Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως στην τελευταία μου παραγγελία από getit έβαλα στα σχόλια την παράκληση "να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία από την εταιρία courrier στο κιν. μου". Πράγματι, Δευτέρα πρωί με πήραν τηλέφωνο από το τοπικό υποκατάστημα και επειδή δε με βόλευαν οι ώρες παράδοσης τους είπα να το αφήσουν εκεί για να περάσω να το πάρω. Προτείνω τη λύση (της τηλεφωνικής επικοινωνίας) σε όλους όσους έχουν προβλήματα με τη Γενική. Βέβαια, αυτό που ζητάμε θεωρείται αυτονόητο σε άλλες εταιρίες (π.χ. από ACS πάντα με παίρνουν τηλέφωνο πριν μου φέρουν οποιοδήποτε δέμα), αλλά απ'το τίποτα...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρχισαν τα όργανα...

Ο Σκληρός δίσκος (Verbatim 1,5TB) ήρθε χαλασμένος από την αρχή (DOA Dead on Arrival)

Πήρα στο 80011... και η κοπέλα μου είπε πως θα σταλεί στο σέρβις και να βάλω και την απόδειξη για να φαίνεται ότι είναι στην εγγύηση...

Δεν την άφησα να προχωρήσει παρακάτω. Της εξήγησα πως εγώ καινούριο προϊόν αγόρασα και καινούργιο θέλω όχι επισκευασμένο. Και αν δεν μπορούν να μου βρουν καινούργιο να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου.

Το προώθησε στο αρμόδιο τμήμα με τα στοιχεία μου. Να δω πότε θα με πάρουν! Εννοείται πως θα κρατηθεί ιστορικό... μην χρειαστεί να παρέμβει η Γ.Γ.Καταναλωτή.

Μετά από 2 ώρες με κάλεσε ο αρμόδιος και μου είπε κι αυτός να το στείλω για να διαπιστωθεί η βλάβη και πως το πρόβλημά μου θα λυθεί το πολύ σε μια εβδομάδα.

Για να δούμε...

Δημοσ.
[...] μου είπε κι αυτός να το στείλω για να διαπιστωθεί η βλάβη [...]

Τι σου ειπε για τα εξοδα αποστολής, δικά σου; :fear:

Δημοσ.
για δωσε κανα λινκ πως απο κινα και τι γινεται με τελωνειο.

καλα εβαλα ενα σχολειο στο γκετ ιτ οτι καλο το ελικοπτερο αλλα υπάρχει θεμα με τα ανταλλακτικα και βεβαιως βεβαιως το εφαγε η μαρμαγκα...

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4109

Εχω πάρει πολλά πράγματα από εκει το μαγαζί είναι μια χαρά και τα μεταφορικά τζαμπέ.

Οσο για το τελωνείο μην ανυσηχεις 'ερχεται σαν registered letter δεν είναι δέμα;)

Εγώ προτιμησα να το πάρω από e-shop καθαρά γιατί δεν ήθελα να περιμένω και εντάξει η διαφορά 5 ευρώ :-D

Δημοσ.
Άρχισαν τα όργανα...

Ο Σκληρός δίσκος (Verbatim 1,5TB) ήρθε χαλασμένος από την αρχή (DOA Dead on Arrival)

Πήρα στο 80011... και η κοπέλα μου είπε πως θα σταλεί στο σέρβις και να βάλω και την απόδειξη για να φαίνεται ότι είναι στην εγγύηση...

Δεν την άφησα να προχωρήσει παρακάτω. Της εξήγησα πως εγώ καινούριο προϊόν αγόρασα και καινούργιο θέλω όχι επισκευασμένο. Και αν δεν μπορούν να μου βρουν καινούργιο να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου.

Το προώθησε στο αρμόδιο τμήμα με τα στοιχεία μου. Να δω πότε θα με πάρουν! Εννοείται πως θα κρατηθεί ιστορικό... μην χρειαστεί να παρέμβει η Γ.Γ.Καταναλωτή.

Μετά από 2 ώρες με κάλεσε ο αρμόδιος και μου είπε κι αυτός να το στείλω για να διαπιστωθεί η βλάβη και πως το πρόβλημά μου θα λυθεί το πολύ σε μια εβδομάδα.

Για να δούμε...

Ναι, είμαι άσχετος, έχω το θάρρος να το παραδέχομαι (χαχαχα).

Πείτε μου όμως, επισκευάζονται οι σκληροί;

Εγώ γιατί πίστευα το αντίθετο;

Δημοσ.
Ναι, είμαι άσχετος, έχω το θάρρος να το παραδέχομαι (χαχαχα).

Πείτε μου όμως, επισκευάζονται οι σκληροί;

Εγώ γιατί πίστευα το αντίθετο;

Εαν επισκευαζονται οι σκληροι?Εξαρταται απο το τι εχουν και τι ανταλλακτικα εχεις διαθεσιμα..

Για παραδειγμα εαν εχει χαλασει η πλακετα τους(πολυ συχνο) ,εαν βρεις μια ιδια απο ιδιο δισκο μια χαρα επισκευαζεται.

Οσο για το φιλο με το προβλημα..Λογικα η κοπελα που μιλησε αρχικα δεν ηξερε και πολλα.

Η συνηθης διαδικασια σε ολα τα καταστηματα ειναι πας το προιον στο σερβις.

Οχι για να το φτιαξουν αλλα για να το τσεκαρουν και να δουν οτι οντως ειναι χαλασμενο και δε το πεταξε απο τον πρωτο οροφο και χαλασε ασ πουμε :)

Λογικα οταν ειπε να το στειλει στο σερβις αυτο εννοουσε και η τηλεφωνητρια απλως δε το ηξερε ουτε η ιδια :)

Μετα που πηρε ο αρμοδιος του ειπε ακριβως αυτο το πραγμα..

Δημοσ.
Σήμερα έχουν HP Photosmart C4680 στα 79,90€

http://www.skroutz.gr/s/89623/HP-Photosmart-C4680.html?keyphrase=Photosmart+C4680

πρωτον...αν οντως βγει στα 79.90...η τιμη δεν ειναι δελεαρ σε καμια απολυτως περιπτωση.

δευτερο και κυριοτερο...το μηχανημα δεχεται μονο δυο μελανια, ενα μαυρο και ενα τριχρωμο. απο μονο του αυτο αρκει για μενα να μην το κοιταξω καν.

Δημοσ.
Για την ώρα πάντως, η τιμή που βγάζει είναι στα 79,90€. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι μέχρι τις 10...

http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=63

Σαν ενδεικτική δίνουν 159€ :P

Καλά, το skroutz δεν το κοιτάνε; :-)

Αν δεν αλλαξει παντως μας δουλευουνε μου φαινεται...

5 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο το θεωρουνε προσφορα???:X

Δημοσ.

Εγώ έγραψα ότι είναι μούφα η προσφορα και δεν περάσανε την κριτική μου στο προϊόν ahahaha.

Μονο όσες είναι καλές για αυτούς και το προϊόν τις περνάνε φαίνεται :P

Δημοσ.
Εγώ έγραψα ότι είναι μούφα η προσφορα και δεν περάσανε την κριτική μου στο προϊόν ahahaha.

Μονο όσες είναι καλές για αυτούς και το προϊόν τις περνάνε φαίνεται :P

Κι επρεπε να περασουν 100 σελιδες για να το καταλαβεις;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχ!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...