oriok Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδιά το ολοκληρωμένο κατάστημα πότε θα ανοίξει? Σαν πολύ καιρό δεν τράβηξε αυτό με τις προσφορές?
parsifal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Έγινε split τεσσάρων (4) μηνυμάτων σε αυτό το thread. Και για να μην υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με την (αστεία) κατηγορία περί αλλαγής ημερομηνίας εγγραφής σε συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ ώστε να φαίνεται «παλαιότερο» απ' ό,τι είναι (πραγματικά, πώς τα σκέφτεστε κάτι τέτοια βρε παιδιά; ), η απάντηση βρίσκεται εύκολα στην cache της Google: http://209.85.129.132/search?q=cache:nutfkZoj9gsJ:insomnia.gr/forum/showthread.php%3Ft%3D349239%26page%3D50 ...όπου μπορείτε να δείτε το δεύτερο (2ο) χρονικά μήνυμα του συγκεκριμένου μέλους από αρχής του thread (το 1ο βρίσκεται στην αμέσως προηγούμενη σελίδα που δεν έχει γίνει crawl), καθώς και την ημερομηνία εγγραφής του που έχει καταγράψει σε στατική HTML το Google Bot. Αυτά, και παρακαλώ πολύ να επανέλθει σε ontopic ρυθμούς το thread.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να το πάρω το gamepad.Τι ξέρουμε από συμβατότητα με διάφορα pc games και κάτι άλλο όσοι έχουν παραγγείλει απ'το getitnow μπορούν να πουν πόσες μέρες κάνει να ρθει το προϊόν;
xpapias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 και κάτι άλλο όσοι έχουν παραγγείλει απ'το getitnow μπορούν να πουν πόσες μέρες κάνει να ρθει το προϊόν; Εγώ, να σου πω την αλήθεια, Παρασκευή 10.15 έκανα την παραγγελία, Δευτέρα πήρα το πολυμηχάνημα. Οι υπόλοιποι απ' ότι λένε έχουν προβλήματα με τη Γενική Ταχυδρομική.
Achilles Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά να ρωτήσω επειδή σκέφτομαι να το πάρω το gamepad.Τι ξέρουμε από συμβατότητα με διάφορα pc games και κάτι άλλο όσοι έχουν παραγγείλει απ'το getitnow μπορούν να πουν πόσες μέρες κάνει να ρθει το προϊόν; Για το απλό run 'n' drive που έγραψα πιο πάνω (ίδιο μοντέλο είναι) δεν είχα κανένα πρόβλημα σε όσα παιχνίδια το δοκίμασα. Για τις παραγγελίες που ρωτάς, μια μου ήρθε σε 2 εργάσιμες και μια σε 3.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ωραία!Και μια τελευταία ερώτησή. Λέτε να αξίζει καλύτερα το ενσύρματο του xbox360 για pc ή αυτό της προσφοράς;
aris_ray Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 το παρηγγειλα και εγω. 2φορες που εχω παρει απο το getitnow π.χ.παρηγγειλα Δευτερα πρωι/Τριτη πρωι το ειχα.
sintalkas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά αυτό το χειρηστήριο κάνει και για PS2 ?Τελός πόσα είναι τα μεταφορικά του?
aris_ray Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ειναι συμβατο με ps3/pc. τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.
xpapias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μηδέν μεταφορικά - όποιον τρόπο αποστολής και να διαλέξεις. Φοβάμαι όμως ότι δεν δουλεύει σε PS2
sintalkas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 βασικα απο οτι γνωριζω το απλο κανει και για ps2 ,και ενα παιδι που εχει το απλο ειπε πως και αυτο που δινει το getitnow ειναι ιδιο απλα εχει διαφορετικο σχεδιασμο. Από ότι είδα και στο site κάνει μόνο για ps3 και pc ,κρίμα και ήταν καλή περίπτωση.Αν το έχει κανένα παιδί και έχει κανένα ps2 ας το συνδέσει να μας πει μήπως κάνει...
xpapias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Googlαρε το και θα δεις ότι δε σου βγάζει PS2.
Achilles Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 βασικα απο οτι γνωριζω το απλο κανει και για ps2 ,και ενα παιδι που εχει το απλο ειπε πως και αυτο που δινει το getitnow ειναι ιδιο απλα εχει διαφορετικο σχεδιασμο. Εγώ το είπα γιατί έχω το απλό (λειτουργεί στο ps2), το οποίο έχει και αυτό το ανταπτοράκι. Τα gamepad ίδια είναι αλλά ίσως λείπει το ανταπτοράκι. Επειδή το παρήγγειλα, μόλις μου έρθει πολύ ευχαρίστως να το επιβεβαιώσω, αν η διαφορά τους είναι το συγκεκριμένο ανταπτοράκι.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το παρήγγειλα τελικά.Για να δούμε τι λέει.
lambra1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LED 37'' LG 37SL8000 http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=68 στα €769,90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.