pigeon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αργοτερα οταν ειδα οτι αλλα μηχανακια δεν ειχαν προβληματα του WD, ηταν 100% πιο λειτουργικα σε καθημερινη χρηση και επαιζαν και εκεινα τα παντα, μπηκε στο συρταρι το WDTV και ειναι εκει μεχρι και τωρα (κοντευει να κλεισει χρονο στο συρταρι). To wdtv live δεν ειναι το ιδιο μ'αυτο που αγόρασες, εχει καινουργιο τσιπ και τα παιζει ολα απροβλημάτιστα χωρις σπασίματα, ακόμα και γνωστά προβληματικά video αναφοράς. Ακόμα κι αυτο που εβαλες στο συρτάρι αν του περάσεις τελευταίο firmware θα παιζει καλυτερα απο το αρχικό που ειχε οταν το πήρες. (σημ: υπάρχουν σχετικά θέματα στο insomnia για τις δυο συσκευές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 To wdtv live δεν ειναι το ιδιο μ'αυτο που αγόρασες, εχει καινουργιο τσιπ και τα παιζει ολα απροβλημάτιστα χωρις σπασίματα, ακόμα και γνωστά προβληματικά video αναφοράς. Ακόμα κι αυτο που εβαλες στο συρτάρι αν του περάσεις τελευταίο firmware θα παιζει καλυτερα απο το αρχικό που ειχε οταν το πήρες. (σημ: υπάρχουν σχετικά θέματα στο insomnia για τις δυο συσκευές). Δυστυχως (για μενα) ειμαι απολυτα διαβασμενος στο θεμα φιλε pigeon. Εχω φαει δεκαδες ωρες σε AVforums.com, Avsforum.com, wdtvforum.com, δεκαδες ποστς εκει, ακομα και mails με αναλυτικη αναφορα των προβληματων με screenshots και videos και ο,τι απαραιτητο σε ανθρωπους της WD εστειλα χωρις να γινει κατι. Βγηκε και απο το συρταρι για να μπει το "νεο" FW το οποιο ελυσε λιγα απο τα προβληματα και μετα ξαναμπηκε στο συρταρι. Πρωτα ειχαν μπει ολα τα pre-releases που αντι να λυνουν δημιουργουσαν νεα επιπλεον προβληματα. Αν διαβαζες λιγο οσα εγραψα στην προηγουμενη σελιδα δεν θα εμπαινες στον κοπο να φας απο τον χρονο σου για να με ενημερωσεις οτι ειναι αλλο μηχανημα. : ...(αν και ειμαι 100% αντιθετος με αυτο το μηχανακι λογω κακης πειρας με το προηγουμενο τους - be careful) Και το νεο (live) δυστυχως (συμφωνα με "μαρτυριες" κατοχων) εχει προβληματα. Για να μην ξαναγραφω κοιτα και εδω το βασικοτερο. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3037924&postcount=6 Ασε που το δικτυο (streaming) δουλευει σωστα περιπου στους μισους - στους υπολοιπους εχει σοβαρα προβληματα. Σε αλλα λειτουργικα παει καλα σε αλλα δεν θελει να παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αν διαβαζες λιγο οσα εγραψα στην προηγουμενη σελιδα δεν θα εμπαινες στον κοπο να φας απο τον χρονο σου για να με ενημερωσεις οτι ειναι αλλο μηχανημα. Μισο, για περίμενε, εσυ στο post σου μιλάς για το μηχάνημα που αγόρασες περσι. Λες οτι δεν σου δουλευε σωστά με το video των Ολυμπιακών και το εβαλες στο συρτάρι. Που εχω λάθος; Το μηχάνημα που αγορασες εσυ δεν ειναι το live αρα οσα γράφεις για το παλιο wdtv δεν ισχουν για το live. Αυτο ειπα.. Και το νεο (live) δυστυχως (συμφωνα με "μαρτυριες" κατοχων) εχει προβληματα. Για να μην ξαναγραφω κοιτα και εδω το βασικοτερο. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3037924&postcount=6 Ασε που το δικτυο (streaming) δουλευει σωστα περιπου στους μισους - στους υπολοιπους εχει σοβαρα προβληματα. Σε αλλα λειτουργικα παει καλα σε αλλα δεν θελει να παιξει. Μισο και παλι, δεν αμφισβητώ οσα ξέρεις κι εχεις διαβάσει κι αυτο που λες με τα frames ειναι λεπτόμερεια μεν, αλλα ισχυει. Τα υπόλοιπα περι streaming κτλ εξαρτάται και απο τις γνώσεις των χρηστών, εδω οι περισσότεροι (ξενοι+ελληνες χρηστες) δεν ξερουν να ανοιξουν ενα share και περνιώνται για ειδήμονες επι των υπολογιστών. Μην κρίνεις τι γνωρίζεις εσυ για το wdtv και τα συγκρίνεις με οσα λέγονται στα fora, εγω λεω οτι σε γενικές γραμμές το live ειναι σοβαρότερο στον τομέα του video απο το παλιο wdtv που αγόρασες περσι. Άλλα ειναι τα προβλήματά του και οι προχειρότερες, μαλιστα το εχω θαψει αναλόγως στο σχετικό θέμα του insomnia και το πλήρωσα με την ηρεμία μου, αν με εννοεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μια χαρα ειναι το ρημαδι το Live εμενα επαιζε τα παντα απο παντου χωρις κανενα θεμα. καλυτερα και απο το λαπτοπ στα πολυ ζορικα αρχεια 2 πραγματα μου την εσπαγαν. 1. οποτε κολλαγε επρεπε να το σβησω απο την πριζα (αρκετα επιφοβο) 2. ακομα και τωρα χειμωνιατικα ζεσταινοταν παρα πολυ μετα απο κανενα 30 λεπτο με 1080p και απορια μου ειναι το καλοκαιρι πως θα την παλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 πράγματι το WD TV Live είναι μια χαρά, το μεγαλύτερο .mkv που έχω παίξει είναι 20gb (Godfather) και δεν είχε κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 σήμερα έχει ASUS 15.6'' TFT Notebook K50C στα €379,90 το βρήκα σε ολλανδικά μαγαζιά απο 379 € http://icecat.biz/dk/b/Asus/K50C-SX002V/K50C-SX002V.htm http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikhgoros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=50 379.90 http://droushiotis.com/products.php?category_id=4&PageNo=2 408 ευρω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Με αυτο τον επεξεργαστη θεωρω οτι η προσφορα ειναι για τα μπαζα.. Ποιος θα παρει κανονικο λαπτοπ σε τετοιο μεγεθος ,με τετοια αυτονομια και θα δωσει και 400 ευρω για να εχει εναν celeron στα 1.2? Για οποιον δε γνωριζει για τι επεξεργαστη μιλαμε , αυτος ο celeron ειναι ελαχιστα ποιο γρηγορος απο Ατομ στις περισσοτερες εφαρμογες ,ενω σε καποιες λιγες ειναι μεχρι και 80% ποιο γρηγορος.. Και οπως και να εχει σε καθε περιπτωση ειναι τουλαχιστον 50% ποιο αργος απο dual core E2140 Για παραδειγμα αυτο το λαπτοπ ειναι πολυ καλυτερο στα 399 ευρω http://www.skroutz.gr/s/89325/Lenovo-IdeaPad-G550L-2.html Υπαρχουν και αλλα βεβαια. Και φυσικα η προσφορα που ειχε την πρωτοχρονια το getitinow Με το 17αρι λαπτοπ στα 299 ευρω ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερη.. με ποιο γρηγορο επεξεργαστη,περισσοτερη μνημη,μεγαλυτερη οθονη,καλυτερη εταιρια, ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Με αυτο τον επεξεργαστη θεωρω οτι η προσφορα ειναι για τα μπαζα.. Τραγική η σημερινή προσφορά..Άκου επεξεργαστή celeron 1.2..Θα έπρεπε να ντρέπονται και που το βγάλανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μισο, για περίμενε, εσυ στο post σου μιλάς για το μηχάνημα που αγόρασες περσι. Λες οτι δεν σου δουλευε σωστά με το video των Ολυμπιακών και το εβαλες στο συρτάρι. Που εχω λάθος; Το μηχάνημα που αγορασες εσυ δεν ειναι το live αρα οσα γράφεις για το παλιο wdtv δεν ισχουν για το live. Αυτο ειπα.. Δεν διαβασες σωστα και παλι... Για ξαναδιαβασε τι λεω για τους ολυμπιακους. Οτι εγραψα για το παλιο ισχυει και για το νεο εκτος αν δεν το φτιαχνει η WD. Το σημειο μου το ξανατονιζω ειναι η ερασιτεχνικη υποστηριξη - οτι δεν βγαζουν FW που να λυνει προβληματα. Και ειπα μακαρι να αλλαξει κατι και να βγαλουν αν χρειαστειτε κατι. (Και αυτο με τα fps δεν ειναι λεπτομερια γιατι αλλο να μπαινεις καθε λιγο και λιγακι στο μενου για ρυθμιση και αλλο να μην μπαινεις ποτε και απλα να παιζεις ολα σου τα videos απροβληματιστα χωρις μπες-βγες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Γιατί βρε παιδιά, μια χαρά είναι η προσφορά, έχει και ζιγκ ζαγκ μοτίβα!!!! Κοιτάξτε τι γράφει αυτός ο ελεεινός (πελάτης ή υπάλληλος δε με ενδιαφέρει): ΧΑΡΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:06 Υπέροχο!!! Το τέλειο φορητό σύστημα. Θέλω οπωσδήποτε ένα!!! Ρε άχρηστε: Αν είσαι υπάλληλος μην καρφώνεσαι τόσο. Αν είσαι πελάτης και το γράφεις για την κλήρωση μπορείς να γλύψεις με λιγότερα σάλια, πάλι μια συμμετοχή θα έχεις. Αν είσαι πελάτης και το πιστεύεις, σε λυπάμαι, ξέρω πως δεν περνάς καλά. Όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να το βλέπει καμμιά γιαγιούλα,κάποιος άσχετος γονιός, να το πάρουν δώρο στο ανυποψίαστο εγγόνι-παιδί και αντί ευχαριστώ να τους το σπάσει στο κεφάλι.... Η σημερινή "προσφορά" είναι καραξεστοκάρισμα του κερατά. Συμφωνώ ότι κι αυτά πρέπει να φύγουν. Όχι όμως με τέτοια τιμή.Φορτώνεις που φορτώνεις τον κοσμάκη με ένα πανάρχαιο λάπτοπ, τουλάχιστον κάνε του μια ανάλογη τιμή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 getitnow... ο άρχοντας του ξεστόκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 εχει δοκιμασει κανεις να γραψει αρνητικη κριτικη? και δεν μιλαμε να τους βρισεις απλα να πεις οτι πχ δεν ειναι φτηνο η κατι τετοι τελος παντων. εκτος οτι δεν το δημοσιευουν που ας το δεχτουμε αυτο (αν και δεν θα επρεπε) αλλα δεν σου ξαναδημοσιευουν ποτε ξανα σχολιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 εχει δοκιμασει κανεις να γραψει αρνητικη κριτικη?και δεν μιλαμε να τους βρισεις απλα να πεις οτι πχ δεν ειναι φτηνο η κατι τετοι τελος παντων. εκτος οτι δεν το δημοσιευουν που ας το δεχτουμε αυτο (αν και δεν θα επρεπε) αλλα δεν σου ξαναδημοσιευουν ποτε ξανα σχολιο. θα ελεγα υπερβολικό λιγο αυτο που γράφεις..απλος πρεπει να το πεις με τακτ CHRIS... ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11:25 πάντως δεν είναι από τις καλύτερες προσφορές που μας έχει συνηθίσει το getitnow 4 ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11:24 24% εκπτωση καλα ειναι, το χθεσινο τυχερο δε βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmod Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 λοιπον εγραψα συγκεκριμενα το εξης "καλα μας δουλευετε? πως ειναι δυνατον κατι τοσο αχρηστο να εξαντληθει μεσα σε μιση ωρα?" απο τοτε οτι και να γραψω δεν δημοσιευεται. και φυσικα δεν συμετεχεις στην ισως μαιμου κληρωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.