Alexisssss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showgroups.php Kαι μια ερωτηση απο μενα. Με ποιο κριτηριο γινεται καποιος mod??? Με βαση τα ποστς του ή την ημερομηνια εγγραφης του ή μηπως παιζει κατι αλλο ρολο;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 δεν γίνεσαι moderator, γεννιέσαι moderator... (too much awesomeness)
xouzel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 ........Δεν έχετε βαρεθεί να ζείτε στη μιζέρια που οι ίδιοι δημιουργείτε?....... NΑΙ φιλε μου, βαρεθηκα, γι'αυτο και φευγω αμεσως να παω για αυτοκτονια. Σε ευχαριστω που μου ανεδειξες τη μιζερη και κακομοιρη ζωη μου. Ως τωρα ζουσα σε μια πλανη, νομιζοντας οτι ειμαι ευτυχισμενος. Χouzel, rip..........
kavouras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παίδες λίγη ψυχραιμία... Η αλήθεια είναι οτι πολλές φορές πολλά απο αυτά τα μαγαζιά πολύ απλά μας κοροιδεύουν και δυστυχώς πολλοί πέφτουμε στην παγίδα τους... Απο την άλλη πολλές φορές βγάζουν όντως καλές προσφορές και πολλοί απο εμάς τα σνομπάρουμε και επηρεάζουμε και άλλους... Πιστεύω πως αν όλα τα σχόλια γίνονται με πιο κόσμιο τρόπο χωρίς υπερβολές και εντάσεις, θα έχουμε ενα πιο θετικό αποτέλεσμα, να γλιτώνουμε δηλαδή κανα φράγκο όποτε μπορούμε...Αυτά...
million_voices Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 αν ο δισκος σου κανει απο specs και brand name η τιμη ειναι καλη αλλα οχι αρκετα καλη για να τρεξεις να προλαβεις
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 αν ο δισκος σου κανει απο specs και brand name η τιμη ειναι καλη αλλα οχι αρκετα καλη για να τρεξεις να προλαβεις Ακριβως ετσι! Τι να τρεξεις να προλαβεις; 89 τον ειχε και to plaisio πριν 1-2 μηνες, 49ευρω ο Κωτσοβολος τον Verbatim 1ΤΒ πριν 3-4 μηνες (πολυ καλυτερη τιμη /GB - 4.9λεπτα το GB ενω ο 1.5ΤΒ ερχεται στα 5,9 λεπτα ) offtopic: η καλύτερη προσφορά σε 3.5" ήταν και μάλλον παραμένει ο Lacie 500GB από το multirama πέρυσι το Νοέμβρη με 39Ε. Ειδικά αν αναλογιστει κανείς ότι μιλάμε και για 1+ χρόνο πριν. Δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου η προσφορα που λες - πραγματι για την εποχη ηταν αρκετα καλη, αλλα μικρος δισκος - χαμηλη τιμη - οποτε και λιγοτερα ευρω η "ζημια" για το καταστημα. Πιστευω οτι ο 1ΤΒ verbatim στα 49 πριν 4 μηνες που λεω και παραπανω ηταν η καλυτερη προσφορα!
giorgos_grig Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Και που ξέρεις εσύ αν ένα sell out είναι πραγματικό ή "υποτιθέμενο"? Ακόμα και αν μετά απο καιρό βγάλουν το ίδιο προϊόν, αυτό απο που και ως που σημαίνει ότι δεν είχαν κάνει όντως sell-out την πρώτη φορά? Γενικώς εσύ και κάτι τύποι σαν εσένα το έχετε πολύ εύκολο να ρίχνετε κατηγορίες δεξιά και αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος. Χωρίς αποδείξεις βέβαια, δεν τις χρειάζεστε γιατί είστε οι κλασσικοί Ελληνάρες που τα ξέρουν όλα. Δεν έχετε βαρεθεί να ζείτε στη μιζέρια που οι ίδιοι δημιουργείτε? Και εμείς που ξέρουμε ότι έχουν γίνει sold out όλες οι προσφορές; λέει πόσα προϊόντα έχει στα αποθέματα (στο you.gr το γράφουν) ; Mας δίνει το ερέθισμα να γίνουμε οι κλασσικοί Ελληνάρες όταν 1) τα σχόλια λογοκρίνονται 2) στις πρώτες προσφορές μέσα σε μια ώρα είχαν βομβαρδίσει 500 σχόλια και για να κάνεις σχόλιο αρχικά έπρεπε να έχεις κάνει εγγραφή δηλαδή να έχεις αγοράσει (τουλάχιστον έτσι ήταν στην αρχή δεν ξέρω τι παίζει τώρα ) 3) στις αρχές το email για το τι θα έχουν την επόμενη μέρα το έστελναν αργά το βράδυ γιατί εγώ ο ελληναρας να μην σκεφτώ πονηρά και να πω οκ οι τύποι είδαν στο insomnia σχολιάζουν τις προσφορές μας από το βράδυ θα στέλνω τις προσφορές το πρωί ώστε να μην έχουν την άνεση τους να το ψάξουν. Το getitnow έχει βάλει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές ειδικά στην αρχή αλλά έχει βάλει και πολύ στοκ… Είμαι από αυτούς που είχαν υποψίες και έχω κατηγορήσει κάποιο παλικάρι αλλά οκ ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος , ζητώ συγγνώμη αν τον προσέβαλα .
Thrylos7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 οι παρατηρησεις σου giorgos_grig ειναι ευστοχες , και καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι. Κανεις δε λεει να πηγαινουμε σαν προβατα στη σφαγη, ειναι καλο ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ που ο ελληνας ειναι καχυποπτος. Αυτο που εκνευριζει και εμενα αλλα και τον Edge, και αλλους ειναι η αιωνια υπερβολη του Ελληναρα και το στυλακι "τα ξερω ολα". Δηλαδη καλα κανεις και σκεφτεσαι οτι σκεφτεσαι, και μπορεις και να μοιραστεις τις υποψιες σου μαζι μας.....αλλα να εκφραστουν σαν ΥΠΟΨΙΕΣ οι γαμ*BEEP*ες , και οχι σαν σιγουρια....εκτος αν εχεις ξαδελφο μεσα στο καταστημα και παραπανω στοιχεια απο μας, στην οποια περιπτωση ανεφερε το... Προσωπικη αποψη για το getitnow, λιγες προσφορες του αξιζουν, ειδικα τωρα τελευταια που "επιασε" ενα κοινο, εχει χαλασει. ΟΚ μπορει να γλιτωσεις ενα 5-10% απο την καλυτερη τιμη στα μαγαζια, αλλα τιποτα τρομερο που να τρεξεις να προλαβεις, πρεπει πραγματικα να εισαι 100% βεβαιος οτι θες να παρεις το προιον για να πεις οτι "και αυτο το 5% μειον δε με χαλαει..." Πχ αυτες τις μερες εψαχνα PS3.....ε βαζει χτες το slim 120gb στα 240...χωρις τιποτα στο bundle, ε ΟΚ οταν αλλοι το δινουν με game ή δευτερο controller κατω απο τα 300 και ισως το 250gb δεν τρελαθηκα... ΟΚ αν ημουν 100% βεβαιος οτι θελω να το παρω θα το τσιμπαγα μαλλον, αλλα επειδη ημουν 90% δεν συγκινιθηκα....αν το ειχε στα ~210 θα το ειχα παρει σιγουρα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Και εμείς που ξέρουμε ότι έχουν γίνει sold out όλες οι προσφορές; αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου είναι, όχι το αντίθετο
newtech Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου είναι, όχι το αντίθετο Πες τα ρε φιλε... Παιδια.. σας κανει καποια πρωσφορα? Παρτε το .. δεν σας κανει.. αφηστε την.. Εσεις περιμενετε καθε μερα.. κατι που σας ειναι αρεστο.. με 50-80% χαμηλοτερη τιμη απο skroutz ... κ να σας το φερει κ μια Deliveru κ να σας κανει κ μια π**α... Αμαν.. Ολα στημενα ειναι... μας δουλευουν κτλ... Ναι λογοκρινουν τα σχολια.. και??? αλλο αρνητικο δεν εχω δει.. 6/7 πρωιοντα ειναι σε αριστη τιμη (χαμηλοτερη απο skroutz) τι αλλο θελετε.. τι σας νιαζει αν εχουν η οχι stock?? εσεις θελετε το τελευταιο πρωιον με 50% εκτπωση.. ε αυτο δεν γινετε.. χτες βγαλαν το PS3.... καποια ειναι καινουρια πρωιοντα κ καποια παλαιοτερα μοντελα.. αυτο που σας κανει παρτε το.. αυτο που δεν σας κανει μην το αγωρασετε... Φτανει πια.. πας να διαβασεις την γνωμη για ενα δισκο.. κ διαβαζεις 3 σελιδες με ασχετα.. ουτε γνωμες για οσους τον εχουν ουτε τιποτα... Καλο θα ειναι να ποσταρονται μηνηματα συγκρισεως τιμον... αλλον ισαξιον πρωιοντον κ γνωμες κατοχων .. κ οχι μονο κραξιμο Υγ.. ναι δεν εβγαλα το δημοτικο.. ειμαι ανορθογραφος!!!
pournaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Και εμείς που ξέρουμε ότι έχουν γίνει sold out όλες οι προσφορές; λέει πόσα προϊόντα έχει στα αποθέματα (στο you.gr το γράφουν) ; Mας δίνει το ερέθισμα να γίνουμε οι κλασσικοί Ελληνάρες όταν 1) τα σχόλια λογοκρίνονται 2) στις πρώτες προσφορές μέσα σε μια ώρα είχαν βομβαρδίσει 500 σχόλια και για να κάνεις σχόλιο αρχικά έπρεπε να έχεις κάνει εγγραφή δηλαδή να έχεις αγοράσει (τουλάχιστον έτσι ήταν στην αρχή δεν ξέρω τι παίζει τώρα ) 3) στις αρχές το email για το τι θα έχουν την επόμενη μέρα το έστελναν αργά το βράδυ γιατί εγώ ο ελληναρας να μην σκεφτώ πονηρά και να πω οκ οι τύποι είδαν στο insomnia σχολιάζουν τις προσφορές μας από το βράδυ θα στέλνω τις προσφορές το πρωί ώστε να μην έχουν την άνεση τους να το ψάξουν. Το getitnow έχει βάλει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ προσφορές ειδικά στην αρχή αλλά έχει βάλει και πολύ στοκ… Είμαι από αυτούς που είχαν υποψίες και έχω κατηγορήσει κάποιο παλικάρι αλλά οκ ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος , ζητώ συγγνώμη αν τον προσέβαλα . Σε τι ακτιβως θα σε ωφελησει το να ξερεις ντε και καλα οτι ειναι αληθινα sold out; Θα αλλαξει η τιμη, ή η ποιοτητα του προιοντος; Στο u που γραφουν πχ 50 κομματια, πως εισαι σιγουρος οτι οντως ειχα 50, και οτι οντως τα πουλησαν και τα 50; ΚΑθε φορα που αγοραζουμε απο το u ζηταμε και ιστορικο αγορας του προιοντος και με ονοματα και τηλεφωνα; Συνελθετε λιγο. Ολοι ξερουμε απο την πρωτη μερα οτι ειναι διαφημιστικο κολπο. Και αφου το ξερουμε, αντι να το προσπερασουμε και να μεινουμε στην ουσια (ποιοτητα-τιμη), το βρισκουμε σαν "τρωτο" σημειο να χτυπαμε το εν λογω site.
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Τα περισσότερα προϊόντα του είναι αρκετά καλές προσφορές. Όποιος ενδιαφέρεται κτυπάει και δεν περιμένει πότε και αν θα γίνει sold out. Αν δεν αρχίσουν να κόβουν τιμολόγιο όμως κάποια στιγμή sorry αλλά δεν...
sakis.kom Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, έκανα την παραγγελία του εξωτερικού σκληρού 1.5ΤΒ χθες στις 12:30. Τώρα 09:30 τον έχω στα χέρια μου! Ένα μεγάλο μπράβο στο GetItNow!
DeMaitre Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 21.01.2010 --> Folli Follie Bug Pearl @ 59,00 EUR Μάλλον από προηγούμενη κολεξιόν, γιατί στο site της Folli Follie δεν τη βλέπω... Αν έχετε καμιά Αγνή ή καμιά Ευγενία που γιορτάζει σήμερα ή καμιά Διονυσία που γιορτάζει το Σάββατο νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρετε ένα δωράκι εύκολα (χωρίς να τρέχετε στα μαγαζιά, αφού αύριο θα το έχετε στο σπίτι σας) και φθηνά (τί είναι σήμερα 60 ευρώ; Δέκα μπίρες στου Ψυρρή)!..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.