Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρήγγειλα ... μακρά η καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Μην ξεχνάτε ότι είναι το Generation 2 που είναι πολύ καλύτερο από το 1ο ... προσοχή το skroutz δείχνει ΚΑΙ αυτό!

//finikis

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Carrefour είχε κατά καιρούς στο παρελθόν ξεπούλημα την Living Colors 1ης γενιάς στα 80 ευρώ, αν θυμάμαι καλά... Καθώς και την mini (μικρότερη, χωρίς remote) στα 60.

Δημοσ.

πάντως δεν νομίζω οτι είχαν παραπάνω απο 10-15 τεμάχια σήμερα.

SOLD OUT.

απο μια άποψη καλό είναι αυτό γιατί δεν θα τους μένει stock.

Δημοσ.

1 λάμπα είναι, ψιλομεγαλούτσικη, αλλά έχει τη δυνατότητα να γεμίσει με φως ένα ολόκληρο δωμάτιο! Είναι καλό gadgetaki, αλλά πιστεύω πως αργά ή γρήγορα το βαριέσαι και το αφήνεις στην άκρη.

Δημοσ.

αυτη ειναι η μ@λ@κια, εχει καιρό που την κοιτάω αλλα πάνω απο 50 ευρω δεν μου αξίζει για αυτον τον λόγο!! Εδω τότε στο καρφουρ με 80ε ειχα μπει σε σκέψη αλλα για 110 του γκετιτ εννοείτε πως τσσσσκ!

Δημοσ.

εντάξει δεν τρελένομαι κιόλας. Σχεδόν όλοι πια έχουμε μια ψηφιακή και δε νομίζω πως είναι από αυτά που τα αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι. Οσο για τη τιμή κάπου 20 ευρώ πιο φθηνά από skroutz.gr

Δημοσ.

Μέτρια είναι. Προσωπικά από Sony που έχω δει, αξίζουν μόνο αυτές με φακό Carl Zeiss και επεξεργαστή Bionz.

Δημοσ.

καιρο τωρα ψινομαι να παρω ενα τετοιο ελικοπτερακι.

ενα φιλος μπυ εχει πει οτι εχει παρει ανα απο τα jambo και παιζει μια χαρα στο σπιτι του.

αυτο αξιζει ?

μαλλον ειναι μεγαλυτερο και απο τιμη φαινετε καλη, ειναι σχεδον 40% κατω

Δημοσ.

Στο newsletter που έρχεται δε γράφει τιμή για την προσφορά της επόμενης μέρας. Υπάρχει κάποιο σημείο του site που το έχουν κρυμμένο και δεν το βρίσκω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...