Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φωνητικες λειτουργειες νομιζω οτι εχει μονο καποια MLS μεχρι τωρα. Χαρτες Θεσ/νικης δε ξερω γιατι μενω Σερρες οσο για την εξωτερικη μνημη την προτιμω για να τοποθετω εκει τα προγραμματα που δουλευω & ετσι να αποφευγω το κινδυνο να κανω καμια μ@@ια με το λειτουργικο.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τον εξωτερικο της Verbatim!;)

Να υποθέσω πως αναφέρεσαι σε αυτόν;

Αν ναι, θα πρέπει να πρόσεξες πως αυτός στο Πλαίσιο είναι χωρητικότητας 1ΤΒ, ενώ αυτός του Getitnow 1.5ΤΒ.

Στο μόνο ίσως που έχεις δίκιο είναι η τιμή.

Δημοσ.
Πάντως τελευταία το ξεπούλημα έχει γίνει δύσκολη υπόθεση...

Ας ελπισουμε οτι φερνουν περισσοτερο αποθεμα, και οχι οτι δεν υπαρχει ζητηση...

Δημοσ.
Ας ελπισουμε οτι φερνουν περισσοτερο αποθεμα, και οχι οτι δεν υπαρχει ζητηση...

Εγω λεω μακαρι να συμβαινουν και τα δυο...

Μπας και φερουν κανενα καλυτερο προιον και φυσικα με καλυτερη τιμη...

Δημοσ.

Γιατί να αφήνετε τα καλώδια του σταθερού σας τηλεφώνου να σας περιορίζουν; Ελευθερώστε την επικοινωνία σας μέσα στο σπίτι με το ασύρματο τηλέφωνο της Panasonic, KX-TG1100.

Το Panasonic KX-TG1100 είναι μικρό και κομψό, με μια διακριτική βάση φόρτισης για να δέσει αρμονικά με το χώρο σας, και μια ευανάγνωστη, φωτιζόμενη LCD οθόνη που κάνει το χειρισμό του παιχνιδάκι. Στον τηλεφωνικό του κατάλογο μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 50 επαφές, ενώ υποστηρίζει την αναγνώριση κλήσης για να βλέπετε ποιος σας καλεί (και να αποφεύγετε ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα!).

Το Panasonic KX-TG1100 σας δίνει, επιπλέον, τη δυνατότητα να βλέπετε μια λίστα με τις αναπάντητες κλήσεις σας για να ξέρετε ποιος σας τηλεφώνησε όσο λείπατε από το σπίτι, ενώ σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και 9 αριθμούς ταχείας κλήσης για να καλείτε με ένα κλικ τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Όσο για την αυτονομία του, το Panasonic KX-TG1100 προσφέρει 10 ώρες χρόνο ομιλίας για ατελείωτο μπλα-μπλα και 120 ώρες χρόνο αναμονής.

ενα απλο ασυρματο σημερα τπτ το ιδιαιτερο απο τα 25 sto skroutz

http://www.skroutz.gr/s/29047/Panasonic-KX-TG1100.html?keyphrase=Panasonic+KX-TG1100

Δημοσ.

Μετά το ps3 προσφορά της προκοπής δεν βγάλανε.

Οσο για το ασύρματο να πληροφορήσω ότι υπάρχουν και τα brondi με 13 ευρώ και κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους (έχω και είμαι υπερικανοποιημένος)

http://www.skroutz.gr/c/292/asyrmata-tilefwna-dect/m/414/Brondi.html

Δημοσ.

Panasonic KX-TG1100

Ξεπερνω το εντελως FAIL καγκουρο-video παρουσίασης που απευθυνεται σε τριτοκοσμικους καταναλωτες. Ακου 15ε ενα ζευγαρι τελειωμένες ΑΑΑ μπαταριες επαναφορτιζόμενες.. :-(

Προσέξτε πολυ το συγκεκριμένο τηλεφωνο, στην αναγνώριση κλήσεων ΔΕΝ κρατάει την ωρα και την ημερομηνία κλήσης! Εχει ωρα/ημ-νια στην οθόνη για εφε, τα στοιχεία δεν αποθηκευονται με την αναγνώριση.

Τα είχε ξεκινήσει το media με 28ε , μετα τα saturn με 25ε , μετα ο Γερμανος με 20ε και τωρα το getitnow. Δεν τους φευγουν τα ρημάδια, ειναι σαβούρα.. :-(

Δημοσ.

Άσχετο. Και εμένα πάντως το πολυμηχάνημα μου βγήκε μεγάλη πατάτα. Είχα πολύ καιρό να δω εκτυπωτή να σκορπίζει το μελάνι.

Δημοσ.
Άσχετο. Και εμένα πάντως το πολυμηχάνημα μου βγήκε μεγάλη πατάτα. Είχα πολύ καιρό να δω εκτυπωτή να σκορπίζει το μελάνι.

Ποιο ειχες παρει?

Εχεις link??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...