Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά το ολοκληρωμένο κατάστημα πότε θα ανοίξει? Σαν πολύ καιρό δεν τράβηξε αυτό με τις προσφορές?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έγινε split τεσσάρων (4) μηνυμάτων σε αυτό το thread.

Και για να μην υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με την (αστεία) κατηγορία περί αλλαγής ημερομηνίας εγγραφής σε συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ ώστε να φαίνεται «παλαιότερο» απ' ό,τι είναι (πραγματικά, πώς τα σκέφτεστε κάτι τέτοια βρε παιδιά; ), η απάντηση βρίσκεται εύκολα στην cache της Google:

http://209.85.129.132/search?q=cache:nutfkZoj9gsJ:insomnia.gr/forum/showthread.php%3Ft%3D349239%26page%3D50

...όπου μπορείτε να δείτε το δεύτερο (2ο) χρονικά μήνυμα του συγκεκριμένου μέλους από αρχής του thread (το 1ο βρίσκεται στην αμέσως προηγούμενη σελίδα που δεν έχει γίνει crawl), καθώς και την ημερομηνία εγγραφής του που έχει καταγράψει σε στατική HTML το Google Bot.

Αυτά, και παρακαλώ πολύ να επανέλθει σε ontopic ρυθμούς το thread.

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να το πάρω το gamepad.Τι ξέρουμε από συμβατότητα με διάφορα pc games και κάτι άλλο όσοι έχουν παραγγείλει απ'το getitnow μπορούν να πουν πόσες μέρες κάνει να ρθει το προϊόν;

Δημοσ.
και κάτι άλλο όσοι έχουν παραγγείλει απ'το getitnow μπορούν να πουν πόσες μέρες κάνει να ρθει το προϊόν;

Εγώ, να σου πω την αλήθεια, Παρασκευή 10.15 έκανα την παραγγελία, Δευτέρα πήρα το πολυμηχάνημα. Οι υπόλοιποι απ' ότι λένε έχουν προβλήματα με τη Γενική Ταχυδρομική.

Δημοσ.
Ρε παιδιά να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να το πάρω το gamepad.Τι ξέρουμε από συμβατότητα με διάφορα pc games και κάτι άλλο όσοι έχουν παραγγείλει απ'το getitnow μπορούν να πουν πόσες μέρες κάνει να ρθει το προϊόν;

Για το απλό run 'n' drive που έγραψα πιο πάνω (ίδιο μοντέλο είναι) δεν είχα κανένα πρόβλημα σε όσα παιχνίδια το δοκίμασα. Για τις παραγγελίες που ρωτάς, μια μου ήρθε σε 2 εργάσιμες και μια σε 3.

Δημοσ.

Ωραία!Και μια τελευταία ερώτησή. Λέτε να αξίζει καλύτερα το ενσύρματο του xbox360 για pc ή αυτό της προσφοράς;

Δημοσ.

το παρηγγειλα και εγω.

2φορες που εχω παρει απο το getitnow

π.χ.παρηγγειλα Δευτερα πρωι/Τριτη πρωι το

ειχα.:-)

Δημοσ.

βασικα απο οτι γνωριζω το απλο κανει και για ps2 ,και ενα παιδι που εχει το απλο ειπε πως και αυτο που δινει το getitnow ειναι ιδιο απλα εχει διαφορετικο σχεδιασμο.

Από ότι είδα και στο site κάνει μόνο για ps3 και pc ,κρίμα και ήταν καλή περίπτωση.Αν το έχει κανένα παιδί και έχει κανένα ps2 ας το συνδέσει να μας πει μήπως κάνει...

Δημοσ.
βασικα απο οτι γνωριζω το απλο κανει και για ps2 ,και ενα παιδι που εχει το απλο ειπε πως και αυτο που δινει το getitnow ειναι ιδιο απλα εχει διαφορετικο σχεδιασμο.

Εγώ το είπα γιατί έχω το απλό (λειτουργεί στο ps2), το οποίο έχει και αυτό το ανταπτοράκι. Τα gamepad ίδια είναι αλλά ίσως λείπει το ανταπτοράκι. Επειδή το παρήγγειλα, μόλις μου έρθει πολύ ευχαρίστως να το επιβεβαιώσω, αν η διαφορά τους είναι το συγκεκριμένο ανταπτοράκι.

Δημοσ.

Το παρήγγειλα τελικά.Για να δούμε τι λέει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...