mtheod Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα σήμερα έχει LG KP500 Cookie στα 109.90 €
geioannou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα σήμερα έχει LG KP500 Cookie στα 109.90 € που το βρηκες αυτο βασικα ?? τους πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω κατι σχετικα με το τηλεφωνο και με αρχισε μια να μου λεει "που το βλεπεις εσυ αφου στις 10.00 βγενει η προσφορα"...κλπ κλπ αυτο το λινκ που ανεβασες που το βρηκες ? μηπως αφορουσε χτεσινη προσφορα ?
alexisgt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Όντως αφορά την σημερινή προσφορά (18/01). Μου έχει έρθει κι εμένα στο newsletter. Το link βέβαια δεν το έχει, αλλά αναφέρει οτι έχει το LG KP500 Cookie.
mtheod Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 που το βρηκες αυτο βασικα ??τους πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω κατι σχετικα με το τηλεφωνο και με αρχισε μια να μου λεει "που το βλεπεις εσυ αφου στις 10.00 βγενει η προσφορα"...κλπ κλπ αυτο το λινκ που ανεβασες που το βρηκες ? μηπως αφορουσε χτεσινη προσφορα ? Αν πατησεισ πανω στο ποσο θα δεις το λινκ ( ειναι αυτο http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=59 )
beez Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 αντε και σήμερα υπερπροσφορά...απο 110 αρχιζει στο σκρουτζ σε κατι αγνωστα καταστήματα... http://www.skroutz.gr/s/66040/LG-KP500-Cookie.html
geioannou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 πως μπορουμε να ξερουμε εαν διατιθεται και σε ασπρο ? ειναι μονο οτι βλεπουμε η μπορει να "παιζει" και σε ασπρο ?
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 αν δεν είναι παρα-εισαγωγή και έχει εγγύση αντιπροσωπείας τότε είναι πολύ καλή προσφορά... τα μικρα καταστήματα που το έχυον φθηνα (homemania κτλ) είναι από παρα-εισαγωγή αφου δεν έχουν εγγύση lg αλλά εγγύση τρέχα-γύρευε από αυτούς... νομίζω ότι η επόμενη καλύτερη τιμη είναι στα 122 ευρώ απο pc1.gr που λογικά (με μία επιφύλαξη) θα δίνει εγγύση απο lg ....
xouzel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ....τα μικρα καταστήματα που το έχυον φθηνα (homemania κτλ) είναι από παρα-εισαγωγή αφου δεν έχουν εγγύση lg αλλά εγγύση τρέχα-γύρευε από αυτούς... Πως το γνωριζεις αυτο;; Εχεις ψωνισει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κινητο, απο τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ "μικρα" καταστηματα, ή το λες ετσι ;; Κι αν ακομα η εγγυηση ειναι απο αυτους, γιατι πρεπει απαραιτητα να ειναι "τρεχα - γυρευε" ;; Aπαγορευεται ή ειναι νομος, ενα "μικρο" μαγαζι να δινει σοβαρη και αξιοπιστη εγγυηση ;;;
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πως το γνωριζεις αυτο;; Εχεις ψωνισει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κινητο, απο τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ "μικρα" καταστηματα, ή το λες ετσι ;; Κι αν ακομα η εγγυηση ειναι απο αυτους, γιατι πρεπει απαραιτητα να ειναι "τρεχα - γυρευε" ;; Aπαγορευεται ή ειναι νομος, ενα "μικρο" μαγαζι να δινει σοβαρη και αξιοπιστη εγγυηση ;;; απλώς πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τουλάχιστον σε κάποια άλλα κινητά που ρώτησα η εγγύση ΔΕΝ είναι αντιπροσωπείας... και μάλιστα είναι για 1 χρόνο απο αυτούς... επαναλαμβάνω για 1 χρονο... αυτό λοιπόν που είναι νόμος φίλε μου είναι να δίνουν τουλάχιστον 2 χρόνια... επομένως αν αυτό δεν είναι τρέχα-γύρευε τι είναι τότε? δεν έχω τίποτα με τα μικρά μαγαζιά απεναντίας πρώτα τσεκάρω τις τιμές σε αυτά και αν με συμφέρει τα προτιμώ... μαζί με τις τιμές τσεκάρω και το aftersales και την εγγύηση... και επειδή είδα ακριβώς ποια μαγαζιά είναι αυτά που το έχουν 110 ευρώ το cookie πόσταρα έτσι ώστε αν κάποιος θέλει να το αγοράσει απο τα μικρά αυτά μαγαζιά τότε να γνωρίζει τουλάχιστον για την εγγύση γιατί "όλως τυχαίως" δεν την ανφέρουν από μόνοι τους εκτός αν ρωτήσεις... αυτά...
xouzel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ... και μάλιστα είναι για 1 χρόνο απο αυτούς... επαναλαμβάνω για 1 χρονο........... ........ επομένως αν αυτό δεν είναι τρέχα-γύρευε τι είναι τότε? Kαι ενα μηνα να δινουν, η Ευρωπαικη Ενωση ΑΠΑΙΤΕΙ κατ'ελαχιστον δυο χρονια, μην τα επαναλαμβανουμε. Και γω ειχα αγορασει απο Ηλεκτρονικη, μια tv Sony και μου ελεγαν για ενα χρονο και πα**ριες. Δεκαεξι μηνες μετα μου εμφανισε προβλημα. Οταν τους ανεφερα το σχετικο νομο (σιγα που δεν τον ηξεραν), εκαναν τουμπεκα και την επισκευασαν, βεβαιως βεβαιως. Οποτε, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...
satsok2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά! Παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό αποφάσισα όμως να γραφτώ εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζω με το συγκεκριμένο μαγαζί. Πιο συγκεκριμένα είχα συμμετάσχει με σχόλιο που έκανα στην κλήρωση για το notebook της Asus. Tην Κυριακή το πρωί ξυπνώντας είδα με μεγάλη μου χαρά ότι κέρδισα στην κλήρωση - διαψεύδοντας όσους από εδώ μέσα έλεγαν ότι είναι στημένη. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής. Την ίδια μέρα (17/1) παίρνω τηλ στο τηλεφωνικό τους κέντρο, τους εξηγώ ότι κέρδισα και μου λένε να μην ανησυχώ και ότι θα επικοινωνήσει το αντίστοιχο τμήμα μαζί μου - έχοντας δώσει πλέον τα στοιχεία μου. Σήμερα (18/1) πήρα και πάλι τηλέφωνο. Δυστυχώς δεν κατέγραψα το όνομα της τηλεφωνήτριας που με εξυπηρέτησε. Η ίδια κράτησε πάλι τα στοιχεία μου και μου είπε ότι εφόσον έχουν το e-mail μου θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου. Τέλος έστειλα το μεσημέρι ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουν στο site τους. Εώς τώρα τίποτα. Λέτε να μου το 'φάνε' και η κλήρωση να είναι όντως για τα μάτια του κόσμου? Αν ήταν έτσι γιατί να βγάλουν εμένα νικητή? Αλήθεια έχει λάβει κανείς τίποτα από δώρα? Και για όσους είναι άπιστοι - η πιστεύουν ότι από κακή διαθεση γράφτηκα για να δυσφημίσω το εν λόγω κατάστημα - μπορώ να σας στείλω mail από το λογαριασμό μου για να σας αποδείξω ότι όντως εγώ ...κέρδισα ( ; )
beez Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 παρομοια προβληματα ειχε και ο φιλος μου οταν κερδισε το ελικοπτερο, γενικα αργησανε. γιατι δεν τους στελνεις ενα εμαιλ απο το εμαιλ που κερδισε και να τους πεις, γεια σας ειμαι ο νικητης θα ηθελα να μαθω ποτε θα παραλαβω το δωρο και σας ευχαριστω πολυ κτλπ και εχω επικοινωνησει τηλεφωνικος αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω ενημερωθει. θα ελεγα να τους δωσεις 2-3 μερες ακομα γιατι μεσα στο σκ δεν νομιζω οτι γινεταια τπτ και ισως εισαι λιγο ανυπομονος.. συγχαρητηρια για την νικη, αφου πεζεις 1 προς 1500 εισαι αρκετά τυχερός ---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:14 ---------- δεν νομιζω οτι το getitnow εχει αποδειχτει πιο αξιόπιστο σε θέματα εγγυησεων. ισως ειναι αρχη αλλα μεχρι στιγμης το aftersales ειναι χυμα στο κύμα και θα δουμε τι θα προκύψει οταν υπαρχουν σοβαρά προβληματα, DOA κτλπ. απλώς πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τουλάχιστον σε κάποια άλλα κινητά που ρώτησα η εγγύση ΔΕΝ είναι αντιπροσωπείας... και μάλιστα είναι για 1 χρόνο απο αυτούς... επαναλαμβάνω για 1 χρονο... αυτό λοιπόν που είναι νόμος φίλε μου είναι να δίνουν τουλάχιστον 2 χρόνια... επομένως αν αυτό δεν είναι τρέχα-γύρευε τι είναι τότε? δεν έχω τίποτα με τα μικρά μαγαζιά απεναντίας πρώτα τσεκάρω τις τιμές σε αυτά και αν με συμφέρει τα προτιμώ... μαζί με τις τιμές τσεκάρω και το aftersales και την εγγύηση... και επειδή είδα ακριβώς ποια μαγαζιά είναι αυτά που το έχουν 110 ευρώ το cookie πόσταρα έτσι ώστε αν κάποιος θέλει να το αγοράσει απο τα μικρά αυτά μαγαζιά τότε να γνωρίζει τουλάχιστον για την εγγύση γιατί "όλως τυχαίως" δεν την ανφέρουν από μόνοι τους εκτός αν ρωτήσεις... αυτά...
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ναι δε λεω για το aftersales του getitnow... στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω ότι η εγγύση για το κινητο είναι από την lg και όχι απο το getitnow...
othon.gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πως το γνωριζεις αυτο;; Εχεις ψωνισει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κινητο, απο τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ "μικρα" καταστηματα, ή το λες ετσι ;; Κι αν ακομα η εγγυηση ειναι απο αυτους, γιατι πρεπει απαραιτητα να ειναι "τρεχα - γυρευε" ;; Aπαγορευεται ή ειναι νομος, ενα "μικρο" μαγαζι να δινει σοβαρη και αξιοπιστη εγγυηση ;;; Συνήθως τα "μικρά μαγαζιά" είναι πιο αξιοπρεπή και πιο εξυπηρετικά όσον αφορά τις εγγυήσεις, γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουν την πολυτέλεια να κρεμάνε πελάτες. Αν αρχίσει ένα "μαγαζάκι" να χάνει 1-1 έτσι τους πελάτες, πολύ γρήγορα βγάζουν πωλητήριο. Τουλάχιστον από προσωπική πείρα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τέτοια καταστήματα, πόσο μάλλον από εξυπηρέτηση, σε αντίθεση με μεγαλοαλυσίδες που μου έχουν βγάλει το λάδι για να ασχοληθούν με την εγγύησή μου. Οπότε (αν και δεν το περίμενα η αλήθεια) συμφωνώ με το xouzel, αν και θα συμπλήρωνα πως το "τρέχα γύρευε εγγύηση" μάλλον για αλλού πρέπει να ισχύει.
nek4d Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Kαι ενα μηνα να δινουν, η Ευρωπαικη Ενωση ΑΠΑΙΤΕΙ κατ'ελαχιστον δυο χρονια, μην τα επαναλαμβανουμε. Και γω ειχα αγορασει απο Ηλεκτρονικη, μια tv Sony και μου ελεγαν για ενα χρονο και πα**ριες. Δεκαεξι μηνες μετα μου εμφανισε προβλημα. Οταν τους ανεφερα το σχετικο νομο (σιγα που δεν τον ηξεραν), εκαναν τουμπεκα και την επισκευασαν, βεβαιως βεβαιως. Οποτε, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ... Κάπου αλλού διάβασα, ότι τα 2 χρόνιτα της Ευρ. Ενωσης είναι τελικά μούφα στην πράξη στο Ελλαδιστάν. Δεν θυμάμαι τα επιχειρήματα, αλλά αν μπορεί κάποιος ας μας θυμίσει. ---------- Προσθήκη στις 02:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:40 ---------- Συνήθως τα "μικρά μαγαζιά" είναι πιο αξιοπρεπή και πιο εξυπηρετικά όσον αφορά τις εγγυήσεις, γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουν την πολυτέλεια να κρεμάνε πελάτες.Αν αρχίσει ένα "μαγαζάκι" να χάνει 1-1 έτσι τους πελάτες, πολύ γρήγορα βγάζουν πωλητήριο. Τουλάχιστον από προσωπική πείρα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τέτοια καταστήματα, πόσο μάλλον από εξυπηρέτηση, σε αντίθεση με μεγαλοαλυσίδες που μου έχουν βγάλει το λάδι για να ασχοληθούν με την εγγύησή μου. ... Πέστα χρυσόστομε! Παρόλα αυτά, είναι πολύ λίγοι οι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές και οι πιο πολλοί λειτουργούν ως φραγκοφονιάδες. Το πιο εντυπωσιακό μετά από αυτά, είναι οι γκρίνιες όλων των ειδών για τις μεγάλες αλυσίδες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.