beez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 για γραψε μια..."πολυ καλή προσφορά" να δουμε τι θα γίνει ? χαχαχαχαχα ισως με αλλο email? λες να σου εχουν κανει μπλακλιστ την ip? εμενα αυτο που μου προκαλέι απορία ειναι οτι εχει μαζεψει μια κρισιμη μαζα γυρω στα 1000-1500 ατομα μαξ (αν υποθεσουμε οτι ολοι οι επισκεπτες γραφουν σχολια) και δεν λεει να πάει παραπάνω. αν συνυπολογισεις οτι μονο καμια 100ρια απο αυτους πραγματικά αγοράζουν αναρωτιέμε τλκ ποσο επιτυχημένο μπορεί να ειναι το μοντέλλο. fyi το mediamarkt εβγαλε κραχτη κορνιζα 7αρα με 19 ευρώ μιση τιμή απο οτι την εδινε το γκετιτ αν θυμάμαι καλα.
million_voices Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 οι προσφορες τους που τις περισσοτερες φορες ειναι λιγο κατω απο την φθηνοτερη του skroutz ειναι για entry level φτηνα προιοντα η για προιοντα προς το τελος της εμπορικης ζωης τους (κοινως ξεστοκαρισμα) αν καποιος χρειαζεται κατι φτηνο για να κανει την δουλεια του εχει καλως,διαφορετικα δεν αξιζουν τις περισσοτερες φορες και μετα ειναι και το θεμα doa και aftersales που οι περισσοτεροι ξεχνανε μπροστα στην τιμη
manosfp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Mόλις ανακάλυψα ότι στην περιγραφή της Samsung οθόνης που αγόρασα γράφει "Η τεχνολογία MagicBright επιλέγεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις προβολής ανάλογα με τη λειτουργία (π.χ. games, text, Internet κ.λπ.), ενώ στη διάθεσή σας έχετε θύρες D-sub, DVI-D. Στα πλεονεκτήματα του Samsung SyncMaster 2494LW είναι και η δυνατότητα τοποθέτησής του στον τοίχο." ενώ στο mail που μου έστειλαν ακριβώς τα ίδια εκτός του ότι έχουν προσθέσει το "HDMI" Τι συμβαίνει;Καινούργια κολπάκια; Μάλλον δεν έχει hdmi θύρα ε;Το είχαν επισημάνει τα παιδιά εδώ... Οπότε χρειάζομαι αντάπτορα DVI-D to HDMI... Θα χάσω σε ποιότητα;;;;Αν ναι να ξέρω να μην την παραλάβω...
kalampakas. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ΧΘεσινή προσφορά: H τυχερή που κέρδισε το Western Digital Media Player είναι ο ΜΙΧΑΛΗΣ με email mike_na.... τυχερή και λέγεται ΜΙΧΑΛΗΣ?? μυστηρια πραγματα...
othon.gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 λοιπονεγραψα συγκεκριμενα το εξης "καλα μας δουλευετε? πως ειναι δυνατον κατι τοσο αχρηστο να εξαντληθει μεσα σε μιση ωρα?" απο τοτε οτι και να γραψω δεν δημοσιευεται. και φυσικα δεν συμετεχεις στην ισως μαιμου κληρωση... Το ότι έχεις απόλυτο δίκιο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν θα το συζητήσω, εξιπακούεται. Απλά μια απορία θα θέσω: Αν εσύ φτιάξεις μια αγγελία και πουλάς ένα Satio για παράδειγμα 550 ευρώ και έρθει ένας και γράψει μέσα στην αγγελία σου ότι "ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις; Αυτό έχει 400 στην αγορά!" και εφόσον έχεις το δικαίωμα να σβήσεις το συγκεκριμένο post, δεν θα το κάνεις; Δε λέω, ένα κατάστημα που σέβεται τον εαυτό του και τον πελάτη του, δέχεται όλες τις απόψεις, αλλά και το δικό σου post δεν χρήζει και βραβείου! Όσο για τη "μαϊμού" κλήρωση τι να σου πω, εγώ τουλάχιστον κέρδισα ένα netbοok και το πήρα στα χέρια μου. Για τους άλλους δεν ξέρω.
astrolabos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ΧΘεσινή προσφορά:H τυχερή που κέρδισε το Western Digital Media Player είναι ο ΜΙΧΑΛΗΣ με email mike_na.... τυχερή και λέγεται ΜΙΧΑΛΗΣ?? μυστηρια πραγματα... ορθογραφικό λάθος ίσως;
Konstantin77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Mόλις ανακάλυψα ότι στην περιγραφή της Samsung οθόνης που αγόρασα γράφει "Η τεχνολογία MagicBright επιλέγεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις προβολής ανάλογα με τη λειτουργία (π.χ. games, text, Internet κ.λπ.), ενώ στη διάθεσή σας έχετε θύρες D-sub, DVI-D. Στα πλεονεκτήματα του Samsung SyncMaster 2494LW είναι και η δυνατότητα τοποθέτησής του στον τοίχο." ενώ στο mail που μου έστειλαν ακριβώς τα ίδια εκτός του ότι έχουν προσθέσει το "HDMI" Τι συμβαίνει;Καινούργια κολπάκια; Μάλλον δεν έχει hdmi θύρα ε;Το είχαν επισημάνει τα παιδιά εδώ... Οπότε χρειάζομαι αντάπτορα DVI-D to HDMI... Θα χάσω σε ποιότητα;;;;Αν ναι να ξέρω να μην την παραλάβω... Μην σε πιάνει πανικός, αλλά εμένα πάντα μου άρεσε η HDMI γιατί 'κολλάει' παντού. Από την άλλη το μόνο που νομίζω ότι χάνεις είναι ο ήχος. Αυτό σε ενδιαφέρει κυρίως για τηλεοράσεις που συνδέονται με ΗΥ και θέλεις να περνάει και ο ήχος.
jabar Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 http://www.getitnow.gr/index.html?fa=v_i&id=36 μια απ τις προσφοραρες του παντως, κινητο lg sta 119 πριν λιγες μερες το ειδα σημερα στα μουλτι που ειναι και σχεδον το ιδιο μαγαζι στα 75...εκει στα 75, οντως ηταν προσφορα...το χει κι επισημα...http://www.multirama.gr/products/product?pid=0411124&catid=100400
manosmod Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 για γραψε μια..."πολυ καλή προσφορά" να δουμε τι θα γίνει ? χαχαχαχαχα ισως με αλλο email? λες να σου εχουν κανει μπλακλιστ την ip? εμενα αυτο που μου προκαλέι απορία ειναι οτι εχει μαζεψει μια κρισιμη μαζα γυρω στα 1000-1500 ατομα μαξ (αν υποθεσουμε οτι ολοι οι επισκεπτες γραφουν σχολια) και δεν λεει να πάει παραπάνω. αν συνυπολογισεις οτι μονο καμια 100ρια απο αυτους πραγματικά αγοράζουν αναρωτιέμε τλκ ποσο επιτυχημένο μπορεί να ειναι το μοντέλλο. . και φυσικα καλα σχολια δεν δημοσιευουν γι αυτο και εγραψα το γεγονος. ενοειται οτι το εγραψα με αλλο μειλ. προφανως την ip εχουν μπλοκαρει και δεν εχω κανει απο τοτε καμια επανεκινηση στο ρουτερ να αλλαξει . θα το κανω να δουμε, και θα επανελθω να γελασουμε. ---------- Προσθήκη στις 22:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ---------- Το ότι έχεις απόλυτο δίκιο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν θα το συζητήσω, εξιπακούεται.Απλά μια απορία θα θέσω: Αν εσύ φτιάξεις μια αγγελία και πουλάς ένα Satio για παράδειγμα 550 ευρώ και έρθει ένας και γράψει μέσα στην αγγελία σου ότι "ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις; Αυτό έχει 400 στην αγορά!" και εφόσον έχεις το δικαίωμα να σβήσεις το συγκεκριμένο post, δεν θα το κάνεις; Δε λέω, ένα κατάστημα που σέβεται τον εαυτό του και τον πελάτη του, δέχεται όλες τις απόψεις, αλλά και το δικό σου post δεν χρήζει και βραβείου! Όσο για τη "μαϊμού" κλήρωση τι να σου πω, εγώ τουλάχιστον κέρδισα ένα netbοok και το πήρα στα χέρια μου. Για τους άλλους δεν ξέρω. θα μπορουσαν τοτε να γραφουν "γραψτε ενα καλο σχολιο για την προσφορα μας". το θεμα ειναι οτι αν βαζεις το κοινο να σε σχολιαζει πρεπει να δεχεσαι ολες τις κρητικες και οχι μονο οτι σου αρεσει. φαντασου να πηγαινες σε ενα ξενοδοχειο που εχει στην ρεσεψιον το βιβλιο συγχαρητηριων και σχολιων και να εβλεπες μπλανκο η να ελειπαν σκισμενες σελιδες...
mtheod Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα σήμερα έχει Sharp XL-E15H - Ηχοσύστημα micro - ραδιόφωνο / CD / MP3/ WMA στα 49€
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τελευταία προειδοποίηση: μένουμε εντός θέματος ή μένουμε εκτός forum. Διαλέγουμε και παίρνουμε.
Genatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μονο το laptop χθες εμεινε απουλητο... Αυτο ειναι και μια αποδειξη οτι αγοραζουμε οτι δεν χρειαζομαστε αφου οτι κανει απο 90 ευρω και κατω μεσα σε 1-2 ωρεες ειναι sold out. Παντως οι εποχες με το PSP στα 89 ευρω και το wii στα 139 εχουν περασει ανεπιστρεπτι...
SATELLITE Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μονο το laptop χθες εμεινε απουλητο... μπα, ακόμα και αυτό "ξεπούλησε"
xpapias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το κινητό τηλέφωνο με το πιο γλυκό όνομα –και όχι μόνο! Δεν υπάρχει περίπτωση να δει κάποιος το LG KP500 Cookie και να μην εντυπωσιαστεί από το υπέροχο λεπτό design του, την απολαυστική οθόνη αφής 3 ιντσών και τα εκπληκτικά widgets που επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του. Το LG KP500 Cookie διαθέτει accelerometer για αυτόματο προσανατολισμό της οθόνης (κάθετα ή οριζόντια), ενώ είναι εξοπλισμένο με διαδραστικά παιχνίδια προκειμένου να σας προσφέρει την πιο συναρπαστική mobile gaming εμπειρία. Φυσικά, έχει ενσωματωμένη γραφίδα, ενώ υποστηρίζει την αναγνώριση γραφής για ακόμη πιο εύκολη και fun δημιουργία μηνυμάτων. Η LG εξόπλισε το KP500 Cookie με μια κάμερα 3 megapixels, FM ραδιόφωνο, MP3/MPEG4 player, Bluetooth και μια υποδοχή για κάρτες microSD, προκειμένου να επεκτείνετε την εσωτερική μνήμη του έως και 8GB. Τι περιμένετε; GET IT NOW! . - . - .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.