antnatal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 δοκίμασε σε άλλο usb (από τα 3). καμιά φορά είναι διαφορετικού τύπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisjes Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 wd live για σήμερα ,πολύ ενδιαφέρον.Για να δούμε και την τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikos2000gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Για σημερα 15/01/10: Αγοράσατε high definition τηλεόραση, αγοράσατε και Blu-ray player, τα συνδέσατε και απολαμβάνετε εικόνα υψηλής ποιότητας. Τι γίνεται όμως με τις ταινίες, τις φωτογραφίες και τα τραγούδια που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας; Εδώ έρχεται το WD TV Live για να σας δώσει τη λύση. Αρκετά μικρό σε διαστάσεις, μικρότερο και από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο-, το WD TV Live είναι ένας player με δυνατότητα αναπαραγωγής high definition video (1080p) από διάφορα εύκολα και δύσκολα Format (mkv. Ts. Wmv9. Avi. Κλπ). Συνδέστε τον σε οποιοδήποτε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο (USB flash drive ή εξωτερικό σκληρό δίσκο) και με το ασύρματο τηλεχειριστήριο απολαύστε από τον καναπέ σας με το πάτημα ενός πλήκτρου υψηλής ποιότητας εικόνα στην τηλεόρασή σας και καταπληκτικό 5.1 ήχο στα ηχεία του home cinema μέσω της οπτικής θύρας SPDIF. Δεν τελειώνουμε, όμως, εδώ. Το WD TV Live διαθέτει και θύρα Ethernet για να συνδεθείτε ακόμα και στο YouTube και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας video κατευθείαν στην τηλεόραση, ενώ ακόμα μπορείτε να αναπαράγετε τα αρχεία που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται καν να τα μεταφέρετε σε κάποιο εξωτερικό δίσκο. Επιπλέον μέσω της θύρας δικτύου-Ethernet μπορείτε να συνδέσετε το WD Live στο ασύρματό σας router και να αποκτήσετε τόσο απλά ένα wireless file server στον χώρο σας που θα είναι προσβάσιμος ασύρματα από όλους τους υπολογιστές σας ταυτόχρονα. Τέλος το WD TV Live έχει την δυνατότητα υποστήριξης υποτίτλων από διάφορες μορφές αρχείων (srt. Sub. Ssa. Smi). Με λιτό design, το WD TV Live ταιριάζει κάτω από κάθε τηλεόραση δίνοντάς σας σήμερα μια γεύση από το μέλλον της τηλεόρασης. Α ναι, και η τιμή, όπως πάντα, GETITNOW! Τι άλλο θέλετε; Απο ημεηλ του getitnow.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 99€ λετε να έχουν παραπάνω απο 10-15 τεμάχια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 99€ λετε να έχουν παραπάνω απο 10-15 τεμάχια?? Πως ξέρεις την τιμή? Στο newsletter νομίζω ότι δεν αναφέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Η τιμη του πεφτει αλλα στην Ελλαδα φαινεται να υπαρχει "ελλειψη" οποτε οι τιμες στο skroutz ειναι ανεβασμενες. http://www.pixmania.com/de/de/3942952/art/western-digital/multimediaplayer-tv-live.html?srcid=50&Partenaire=psmde2&CodePromo=oui Σε λιγο θα το δουμε χαλαρα κατω απο τα 99 ευρω πιστευω σε ντανες ολοκληρες σε mediamarkt κλπ (αν και ειμαι 100% αντιθετος με αυτο το μηχανακι λογω κακης πειρας με το προηγουμενο τους - be careful) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=47 Στα 99 ευρώ. Οπότε αν ο matrixxx έχει δίκιο δεν αξίζει τώρα. Βέβαια όπως με το τιμόνι μπορεί να αλλάξουν την τιμή την τελευταία στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Απλά μια 10% έκπτωση από την χαμηλότερη του σκρουτζ. Με την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων θα περίμενα κάτι καλύτερο απο το getitnow .... (Όταν πρωτοκυκλοφόρησε έπαιξε χαμηλότερη τιμή στην αγορά στα 106,00 αν δεν απατώμαι , οπότε έχει μάλλον δίκιο ο matrixx για την μελλοντική πτώση της τιμής του) Το έχω πάρει από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και μου έχει παίξει απροβλημάτιστα τα πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 10:19 που κοίταξα μετά από κάμποση ώρα και είναι sold out:lol: 5-8 κομμάτια υπολογίζω εγώ να είχαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amav Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Γύρω στα 15 κομμάτια πήραν συνάδελφοι εδώ στη δουλειά με το που διαδόθηκε η είδηση. Not bad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Γύρω στα 15 κομμάτια πήραν συνάδελφοι εδώ στη δουλειά με το που διαδόθηκε η είδηση.Not bad... Τους εριξαν κατι στο νερο;;;; (η μηπως δουλευουν στο getitnow; Ξερετε οπως κανουν καποιοι τραγουδιστες αγνωστοι - για να φανουν πωλησεις αγοραζουν μονοι τους καμια 1000 δισκους και τους μοιραζουν σε γνωστους!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 η πλακα ειναι να αγοραζεις πραγματα που δεν χρειαζεσε η τουλαχιστον οχι αμεσα για 10 ευρώ κάτω...πιστευω οτι η μερες τις σοβαρής επιδότησεις απο γκετ-ιτ για να γινει γνωστό εχουν περάσει ανεπιστρεπτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amav Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τους εριξαν κατι στο νερο;;;; Τι να σου πω, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης ( του νερού ) μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω Μια υπόθεση που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό είναι ότι η τιμή αυτή στιγμή ήταν κατά τη γνώμη μου καλή(*) και φυσικά τα καλά νέα δεν τα κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του Γενικά αν δω ότι κάτι μου κάνει κλικ, δεν θα περιμένω να το ρίξουν στα 2.09 να το πάρω. *Στα 99€ δηλαδή κοντά 25%+ (με τα μεταφορικά) κάτω από τα υπόλοιπα γνωστά μαγαζιά που συνηθίζω να κάνω αγορές εγώ αλλά και η πλειοψηφία υποθέτω, είναι για μένα μια καλή προσφορά. Τώρα αν αύριο σκάσει μύτη το eshop και από τα 126 το πάει στα 96 θα είναι ακόμα μια καλύτερη προσφορά. Φιλικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τι να σου πω, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης ( του νερού ) μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω Μια υπόθεση που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό είναι ότι η τιμή αυτή στιγμή ήταν κατά τη γνώμη μου καλή(*) και φυσικά τα καλά νέα δεν τα κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του Γενικά αν δω ότι κάτι μου κάνει κλικ, δεν θα περιμένω να το ρίξουν στα 2.09 να το πάρω. *Στα 99€ δηλαδή κοντά 25%+ (με τα μεταφορικά) κάτω από τα υπόλοιπα γνωστά μαγαζιά που συνηθίζω να κάνω αγορές εγώ αλλά και η πλειοψηφία υποθέτω, είναι για μένα μια καλή προσφορά. Τώρα αν αύριο σκάσει μύτη το eshop και από τα 126 το πάει στα 96 θα είναι ακόμα μια καλύτερη προσφορά. Φιλικά... Ακριβως πριν 1 χρονο και 1 μηνα μου εκανε κλικ και πηρα αμεσως το WDTV απο το MediaMarkt μολις το ειδα. Δεν το ηξερε κανεις τοτε και το "μαθαινε" κανεις μονο απο καποια reviews του εξωτερικου. Στην αρχη ειχα ενθουσιαστει γιατι μπορουσε να παιζει τα fullHD αρχεια που ειχα γραψει ο ιδιος απο satellite feed "ολους" τους ολυμπιακους αγωνες του Πεκινου που ακομα και το δυνατο PC δυσκολευοταν για αγνωστο λογο (MPEG2 1920x1080) να δωσει ομαλη κινηση! Αργοτερα οταν ειδα οτι αλλα μηχανακια δεν ειχαν προβληματα του WD, ηταν 100% πιο λειτουργικα σε καθημερινη χρηση και επαιζαν και εκεινα τα παντα, μπηκε στο συρταρι το WDTV και ειναι εκει μεχρι και τωρα (κοντευει να κλεισει χρονο στο συρταρι). Η αντιρρηση μου δεν ειναι για το οτι θα εδινες σε ενα μηνα οπουδηποτε 99 για να το παρεις αλλα οτι μπορεις να παρεις κατι καλυτερο αν εχεις απαιτησεις και εισαι "ψειρας" σε "λεπτομεριες" (για οσους τις βλεπουν δεν ειναι βεβαια λεπτομεριες) σωστης κινησης και σωστης λειτουργιας. ΥΓ Οι περισσοτεροι εδω μεσα πιστευω ειμαστε τυποι που ενα κλικ φτανει για να δωσουμε και χιλιαρικο και το εχουμε κανει πολλες φορες... ΥΓ2 Μεγεια και καλες θεασεις!! Ευχομαι πραγματικα να μην εχετε τα προβληματα που ειχαμε οι ατυχοι του WDTV απο την ανυπαρκτη υποστηριξη του προιοντος απο την μαμα εταιρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amav Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ αλλά όπως είπα οι συνάδερφοι πήρανε Εγώ έχω ένα PS3 για BR και ένα φορητό με HDMI + οπτική και κάνω τη δουλειά μου άνετα τη μια φορά την εβδομάδα που θα βρω χρόνο να κάτσω να δω μια ταινία... Ελπίζω να μην τους βγάλει προβλήματα όπως σε σένα. Όχι τίποτα άλλο αλλά μην έχω τύψεις ότι τους πήρα στο λαιμό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.