Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα άρωμα τόσο σοφιστικέ και γοητευτικό όσο και το διάσημο λογότυπό του!

Το Infusion D’Iris πήρε το όνομά του από τον παραδοσιακό τρόπο εκχυλίσματος του αρωματικού ελαίου του λουλουδιού Iris, που αποτελεί και βασικό συστατικό του, ενώ το «καθαρό» design του μπουκαλιού του αποπνέει την all time classic κομψότητα του ιταλικού οίκου Prada.

Το Prada Infusion D’Iris είναι ένα εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα μοντέρνο άρωμα που θα λατρέψουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας. Οι νότες κορυφής από άνθος πορτοκαλιού, μανταρίνι και galbanum αφήνουν μια δροσερή αίσθηση, ενώ στην καρδιά του αρώματος η iris, ο κέδρος και το vetiver χαρίζουν μια ζεστή και αισθησιακή μυρωδιά που διαρκεί.

Ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών του Prada Infusion D’Iris προκαλεί εθισμό! Γι’ αυτό GET IT NOW!

παρε αυτο να μην εχεις εθισμο...

:P:p

http://www.pret-a-beaute.com/PRADA-INFUSION-D-Iris-EDP_p-323870.aspx

Δημοσ.
εδω μετραει η ποιοητα ηχου και οχι η ισχυς. ειπαμε, αν θελεις φασαρια θα αγορασεις logitech και σια ΟΕ.... αν θες ποιοτητα θα πας σε αυτα και αλλα αρκετα...

25RMS ειναι, τα εχω ακουσει και σε καταστημα, δεν ειναι κατι το φοβερο και μαλιστα ειναι υπερτιμημενα λογω σχεδιου.

YΓ: Επισης εχω παρατηρησει οτι ολα τα ηχεια εχουν παρει την πανω βολτα σε επιπεδο τιμης μαζι με πολλες αλλες κατηγοριες για υπολογιστη (πχ RAM)

Δημοσ.
25RMS ειναι, τα εχω ακουσει και σε καταστημα, δεν ειναι κατι το φοβερο και μαλιστα ειναι υπερτιμημενα λογω σχεδιου.

YΓ: Επισης εχω παρατηρησει οτι ολα τα ηχεια εχουν παρει την πανω βολτα σε επιπεδο τιμης μαζι με πολλες αλλες κατηγοριες για υπολογιστη (πχ RAM)

Η ram όχι απλά τη πάνω βόλτα, έχουν διπλασιαστεί οι τιμές και δεν υπερβάλω!

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί μου έστειλαν (έπειτα από 13 ημέρες) mail από το Customer Support ότι θα παρέδιδαν το Laptop που κέρδισα στην μεταφορική εταιρεία. Θα σας ενημερώσω πάλι όταν το λάβω.

Δημοσ.

Έγινε cleanup των offtopic μηνυμάτων που ακολούθησαν μετά από αυτό του paredwse. Και αναγκαστική «αδειοδότηση» διάρκειας επτά ημερών στους εμπλεκόμενους της τελευταίας προσωπικής αντιπαράθεσης που έλαβε χώρα στο thread.

Δημοσ.
Έχετε πάρει είδηση τι έχει γίνει?

1-3.jpg

Δείτε την ώρα που έγραψα το μήνυμα... Κάτι δεν πάει καλά...

:devil:

ίσως να είναι η μόνη φορά που πραγματικά πιστεύω ότι έχει γίνει πραγματικά λάθος το οποίο δεν το έκανε κάποιο πονηρό χεράκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...