othon.gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Για την ώρα πάντως, η τιμή που βγάζει είναι στα 79,90€. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι μέχρι τις 10... http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=63 Σαν ενδεικτική δίνουν 159€ Καλά, το skroutz δεν το κοιτάνε; Θα ήθελες να μου σχολιάσεις αυτό; Στο skroutz το βρήκα.
Alxnks Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Θα ήθελες να μου σχολιάσεις αυτό;Στο skroutz το βρήκα. (νομιζεις οτι) μας δουλευεις κανονικα;!;! απο τις 7 καταχωρισεις στο skroutz, οι 6 το εχουν μεχρι 100 ευρω..και πας και μας λες για παραδειγμα την τελευταια που το εχει 164,78; και ζητας να στο σχολιασουμε κιολας; ποιον (νομιζεις οτι) κοροιδευεις;
othon.gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 (νομιζεις οτι) μας δουλευεις κανονικα;!;!απο τις 7 καταχωρισεις στο skroutz, οι 6 το εχουν μεχρι 100 ευρω..και πας και μας λες για παραδειγμα την τελευταια που το εχει 164,78; και ζητας να στο σχολιασουμε κιολας; ποιον (νομιζεις οτι) κοροιδευεις; Ρε φιλαράκι, συγγνώμη κιόλας για το "ρε", αλλά μου σχολιάζετε την προσφορά του Getit σαν μούφα. Οκ, το δέχομαι. Για την τιμή στο zero1 κανείς δεν σχολιάζει τίποτα! Δε νομίζω να κοροϊδεύω κανέναν.
Alxnks Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου (χωρις ρε), ζητας να σχολιασουμε την απολυτα υψηλοτερη τιμη; υπηρχε περιπτωση να πηγαινε κανεις να αγορασει το συγκεκριμενο προιον απο εκει; το διαφημιζει αυτο το μαγαζι σαν προσφορα κτλ και δεν το ξερω/διαβασα καπου; εμεις σχολιαζουμε τη μουφα τιμη του getitnow το οποιο το εχει και το διαφημιζει σαν προσφορα, με τιμη (ανεδαφικη) ανταγωνιστων τα 150....που τη βρηκαν αυτην την τιμη;!
xouzel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Ρε φιλαράκι, συγγνώμη κιόλας για το "ρε", αλλά μου σχολιάζετε την προσφορά του Getit σαν μούφα.Οκ, το δέχομαι. Για την τιμή στο zero1 κανείς δεν σχολιάζει τίποτα! Δε νομίζω να κοροϊδεύω κανέναν. To zero1, ΔΕΝ εχει κανει κατι αντιστοιχο, με συγκλονιστικες (και καλα) προσφορες. Εχει την τιμη του και σε οποιον αρεσει. ΟΤΑΝ και ΑΝ κανει κατι αντιστοιχο με το Get It, τοτε θα σχολιαζουμε ΚΑΙ αυτους. Ως τοτε, παρακαλω πολυ τα σχολια και οι επισημανσεις-παρατηρησεις να παραμενουν on-topic. Και αυτο σημαινει οτι πρεπει να σχολιαζονται τα του Get It και ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
vdanasto Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Θα ήθελες να μου σχολιάσεις αυτό;Στο skroutz το βρήκα. Εντελώς άκυρο όμως αυτό που λες... Ο τελευταίος έχει μια τεράστια απόκλιση από τον πρώτο ενώ οι υπόλοιποι κινούνται αρκετά κοντά. Για κοίτα και αυτή την τηλεόραση: http://www.skroutz.gr/s/74493/LG-32LH2000-32%27%27.html Ξεκινάει από τα 340, και το τελευταίο κατάστημα στη λίστα τη δίνει 498€. Επίσης το κατάστημα που αναφέρεις εσύ την δίνει στα 470€. Εγώ τώρα σαν κατάστημα, αν βάλω να την πουλήσω 335€, θα βγώ και θα λέω "Κοίτα τι έκπτωση σου κάνω, η τιμή πώλησης είναι 470€"; Όταν η τιμή της κυμαίνεται περί τα 350€ στα περισσότερα καταστήματα, νομίζεις θα κοροιδέψεις τον κόσμο (αυτόν που ψάχνεται τουλάχιστον ); Συγγνώμη κι όλας που σου θίξαμε το κατάστημα, δεν θα ξανασυμβεί .
gregdel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως η Zero1 έχει τιμές κοντά στο πλαισιο και τον ανταγωνισμό γενικότερα!... αγοράζω αρκετά συχνά από εκεί. Για το συγκεκριμένο μηχάνημα ή έχει δεν έχουν ενημερώσει τη βάση τους (που μου φαίνεται περίεργο γιατί ενημερώνεται online) ή δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε. Τέτοια διαφορά δεν μου έχει τύχει ποτέ!
othon.gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Οκ, συγγνώμη, λάθος μου που έφερα λάθος παράδειγμα. 3 βαθιές ανάσες, καταπίνω τα εναντίον μου σχόλια και προχωράμε παρακάτω.
beez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 παντως και εγω δεν νομιζω οτι ειναι τοσο κακη η προσφορά. τα υπολοιπα μαγαζια στο σκρουτζ που το εχουν το μηχανημα ειναι αγνωστα και μπορει να εχουν και μεταφορικα. φιλος το πηρε για τον πατέρα του πριν 2 βδομάδες απο μεντια 119 ευρώ. (ηταν το J4680 μαζι με φαξ). οποτε μαλλον παλι για ξεστοκάρισμα φαινεται... απλως στο συγκεκριμένο μοντελλο του γκετιτ και στο επιπεδο τιμης αγοράζουν μονο οσοι πραγματικά εψαχναν αυτό το μηχάνημα. το ιδιο το κατάστημα εσφαλμένα εχει δημιουργήσει μια εντύπωση οτι ολα πρεπει να βγαίνουν τσαμπα, τα ειπαμε και σε προηγούμενες σελίδες οτι οι εποχές των επιδοτήσεων εχουν παρέλθει.
pigeon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μια καλή προσφορά στέκεται από μόνη της χωρίς στυλοβάτες και υποστηρικτές κάθε λογής. Ειναι σοφότερο τα νεα καταστήματα να κοιτάξουν να αντιμετωπίσουν τις "παιδικές" ασθένειες τους με περισσότερη οργάνωση και καλυτερη εξυπηρέτηση, ωστε να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων και την υπομονή των (υποψήφιων) πελατών τους. Στο 2010 που φτάσαμε, τι νοημα εχει να στελνουν τα τσιράκια τους στα fora συζητήσεων για να λογομαχουν επιδεικτικά με τους "αντιφρονούντες"; Εκτος αν το κάνουν αμμισθί, οπότε μιλάμε για μεγάλο σαδομαζοχισμό..
xouzel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ......τα υπολοιπα μαγαζια στο σκρουτζ που το εχουν το μηχανημα ειναι αγνωστα ....... Eνω το εν λογω καταστημα ειναι γνωστοτατατο εκ του παλαιοθεν (!!!!!!!!), οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος ο παππους μου........δοκιμασμενο και αξιοπιστοτατο......
beez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μια καλή προσφορά στέκεται από μόνη της χωρίς στυλοβάτες και υποστηρικτές κάθε λογής. Ειναι σοφότερο τα νεα καταστήματα να κοιτάξουν να αντιμετωπίσουν τις "παιδικές" ασθένειες τους με περισσότερη οργάνωση και καλυτερη εξυπηρέτηση, ωστε να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων και την υπομονή των (υποψήφιων) πελατών τους. Στο 2010 που φτάσαμε, τι νοημα εχει να στελνουν τα τσιράκια τους στα fora συζητήσεων για να λογομαχουν επιδεικτικά με τους "αντιφρονούντες"; Εκτος αν το κάνουν αμμισθί, οπότε μιλάμε για μεγάλο σαδομαζοχισμό.. ειναι τουλαχιστον γραφικό οποιος δεν συμφωνει μαζι σου να τον χαρακτηρίζεις τσιράκι και οχι το matrix store που ναι παρακαλω ειναι στον "αστακο" τουλαχιστον εμενα δεν μου εχει υποπεσει στην αντιληψη. συγνωμη κιολας που αν συμβει κατι θα πρεπει να το επιστρεφεις στον αστακο...
satsok2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Έστω και 5Ευρώ (στα 85Ε) χαμηλότερα από όλα τα υπόλοιπα ελληνικά καταστήματα είναι προσφορά, όπως και να το κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί την πέφτετε όλοι στον Όθωνα. Κατά τ'άλλα 11η ημέρα σήμερα και laptop δεν έχω πάρει. Τι κι αν έστειλα e-mail στο Customer Support και μηνύματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας...? Δεν δοκίμασα καν το τηλέφωνο - πάντα το σηκώνει κάποιος που μου λέει ότι το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης δε δοκίμασα γενική ταχυδρομική γιατί πιστεύω ότι απλά δε σκοπεύουν να μου το στείλουν.
efo355 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά εδώ είμαστε για να αναλύουμε τις προσφορές όχι για να τσακωνόμαστε.Ειμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να μη τη πατάμε με δήθεν προσφορές. Το αν είναι κάτι προσφορά μπορούμε οι πιο πολλοι πιστεύω να το κρίνουμε και από μόνοι μας! Για το συγκεκριμένο για μένα όχι δεν είναι προσφορά!
beez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Έστω και 5Ευρώ (στα 85Ε) χαμηλότερα από όλα τα υπόλοιπα ελληνικά καταστήματα είναι προσφορά, όπως και να το κάνουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί την πέφτετε όλοι στον Όθωνα. Κατά τ'άλλα 11η ημέρα σήμερα και laptop δεν έχω πάρει. Τι κι αν έστειλα e-mail στο Customer Support και μηνύματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας...? Δεν δοκίμασα καν το τηλέφωνο - πάντα το σηκώνει κάποιος που μου λέει ότι το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί μου. Επίσης δε δοκίμασα γενική ταχυδρομική γιατί πιστεύω ότι απλά δε σκοπεύουν να μου το στείλουν. μηπως να παρεις να ζητησεις να μιλησεις στον υπεύθυνο /ανεύθυνο και να τους πεις να σταματησουν την κοροιδια και τον εμπαιγμο με αρκετα θυμωμένο ύφος. ενοειτε απειλες του στιλ οτι θα τους κανεις ρομπα κτλπ βοηθάνε. ντακσει αυτο ειναι καρακγιοζιλικι. παντως εγω οταν καθυστερησε το ελικοπτερο του εγραψα οτι θα κανω αμφισβητηση συναλλαγης στην καρτα και μετα θα τα βρουνε με την πιστωτική κάρτα και πολύ συντομα με πειρανε τηλεφωνο να μου πούνε οτι οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση και σιγουρα αν χαθει θα μου στειλουν αλλο και θα τα βρουμε μεταξυ μας κτλπ.... ωραιος ο καλος ο τρόπος αλλα μερικές φορες βοηθαεί και ο κακός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.