beez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ωραιο αλλα παραμένει τρικάναλο. αν οδηγησεις τρικαναλο μετα θες να πας στανταρ σε 4καναλο. το ε-σοπ εχει ενα αλλα 70 ευρώ. για αρχή καλό ειναι πάντος.
efo355 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 καιρο τωρα ψινομαι να παρω ενα τετοιο ελικοπτερακι.ενα φιλος μπυ εχει πει οτι εχει παρει ανα απο τα jambo και παιζει μια χαρα στο σπιτι του. αυτο αξιζει ? μαλλον ειναι μεγαλυτερο και απο τιμη φαινετε καλη, ειναι σχεδον 40% κατω φίλε από προσωπική εμπειρία και επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, και έχω χάσει πολλά λεφτά από την ασχετοσύνη μου (τότε) , μη το πάρεις. Καλύτερα πήγαινε πάρε αυτό που δίνει το e-shop (το πήρα) γιατί είναι το lama v4 όπου βρίσκεις ανταλλακτικα για πλάκα (να είσαι σίγουρος ότι ειδικά αν είσαι αρχάριος μπορεί να χρειαστείς καινούριο έλικα από την πρώτη ώρα), και επισης είναι τετρακάναλο με κανονικό γυροσκόπιο. Τι θέλω να πώ; Οτι στρίβει κανονικότατα και όχι με αλχημείες όπως τα περισσότερα τρικάναλα! Καλύτερα δώσε τώρα 70 ευρώ παρά να πάρεις 4 με 5 τέτοια πιο πολλά θα σου βγούν
oriok Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 κανένα λινκ για αυτό που λέτε στο e-shop ??
beez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 φίλε από προσωπική εμπειρία και επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, και έχω χάσει πολλά λεφτά από την ασχετοσύνη μου (τότε) , μη το πάρεις. Καλύτερα πήγαινε πάρε αυτό που δίνει το e-shop (το πήρα) γιατί είναι το lama v4 όπου βρίσκεις ανταλλακτικα για πλάκα (να είσαι σίγουρος ότι ειδικά αν είσαι αρχάριος μπορεί να χρειαστείς καινούριο έλικα από την πρώτη ώρα), και επισης είναι τετρακάναλο με κανονικό γυροσκόπιο. Τι θέλω να πώ; Οτι στρίβει κανονικότατα και όχι με αλχημείες όπως τα περισσότερα τρικάναλα! Καλύτερα δώσε τώρα 70 ευρώ παρά να πάρεις 4 με 5 τέτοια πιο πολλά θα σου βγούν το σημειο με τα ανταλλακτικα ειναι πολυ σημαντικο. τα SYMA εχουν ανταλλακτικα μονο απο αμερική που το ψαχνε ενας φιλος το λινκ στο εσοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.998367&sid=1 παντως αλλο τα 27 ευρω και αλλο τα 70. για μια πρώτη επαφη με το αθλημα και το τρικάναλο δεν ειναι ασχημο και μετα να το χαρίσεις σε κανα ανηψακι
gregdel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 το βρήκε κανείς πουθενά κάτω από 75-80€? όπου έψαξα πάνω από 70€ έχει... και όχι 49€ που λένε αυτοί!
filarhos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 φίλε από προσωπική εμπειρία και επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, και έχω χάσει πολλά λεφτά από την ασχετοσύνη μου (τότε) , μη το πάρεις. Καλύτερα πήγαινε πάρε αυτό που δίνει το e-shop (το πήρα) γιατί είναι το lama v4 όπου βρίσκεις ανταλλακτικα για πλάκα (να είσαι σίγουρος ότι ειδικά αν είσαι αρχάριος μπορεί να χρειαστείς καινούριο έλικα από την πρώτη ώρα), και επισης είναι τετρακάναλο με κανονικό γυροσκόπιο. Τι θέλω να πώ; Οτι στρίβει κανονικότατα και όχι με αλχημείες όπως τα περισσότερα τρικάναλα! Καλύτερα δώσε τώρα 70 ευρώ παρά να πάρεις 4 με 5 τέτοια πιο πολλά θα σου βγούν +10000 Αν και εγώ θα πρότεινα το walkera lama 2 όπου και έχω (με πολλές πτώσεις και χωρίς ούτε μια ζημιά) αγορασμένο από Κίνα στα 80-90€.
satsok2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 10η μέρα και λάπτοπ δεν έχω πάρει στα χέρια μου
beez Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 +10000Αν και εγώ θα πρότεινα το walkera lama 2 όπου και έχω (με πολλές πτώσεις και χωρίς ούτε μια ζημιά) αγορασμένο από Κίνα στα 80-90€. για δωσε κανα λινκ πως απο κινα και τι γινεται με τελωνειο. καλα εβαλα ενα σχολειο στο γκετ ιτ οτι καλο το ελικοπτερο αλλα υπάρχει θεμα με τα ανταλλακτικα και βεβαιως βεβαιως το εφαγε η μαρμαγκα...
xpapias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Με την κλήρωση της φωτογραφικής τι έγινε???
k_dinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αυτο που μετραει ειναι η διασκεδαση που μπορει να προσφερει, και στην περιπτωση αυτη δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο: http://www.ouaou.gr/html_prod/prod_385.html
mpregos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 τελικα με τις ημερομηνίες παραδοσης τι γίνεται???? Εχώ παραγγείλει το ασύρματο και ακόμα περιμένω.....και ούτε φωνή ουτε ακρόαση....
pigeon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 τελικα με τις ημερομηνίες παραδοσης τι γίνεται????Εχώ παραγγείλει το ασύρματο και ακόμα περιμένω.....και ούτε φωνή ουτε ακρόαση.... Για πάρε τηλ 800-11-43848 να ρωτήσεις
john_who Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 τελικα με τις ημερομηνίες παραδοσης τι γίνεται???? Εχώ παραγγείλει το ασύρματο και ακόμα περιμένω.....και ούτε φωνή ουτε ακρόαση.... Άσε, σκέτο καφενείο η Γενική Ταχυδρομική! εμένα σήμερα μου έφεραν τον δίσκο! Αν πας στη μεταφορική θα τον ψάχνουν κανένα πεντάλεπτο στα ράφια!!! Εκεί θα είναι 100%.
filarhos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 για δωσε κανα λινκ πως απο κινα και τι γινεται με τελωνειο. καλα εβαλα ενα σχολειο στο γκετ ιτ οτι καλο το ελικοπτερο αλλα υπάρχει θεμα με τα ανταλλακτικα και βεβαιως βεβαιως το εφαγε η μαρμαγκα... Σου έστειλα π.μ. να μην κάνω διαφήμιση. Όποιος άλλος θέλει π.μ.
othon.gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 10η μέρα και λάπτοπ δεν έχω πάρει στα χέρια μου Πάρε τηλέφωνο στο 800-11-43848 να τους το αναφέρεις ή ακόμα καλύτερα στο πρακτορείο της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σου. Κοιμούνται όρθιοι! Το πιο πιθανό είναι να σκονίζεται στα αζήτητα τους, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι έψαξαν και δε σε βρήκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.