεν γινεται με αυτα.
ELCID Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 a.για το zyχel που κολλησες και δεν παιζει σαν ρουτερ διοτι ειναι πολυ καλυτερο απο το sagem.τωρα για το δευτερο που ρωτας δυστυχως δεν γινεται .για να γινει αυτο θα πρεπε η το zyxel h to sagem να μπορει να παιξει wds ή repeater οπου δεν το κανουν.μονο αμα τα συνδεες με καλωδιο θα ηταν δυνατο.αλλα να παιρνει το ενα ασυρματα απο το αλλο δεν γινεται με αυτα. Καλά λοιπόν... ρίξτε άλλη μια πέτρα στον τάφο μου! Κλαψ! Απ'το Θεό να το βρείτε!!! Ευχαριστώ πάντως!
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ολοι τον λιθο βαλετε κατα τους απεναντι στοχους ...
Dam.C. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ολοι τον λιθο βαλετε κατα τους απεναντι στοχους ... Ένα είδον! But seriously, θα προσπαθήσω να σετάρω το Zyxel μέσα στις γιορτές και θα δω που θα με βγάλει... είχα ξανακάνει προσπάθεια (υπάρχει και σχετικό Thread), αλλάτο άφησα λόγω καλοκαιριού και μετακόμισης. I'll be back!
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 χλωμο να μην παιζει.δες και για firmware update.
ELCID Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 χλωμο να μην παιζει.δες και για firmware update. Όταν το ρημάδι δε βλέπει το ιντερνετ ούτε στα 0,5 m, πώς να του κάνω Firmware update? Μέσω καλωδίου? Γενικά είναι γαμάτο Modem, έχει δικό του Firewall και Antivirus! Εν ολίγης, τα σπάει! (να μια έκφραση που δε τη χώνευα, αλλά στο τέλος τη συνήθισα... σειρά έχει το "δεν υπάρχει.."). Αλλά ο/η τεχνικός του ΟΤΕ δεν ξέρει αρκετά για (ή δε θέλει) να με βοηθήσει και γω είμαι ανίδεος από βαθιά "υπολογιστίστικα" so to speak. Βράζε ρύζι poulinos...
DDoS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Το Zyxel εχει zero confιguration και ρυθμιζεται μονο του. Που σε δυσκολεψε? Meta ta draytek τα γουσταρω πολυ
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Όταν το ρημάδι δε βλέπει το ιντερνετ ούτε στα 0,5 m, πώς να του κάνω Firmware update? Μέσω καλωδίου? Γενικά είναι γαμάτο Modem, έχει δικό του Firewall και Antivirus! Εν ολίγης, τα σπάει! (να μια έκφραση που δε τη χώνευα, αλλά στο τέλος τη συνήθισα... σειρά έχει το "δεν υπάρχει.."). Αλλά ο/η τεχνικός του ΟΤΕ δεν ξέρει αρκετά για (ή δε θέλει) να με βοηθήσει και γω είμαι ανίδεος από βαθιά "υπολογιστίστικα" so to speak. Βράζε ρύζι poulinos... to firmware παντα με καλωδιο ποτε wireless.ο οτε δεν το πουλαει αρα ο τεχνικος δεν θα μπλεξει εκτος αν το εχει ξαναδει η αν εχει ορεξη να βοηθησει.αλλιως σου λεει δεν το πουλαω δεν το υποστηριζω και τερμα.δεν εχει τιποτα δυσκολο.reset default και το σεταρεις.βλεπεις νετ meta κλειδωνεις ασυρματο με wpa2 η wpa και αν δεν πιανει καλο σημα αλλαγη καναλιου.to antivirus στο zyxel θελει κατι σαν ανανεωση.δεν ειναι μονιμο οπως ειδα.δηλαδη σαν να λιγει το subscription
ELCID Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις προτάσεις σας. Έχω να πω τα εξής: - Οι operators στο τηλ. κέντρο του ΟΤΕ είναι αρκετά εξυπηρετικοί, αν και δεν με καλύπτουν πάντα σε όλα τα features του Zyxel. - Μέσα στο Security κομμάτι του Zyxel υπάρχει κομμάτι Antivirus, Firewall, Antidialer, καθώς και κάτι άλλα σαν αυτά που έχει το AV μου (Kaspersky 9). - Θα δοκιμάσω να το κάνω reset και να δω τι κάνει το αυτόματο σετάρισμα. Και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά, θα κάνω post αποτελέσματα.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 den γινεται να σε καλυψουν για ολα τα feautres.δεν γινεται ο αλλος να ξερει ολο το zyxel απεξω.αυτο για το antivirus ας πουμε δεν το εχω δει ποτε σε zyxel για αυτο κα ισου απαντησα ετσι.καντο reset κανε το wizard καταρχην για να μπει ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.