Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Έχω βάλει τα win xp pro gr σε ένα partition 11GB και μαζι με τα αλλα μου προγραμματα καταλαμβανουν 6 GB από το partition. Ειμαι σιγουρος ότι αν κανω format στο δισκο μου και ξαναπερασω όλα τα προγραμματα που εχω και τωρα ο κατειλημμένος χωρος θα μειωθει τουλαχιστον κατά 1-1,5 GB .Εκτος αυτου το pc θα είναι πιο γρηγοροΥπαρχει τροπος να πετυχω κατι τετοιο χωρις format που σημαινει 6-7 ωρες δουλεια??? Σχετικα utilities χρησιμοποιω το system Mechanic αλλα ναι μεν κατι καταφερνει αλλα όχι αυτό που θελω.Υπαρχει κατι ποιο καλο και που το βρισκω ??? Ευχαριστω πολύ.
accipio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Αν θες απλώς να ανακτήσεις χώρο, απενεργοποίησε το System restore (επαναφορά συστήματος), οπότε θα διαγραφούν όλα τα αρχεία που δημιουργεί η επαναφορά (μιλάμε για πολύ πράμα). Μετά επανενεργοποίησέ το ξανά. Επίσης άδειασε τον κάδο ανακύκλωσης και όλα τα temp αρχεία, καθώς και την cache του Internet explorer. Στο τέλος κάνε και ένα defrag.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Το system restore το εχω μονιμα off γιατι θεωρω πιο ασφαλες το ghost image .Τα υπολοιπα τα εχω κανει αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν εντυπωσιακο...Σε ευχαριστω παντως. :ooo: :ooo:
wert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Απενεργοποίησε και την αδρανοποίηση .... Αν είναι ενεργοποιημένη πιάνει χώρο για όση μνήμη έχεις.
wert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δεξί κλίκ στο κενό--ιδιότητες--προφύλαξη οθόνης--ενέργεια--καρτέλα αδρανοποίηση. Ξετσεκάρεις το κουτάκι που είναι εκεί άν είναι τσεκαρισμένο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Σε ευχαριστω.Ειναι απενεργοποιημενη default...
agxat Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Φίλε Γιάννη όπως σου τόνισε και ο accipio στο φάκελο temp θα βρεις πολύ σκαρτούρα, μέχρι και ποντίκια πιάνει αλλά δεν ξέρω αν το ξέρεις είναι κρυφός,ξέρεις folder options-view-check show hidden files, θα το βρεις στο μονοπάτι C:\Documents and settings\to onoma soy\local settings\temp μπες και δώστα όλα μια διαγραφή να το ευχαριστηθείς όσο για το system mechanic μια χαρούλα κάνει την δουλειά του, μην την ψάχνεις μπελά θα βρεις ,τα χω δοκιμάσει όλα, απλό και αλάνθαστο, αν βέβαια θες μια βοήθεια για τη registry http://www.vtoy.fi/jv16/index.php του φίλου μας του Φιλανδού το reg cleaner θα σε βοηθήσει, φτάνουν αυτά, η άποψη μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote agxat:</font><hr> Φίλε Γιάννη όπως σου τόνισε και ο accipio στο φάκελο temp θα βρεις πολύ σκαρτούρα, μέχρι και ποντίκια πιάνει αλλά δεν ξέρω αν το ξέρεις είναι κρυφός,ξέρεις folder options-view-check show hidden files, θα το βρεις στο μονοπάτι C:\Documents and settings\to onoma soy\local settings\temp μπες και δώστα όλα μια διαγραφή να το ευχαριστηθείς όσο για το system mechanic μια χαρούλα κάνει την δουλειά του, μην την ψάχνεις μπελά θα βρεις ,τα χω δοκιμάσει όλα, απλό και αλάνθαστο, αν βέβαια θες μια βοήθεια για τη registry http://www.vtoy.fi/jv16/index.php του φίλου μας του Φιλανδού το reg cleaner θα σε βοηθήσει, φτάνουν αυτά, η άποψη μου <hr /></blockquote> Πραγματικα το ευχαριστηθηκα φιλε μου.Σε ευχαριστω.Καπου 180 ΜΒ... ποντικακια εφυγαν !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.