Sotosgl Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κάπου αλλού διάβασα, ότι τα 2 χρόνιτα της Ευρ. Ενωσης είναι τελικά μούφα στην πράξη στο Ελλαδιστάν.Δεν θυμάμαι τα επιχειρήματα, αλλά αν μπορεί κάποιος ας μας θυμίσει. Το διαβασα και εγω εδω μεσα οτι και καλα ειναι οδηγια της Ευρωπαικης Ενωσης και οχι Νομος αρα παρτε τα @@ καταναλωτες... Για το ποσο ισχυει ας μας πουνε οι Νομικοι Συμβουλοι που εχουμε εδω μεσα!
Thrylos7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά! Παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό αποφάσισα όμως να γραφτώ εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζω με το συγκεκριμένο μαγαζί. Πιο συγκεκριμένα είχα συμμετάσχει με σχόλιο που έκανα στην κλήρωση για το notebook της Asus. Tην Κυριακή το πρωί ξυπνώντας είδα με μεγάλη μου χαρά ότι κέρδισα στην κλήρωση - διαψεύδοντας όσους από εδώ μέσα έλεγαν ότι είναι στημένη. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής. Την ίδια μέρα (17/1) παίρνω τηλ στο τηλεφωνικό τους κέντρο, τους εξηγώ ότι κέρδισα και μου λένε να μην ανησυχώ και ότι θα επικοινωνήσει το αντίστοιχο τμήμα μαζί μου - έχοντας δώσει πλέον τα στοιχεία μου. Σήμερα (18/1) πήρα και πάλι τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν κατέγραψα το όνομα της τηλεφωνήτριας που με εξυπηρέτησε. Η ίδια κράτησε πάλι τα στοιχεία μου και μου είπε ότι εφόσον έχουν το e-mail μου θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου. Τέλος έστειλα το μεσημέρι ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουν στο site τους. Εώς τώρα τίποτα. Λέτε να μου το 'φάνε' και η κλήρωση να είναι όντως για τα μάτια του κόσμου? Αν ήταν έτσι γιατί να βγάλουν εμένα νικητή? Αλήθεια έχει λάβει κανείς τίποτα από δώρα? Και για όσους είναι άπιστοι - η πιστεύουν ότι από κακή διαθεση γράφτηκα για να δυσφημίσω το εν λόγω κατάστημα - μπορώ να σας στείλω mail από το λογαριασμό μου για να σας αποδείξω ότι όντως εγώ ...κέρδισα ( ; ) ρε παιδια, και λιγο ελεος....μη κραζουμε τους παντες και τα παντα με το παραμικρο. Δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα, ουτε καν συμετεχω στις κληρωσεις του, αλλα μιλαμε οτι καθυστερησαν 20-30 ωρες και ηδη προλαβες να βγεις να διαμαρτυριθεις? Με το δακτυλο στο refresh του mailbox εισαι? Λεει πουθενα οτι οποιος κερδισει θα του στειλουν το δωρο την επομενη ωρα με courier? Κερδισες, ΟΚ, κανε λιγη υπομονη και αμα μεχρι το τελος της εβδομαδας δεν εχουν επικοινωνησει τοτε βγες να βρισεις....αλλα εσυ ουτε 1 μερα δε περιμενες, τους πηρες τη δευτερα τηλεφωνο (καλα η κυριακη δεν πιανεται, εντυπωσιαζομαι και που υπηρχε καποιος εκει...), σου ειπαν θα σε παρουν (οχι απαραιτητα την ιδια μερα) και επειδη δεν πηραν μεχρι το τελος της μερας ηδη αρχισες να μυριζεσαι πουστια.... Εδω εχει καει κοσμος και κοσμακης με τις ψευτο-προσφορες που δεν εχουν κομματια ή τα και καλα λαθη στις τιμες που τα e-shops εχουν κρεμασει απειρους.....να φτασουμε να διαμαρτυρομαστε για περιστατικα σαν το παραπανω που προσωπικα ουτ εκαν πιστευω πως υπαρχει το παραμικρο δικαιωμα.....ε ενταξει το ξεφτυλισαμε!
othon.gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά! Παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό αποφάσισα όμως να γραφτώ εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζω με το συγκεκριμένο μαγαζί. Πιο συγκεκριμένα είχα συμμετάσχει με σχόλιο που έκανα στην κλήρωση για το notebook της Asus. Tην Κυριακή το πρωί ξυπνώντας είδα με μεγάλη μου χαρά ότι κέρδισα στην κλήρωση - διαψεύδοντας όσους από εδώ μέσα έλεγαν ότι είναι στημένη. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής. Την ίδια μέρα (17/1) παίρνω τηλ στο τηλεφωνικό τους κέντρο, τους εξηγώ ότι κέρδισα και μου λένε να μην ανησυχώ και ότι θα επικοινωνήσει το αντίστοιχο τμήμα μαζί μου - έχοντας δώσει πλέον τα στοιχεία μου. Σήμερα (18/1) πήρα και πάλι τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν κατέγραψα το όνομα της τηλεφωνήτριας που με εξυπηρέτησε. Η ίδια κράτησε πάλι τα στοιχεία μου και μου είπε ότι εφόσον έχουν το e-mail μου θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου. Τέλος έστειλα το μεσημέρι ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουν στο site τους. Εώς τώρα τίποτα. Λέτε να μου το 'φάνε' και η κλήρωση να είναι όντως για τα μάτια του κόσμου? Αν ήταν έτσι γιατί να βγάλουν εμένα νικητή? Αλήθεια έχει λάβει κανείς τίποτα από δώρα? Και για όσους είναι άπιστοι - η πιστεύουν ότι από κακή διαθεση γράφτηκα για να δυσφημίσω το εν λόγω κατάστημα - μπορώ να σας στείλω mail από το λογαριασμό μου για να σας αποδείξω ότι όντως εγώ ...κέρδισα ( ; ) Φιλαράκο, πίστεψέ με, το μηχάνημα το έχουν στείλει 2 μέρες μετά από την αποστολή των στοιχείων σου. Όταν περηφανευόμουν ότι κέρδισα κι εγώ και πως τελικά οι κληρώσεις δεν είναι μούφα, ήμουν στο παρά πέντε να αναφέρω κι εγώ πως όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου, αφού έβλεπα τις μέρες να περνάνε και netbook να μην παίρνω. Αποφάσισα να το σκαλίξω λίγο, έτσι για το γόητρο, όταν με έκπληξή μου ανακάλυψα πως το πακετάκι μου έκανε βόλτες επί 4(!!!) μέρες στο φορτηγάκι της Γενικής Ταχυδρομικής. Τους έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο, τόσο στο ίδιο το site, όσο και στη Γενική Ταχυδρομική. Το μεν Getitnow με διαβεβαίωνε πως το δέμα έχει σταλεί, η δε Ταχυδρομική πως δεν έχει τίποτα στα χέρια της. Όταν το ίδιο το Getitnow μου έστειλε αριθμό αποστολής στο mailbox μου, πήγα στο πρακτορείο της Γενικής της περιοχής μου να το ψάξω, μου τα ψιλομασούσαν. Τελικά μετά κόπων και βασάνων, μου είπαν ότι δήθεν δεν προλαβαίναν να μου το φέρουν και πως θα έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μου το παραδώσουν την ίδια μέρα που πήγα από κει. Φυσικά δε μάσησα και έφαγα 2 ώρες να περιμένω να γυρίσει το φορτηγό και να το παραλάβω ο ίδιος, αφού μου έχουν δώσει την εντύπωση πως τα ψιλο...χουφτώνουν. Αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς έχει γίνει με την περίπτωσή σου, σε συμβουλεύω να πας στο υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σου και να κάνεις αναζήτηση δέματος με τα στοιχεία σου. Κάτι μου λέει ότι στο βολτάρουν μέχρι να ωριμάσει (κάτι σαν τα κρασιά ένα πράγμα). Πήγαινε πάρτο όσο είναι καιρός, μη στο φάει ο πρώτος τυχόντας.
deadp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Γράφει επάνω στο προϊόν ότι είναι από κλήρωση; Αν είναι κανονικό προϊόν και πρέπει να πληρωθεί η αντικαταβολή του; Απλά η Γενική, που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, είναι για τα μπάζα.
othon.gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.Γράφει επάνω στο προϊόν ότι είναι από κλήρωση; Αν είναι κανονικό προϊόν και πρέπει να πληρωθεί η αντικαταβολή του; Απλά η Γενική, που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, είναι για τα μπάζα. Έχω παραλάβει πολλές φορές στο παρελθόν από Γενική Ταχυδρομική και είμαι σε θέση να γνωρίζω πως πάντα ένα από τα 2 μέρη του παραστατικού αποστολής παραμένει στον πελάτη. Για να είμαι πιο σαφής, όταν παρέλαβα το γούρι που έδιναν, στο δελτίο παραλαβής που υπέγραψα, το ένα μέρος με τα στοιχεία μου έμεινε στα χέρια μου σαν αποδεικτικό παραλαβής. Όταν παρέλαβα το netbook δεν υπήρχε αυτό το "κομμάτι" και σαν να μην έφτανε αυτό (τώρα μπορεί να φταίει και η καχυποψία μου βέβαια) παρατήρησα μια προχειρότητα στο κλείσιμο του δέματος, λες και κάποιος το άνοιξε και το ξανάκλεισε ένα πράγμα. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι τελικώς το παρέλαβα και όλα καλά. Απλά δώστε προσοχή, γιατί επάνω στο απόκκομα αποστολής φαίνεται ότι δεν πληρώνεις και θεωρώ πως είναι πολύ εύκολο να το τσιμπήσει κάποιος υπαλληλάκος αν δει ότι δεν δείχνεις ενδιαφέρον να το πάρεις.
George! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ps3 slim στα 120 gb σημερις.τιμη? Στα 239€ το έχουν
zeremefico Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Άρα πιστεύετε ότι αξίζει η προσφορά;; δεν είναι και μικρή έκπτωση για κάποιον που έψαχνε ps3.
satsok2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 αλλα μιλαμε οτι καθυστερησαν 20-30 ωρες και ηδη προλαβες να βγεις να διαμαρτυριθεις? Φιλαράκο, πίστεψέ με, το μηχάνημα το έχουν στείλει 2 μέρες μετά από την αποστολή των στοιχείων σου.Όταν περηφανευόμουν ότι κέρδισα κι εγώ και πως τελικά οι κληρώσεις δεν είναι μούφα, ήμουν στο παρά πέντε να αναφέρω κι εγώ πως όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου, αφού έβλεπα τις μέρες να περνάνε και netbook να μην παίρνω. Αποφάσισα να το σκαλίξω λίγο, έτσι για το γόητρο, όταν με έκπληξή μου ανακάλυψα πως το πακετάκι μου έκανε βόλτες επί 4(!!!) μέρες στο φορτηγάκι της Γενικής Ταχυδρομικής. Έχετε και οι δύο δίκιο. Έχω αγοράσει προϊόν από το εν λόγω κατάστημα και ήταν υποδειγματικοί στη συμπεριφορά τους. Παρασκευή παράγγειλα, Δευτέρα πρωί το είχα σπίτι. Απλά, αυτό που με φοβίζει είναι το θέμα της 'παραγραφής'. Πέρασαν 2 ημέρες που τους παίρνω τηλ, σε κάθε επικοινωνία κρατούν όνομα, τηλέφωνο και mail, όχι διεύθυνση. Αποκλείεται να το έχουν στείλει.
gregdel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ίδια τιμή είχε και στην παλιοτερη προσφορά τους τον Δεκέμβριο http://www.getitnow.gr/index.html?fa=v_i&id=38
efo355 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 άντε να βγάλουν και κανα xbox360 γιατί ψήνομαι άγρια
othon.gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Έχετε και οι δύο δίκιο. Έχω αγοράσει προϊόν από το εν λόγω κατάστημα και ήταν υποδειγματικοί στη συμπεριφορά τους. Παρασκευή παράγγειλα, Δευτέρα πρωί το είχα σπίτι. Απλά, αυτό που με φοβίζει είναι το θέμα της 'παραγραφής'. Πέρασαν 2 ημέρες που τους παίρνω τηλ, σε κάθε επικοινωνία κρατούν όνομα, τηλέφωνο και mail, όχι διεύθυνση. Αποκλείεται να το έχουν στείλει. Λογικά θα του το στείλουν σήμερα ή το πολύ αύριο. Καλό είναι να το ψάχνει από Πέμπτη μεσημεράκι.
soulkeeper4 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Kαλημερα! Εκτος απο την χωρητικοτητα,διαφερουν καπου αλλου το 120gb απο το 250gb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.