Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 thnx για την συμβουλή, πολύ "κόπος" όμως γμτ
estenough Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Τελος παντων,καμια απογοητευση αυτο ελειπε εξαλλου αυτα τα διαολακια να κανουν τα παντα ναι όντως.... σίγα μην σκάσουμε που δεν παίζουν HD τα netbook.
geopapa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Το πιο ελαφρύ codec που υπαρχει είναι το CoreAVC.Να σου πω την γνώμη μου δεν σου χρειάζεται το HD σε τόσο μικρή οθόνη; Το HD χρειάζεται σε μεγάλες τηλεοράσεις και σε βιντεοπροβολείς. Σε οθόνη netbook η διαφορά στην εικόνα είναι αμελητέα. Κοιτα μπορει να θελει καποιος το netbook για να παιξει hd video σε μεγαλη οθονη απο την έξοδο vga. Πάντως απ ότι δείχνουν οι αναφορές στο ιντερνετ δυσκολο το hd 1080 σε netbook μεχρι τουλαχιστον να βγουν τα καινουρια με nvidia ion.
Delirium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 δυσκολο το hd 1080 σε netbook μεχρι τουλαχιστον να βγουν τα καινουρια με nvidia ion. Γινεται και με: - Tα 1πυρηνα Atom, με την Intel 500 - Τα 2πυρηνα Atom, ακομη και με 950
estenough Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, τελικά με το acer D150X κατάφερα να δω 720p χωρίς σπασίματα σε μικρά αρχεία, αλλά και σε μεγάλα και συγκεκριμένα το fight club με μέγεθος 6,4GB, το οποίο το τράβαγα και απο εξωτερικό σκληρό WD elements. το μόνο που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω όλους τους παλιούς codecs που είχα και να βάλω το K-Lite mega codec pack, που έχει ενσωματωμένο και τον Media Player Classic Cinema. Στις ρυθμίσεις απλά έκανα Disable το H264 στο ffdshow video decoder (Πρώτη επιλογή). αν πέσει κανένα 1080p στα χέρια μου θα δω τι κάνει και με αυτα....
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 μπορεις να μου πεις τι διαδικασια ακολουθησες;εβαλα και εγω το k lite full με το Media Player Classic Cinema. αλλα και παλι βλεπω πανω απο 40% χρηση επεξεργαστη. ---------- Προσθήκη στις 13:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ---------- εκανα κ εγω disable αυτα που ειπες αλλα δεν εχω βιντεο 720 να τεσταρω γμτ
estenough Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δεν έκανα κάτι περισσότερο απο αυτο που λες κι εσυ. εμένα σε full screen στο netbook η cpu παίζει απο 60% - 75%, αλλά η εικόνα δεν κάνει κανένα σπάσιμο. σε απλό avi (ένα επισόδειο απο how i met your mother) η cpu παίζει 25% - 35% εγώ θα σου έλεγα να βρεις κανένα επισόδειο απο καμια σειρά σε 720p να το δοκιμάσεις και μην πολυαγχώνεσαι, μπορεί να τα παίζει. ----EDIT---- σε μεγαλύτερο αρχείο avi (~700ΜΒ), η cpu είναι πάλι 25% - 35% τελικά είχα και μία ταινία σε 1080p (mission impossible I @8.4GB), την οποία παίζει χωρίς κολλήματα (τουλαχιστον 2-3 λεπτά που είδα) με την cpu να παίζει στο 80% - 92%. p.s τα 720p & 1080p είναι σε .mkv αρχείο
nikoskon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Παίδες γιατί τόσος ντόρος; Σε TurboX Escape Ν270 1GB 945GSE(GMA950) Windows XP Pro SP3 με media player classic αλλά και με Windows Media Player(ffdshow) παίζουν τέλεια(super smooth) ταινίες 720p(divx και matroska). Δοκίμασα να δω ένα video clip 1080p(matroska) με το laptop συνδεδεμένο μέσω VGA(15pin) σε μια Full HD τηλεόραση SHARP, ώστε να διαπιστώσω αν μπορεί full scale να αναπαράγει video 1080p. Τα πρώτα 3sec έκανε σπασίματα η εικόνα αλλά μετά όλα κυριλέ. Η αποκωδικοποίηση του ήχου δεν προβλημάτισε καθόλου το netbook. Όλα αυτά και σε WMP και MPC-hc. Επομένως όλα OK και με την αναπαραγωγή Full HD. Μετρήσεις για CPU usage δεν έχω πάρει αλλά φαντάζομαι θα είναι στο Θεό.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 δοκιμασα κατι σημερα και μαλλον πηρα την απαντηση.Κατεβασα το ableton suite και την ωρα που αποσυμπιεζε μεχρι και την πληρη εγκατασταση του (30 λεπτα περιπου)ετρεξα ταινια με SD αναλυση 640Χ480 μια με winamp μια με VLC και μια με MPC-HC. Aποτελεσματα: το winamp γονατισε το συστημα και το βιντεο επαιζε με το πολυ 15-20 καρε.Το VLC εδειχνε κανονικα αλλα τραβαγε 90%και κατι cpu(ειχε 50%απο την εγκατασταση και με NOD32 να σκαναρει το ableton.)Τελος το ΜPC το οποιο επιβαρυνε 18%-22% περιπου την cpu...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ο συγχρονισμός εικόνας ήχου είναι άψογος?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ναι πολυ καλος.Ξεχασα να αναφερω οτι την ταινια την ειχα βαλει να παιζει σε εξωτερικο μονιτορ 17 ιτσων
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Με τα .ts αρχεία έχουμε θέμα στα desktop, δεν θα έχουμε στα netbook? Μερικές φορές με πιάνει απελπισία, μέχρι που βάζω στην άκρη το αρχείο και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.