xpapias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ποιο ειχες παρει?Εχεις link?? http://www.getitnow.gr/index.html?fa=v_i&id=53 Εντάξει. Για τα 29Ε του με υπερκαλύπτει (γύρω στα 55Ε στο skroutz). Απλά περίμενα πολύ περισσότερα από την Epson. Οταν θέλω να τυπώσω κάτι επίσημο και σε καλή ποιότητα το παίρνω αναγκαστικά στη δουλειά...
othon.gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, το τηλέφωνο της προσφοράς σήμερα, όντως δεν είναι και από τα καλύτερα που υπάρχουν, απλά να μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μοντέλο 2+ ετών πριν και πως για την περίοδο που κυκλοφόρησε ήταν μία από τις καλύτερες προτάσεις όσον αφορά τιμή-απόδοση. Ο pigeon μίλησε για τελειωμένες μπαταρίες που θέλουν να τις ονομάζουν και επαναφορτιζόμενες και δεν έχει άδικο. Απλά πείτε μου, υπάρχει αυτή τη στιγμή ασύρματο που στη συσκευασία να περιέχει μπαταρία(ες) της προκοπής; Αναγκαστικά αγοράζουμε έξτρα, θέλοντας έτσι να ανεβάσουμε έστω και λίγο την διάρκειά της. Επειδή τυχαίνει να το είχα το συγκεκριμένο, μόνο βολικό δεν θα το έλεγα, αφού όταν το τοποθετούσα κοντά σε ηχεία ή στο router μου, τα παράσιτα έκαναν πάρτυ! Το μόνο ίσως βολικό στην όλη υπόθεση να είναι η δυνατότητα επιτοίχιας εγκατάστασης, αλλά και πάλι με τέτοιο σχέδιο που του έχουν δώσει, μάλλον σαν καρούμπαλο σε τοίχο μοιάζει, παρά με βάση. Άλλο κουσούρι του επίσης είναι το γεγονός πως αν επιχειρήσεις να το τοποθετήσεις σε voip γραμμή, απλά να ξεχάσεις το ότι θα έχεις τηλέφωνο, δεν είναι καθόλου συμβατό. Αν κάποιος θέλει κάποιο φτηνό, επώνυμο και δεν έχει τρελές απαιτήσεις, είναι μια ψιλομέτρια πρόταση. Εγώ πάντως προσωπικά δεν θα την ξαναπατούσα. Ποιο ειχες παρει?Εχεις link?? Μάλλον γι' αυτό εδώ μιλάει ο φίλος. Ααα, έγινε και αναφορά για το βίντεο! Που τον βρήκανε αυτόν ρε παιδιά; Μιλάμε για το γέλιο! Είναι η δεύτερη φορά που τον βάζουν να παρουσιάσει (εεε, να σκοτώσει ήθελα να πω) προϊόν τους. Δεν υπάρχει λέμε!
xpapias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει. Μπορείτε να χαζέψετε τους υποψηφίους techie[kings/queens] στο κανάλι του getitnow http://www.youtube.com/user/getitnowtv#p/u
haris_led Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Άλλο κουσούρι του επίσης είναι το γεγονός πως αν επιχειρήσεις να το τοποθετήσεις σε voip γραμμή, απλά να ξεχάσεις το ότι θα έχεις τηλέφωνο, δεν είναι καθόλου συμβατό. γιατί δεν είναι συμβατό; με ένα voip adapter δε μου έρχεται κάποιος λόγος που θα το έκανε να μην δουλεύει
satsok2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Εν αναμονή του λάπτοπ... 1 εβδομάδα από την κλήρωση. Την Τετάρτη μου έστειλαν mail.
LuciferX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ο techie king του getitnow. [ame] [/ame] και ειναι Panasonic!!!! χαχαχαχ . Δυσκολα βρισκεις τοσο ειδικευμενους geeks
efo355 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Πάντως για τις μπαταρίες πολύ fail ε όχι και 15 ευρώ, άσε που όλα έχουν μπαταρίες και είναι μια χαρά. Εχω ένα brondi με μαμίσιες μπαταρίες και θέλει φόρτισμα μια στις 4 μέρες
Centurion Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Παίδες την προβολή τους την έκαναν οπότε μην περιμένετε κι άλλα θαύματα από δω και στο εξής.Άντε να κάνουν μια καλή προσφορά το μήνα κι άμα...
kukukali Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει. Μπορείτε να χαζέψετε τους υποψηφίους techie[kings/queens] στο κανάλι του getitnow http://www.youtube.com/user/getitnowtv#p/u Tην κοβω τη φλέβα ολη!!:lol:
k_dinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ο techie king του getitnow. και ειναι Panasonic!!!! χαχαχαχ . Δυσκολα βρισκεις τοσο ειδικευμενους geeks Μου θυμιζει την παλια καταπληκτικη διαφημιση της φωτογραφικης μηχανης l'espion που και καλα απλοι πολιτες λεγανε τη γνωμη τους [ame] [/ame]
mtheod Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα. Για σημερα Living Colors Generation 2 !!!!!!!!! στα 109,90
SATELLITE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ακριβά το έχουν νομίζω. και θα εξηγήσω το γιατί. είναι ένα προιόν καθαρά "διακοσμητικό" και "εφετζίδικο" και οχι ουσιαστικής χρήσης (πχ σκληρός δίσκος, κάρτα γραφικών). Για αυτό μου φαίνεται ακριβό.
haris_led Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 15 ευρώ φθηνότερα από τον ανταγωνισμό η λάμπα
gpanagiotou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ακριβά το έχουν νομίζω. και θα εξηγήσω το γιατί. είναι ένα προιόν καθαρά "διακοσμητικό" και "εφετζίδικο" και οχι ουσιαστικής χρήσης (πχ σκληρός δίσκος, κάρτα γραφικών). Για αυτό μου φαίνεται ακριβό. Το philips living colors το δίνουν σε πολύ καλή τιμή σήμερα, είναι ένα αρκετά ακριβό προιόν γενικότερα, γύρω στα 140 ευρώ αν θυμάμαι καλά το είδα στα mediamarkt χθες που είχα πάει μια βόλτα.
GeorgT. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 το εχω βρει κ κάτω απο 100 ευρα σε διάφορες πρόσφορες! Οι κανονικές τιμες διαφόρων καταστημάτων απο το σκρουτζ ειναι ενα καλο μετρο σύγκρισης αλλα οχι πάντα πολυ ενδεικτικό για το αν ειναι καλη η προσφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.