gbouros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μεγεια, αν ειχες σκοπο να αγορασεις αυτες τις μερες 24αρι μονιτορ. Έψαχνα καμιά βδομάδα τώρα να πάρω 22αρι γύρω στα 150 ευρώ και μου προέκυψε αυτό. Το παρήγγειλα χωρίς να έχω ψάξει καθόλου για γνώμες, κριτικές κλπ και ελπίζω να μη μου βγει μάπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δεν είχα σκοπό αλλά παρασύρθηκα :lol: Μη μου λέτε τέτοια και το μετανιώσω δεν θέλω και πολύ! Αν δεν το χρειαζεσαι ακυρωσε το. Εκει ειναι (170ευρω) και αλλα 24αρια με DVI fullHD και οι τιμες πεφτουν γυρω στο 50αρι ευρω ανα τετραμηνο. Αν εχεις κανενα μονιτορ που βγαζεις τα ματια σου μην ακυρωσεις βεβαια και μεγεια και παλι! Να προλαβω οποιον θα αμφισβητουσε αυτο που ειπα για 50ε/τετραμηνο: Αντε να ειναι 60 και οχι 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Κ εγω ψάχνω για φθηνη 22-24 οθόνη αλλά η συγκεκριμένη δεν μου κανει κλικ κ αρα δεν την τσιμπάω! (αντίθετα μια Hp Που ειχε πρόσφατα στο you, μετάνιωσα που δεν την πήρα τελικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 ΔΕΝ εχει HDMI οπως φαινεται και στο ιδιο το video τους. (παραπληροφορηση/παραπλανητικο στα τεχνικα χαρακτηριστικα που εχουν στην σελιδα τους, "καλυπτονται" με το video!) Στην ιδια τιμη βρισκεις 24αρες Να μια LG που ζητησες: http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=8652 μακρια απο e-gate http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=339359 <-- o λογος οσον αφορα την οθονη + εγω ψαχνω αυτο το καιρο αλλα η τιμη ειναι νορμαλ για παλιο μοντελο και τα 5ms πολλα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τι σχεση εχει αυτο; Και το you εκανε λαθος τις προαλες και μας κρεμασε με τους AMD. Τα 172 δεν ειναι λαθος. Δεν καταλαβα το σκεπτικο σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 παιδιά να ξέρετε ότι το getitnow.gr πουλάει κινητά (πχ εγώ πήρα το c702) κ στο παραστατικό δεν γράφει το IMEI με αποτέλεσμα ναι μεν να μπορεί να εξακριβωθεί μέσω του IMEI του κινητού ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το κινητό αλλά να μην υπάρχει υποστηρίξη από την S/E διότι η απόδειξη που προσκομίσα δεν γράφει ΙΜΕΙ. Φαίνεται δεν τους τα έχουν πει καλά το public κ ο δολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τι σχεση εχει αυτο; Και το you εκανε λαθος τις προαλες και μας κρεμασε με τους AMD. Τα 172 δεν ειναι λαθος.Δεν καταλαβα το σκεπτικο σου... να στο πω αλλιως εσυ θα ξαναγοραζες απο πλαισιο οπως λες αλλου εαν σου εδινε καλη προσφορα? υ.γ το e-gate δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει λαθος ουτε που τρωει καταγγελια.. ---------- Προσθήκη στις 14:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ---------- παιδιά να ξέρετε ότι το getitnow.gr πουλάει κινητά (πχ εγώ πήρα το c702) κ στο παραστατικό δεν γράφει το IMEI με αποτέλεσμα ναι μεν να μπορεί να εξακριβωθεί μέσω του IMEI του κινητού ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας το κινητό αλλά να μην υπάρχει υποστηρίξη από την S/E διότι η απόδειξη που προσκομίσα δεν γράφει ΙΜΕΙ. Φαίνεται δεν τους τα έχουν πει καλά το public κ ο δολ σαν προσφορα της ημερας εννοεις ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 να στο πω αλλιως εσυ θα ξαναγοραζες απο πλαισιο οπως λες αλλου εαν σου εδινε καλη προσφορα?υ.γ το e-gate δεν ειναι η πρωτη φορα που κανει λαθος ουτε που τρωει καταγγελια.. Εχω πει οτι απο πλαισιο δεν ξαναγοραζω. Αλλα τι σχεση εχει το πλαισιο; Το U ειναι παρομοιο παραδειγμα με λαθος οπως σου ειπα και πριν! Και ναι ισως ξανα αγορασω απο το U. Εγω παντως απο το e-gate εχω μυριστει λαθος και τσακ μπαμ πηρα δισκο εξωτερικο στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ πριν 2 χρονια και πιο μετα 1-2 ακομα πραγματακια που ηταν στην καλυτερη τιμη της αγορας. Αν καποια λαθη καιγονται οταν βγαινουν στη δημοσιοτητα αναζητηστε την ευθυνη σας. Το εχω ξαναπει και πριν λιγους μηνες αλλα κανεις δεν καταλαβε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Αν δεν το χρειαζεσαι ακυρωσε το. Εκει ειναι (170ευρω) και αλλα 24αρια με DVI fullHD και οι τιμες πεφτουν γυρω στο 50αρι ευρω ανα τετραμηνο.Αν εχεις κανενα μονιτορ που βγαζεις τα ματια σου μην ακυρωσεις βεβαια και μεγεια και παλι! Να προλαβω οποιον θα αμφισβητουσε αυτο που ειπα για 50ε/τετραμηνο: Αντε να ειναι 60 και οχι 50 Στο χώρο της πληροφορικής ΔΕΝ έχει ποτέ νόημα να περιμένεις. Πάντα θα βγαίνει κάτι καινούριο. Σε λίγο θα μεγαλώσουν οι ίντσες, θα βγει το HDMI 1.4, θα γίνει 3D κτλ. Παίρνεις κάτι όταν το χρειάζεσαι. Πάντως αν σε ένα τετράμηνο από τώρα μου βρεις 24'' με 110 ευρώ, θα σου είμαι ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Στο χώρο της πληροφορικής ΔΕΝ έχει ποτέ νόημα να περιμένεις. Πάντα θα βγαίνει κάτι καινούριο. Σε λίγο θα μεγαλώσουν οι ίντσες, θα βγει το HDMI 1.4, θα γίνει 3D κτλ. Παίρνεις κάτι όταν το χρειάζεσαι. Πάντως αν σε ένα τετράμηνο από τώρα μου βρεις 24'' με 110 ευρώ, θα σου είμαι ευγνώμων. Δεν ειπα να περιμενει. Ειπα αν δεν την χρειαζεται να την ακυρωσει, αν την χρειαζεται να την παρει! Οχι δεν θα σου βρω με 110. Θα σου βρω με 140 αυτη που την εχει τωρα 170 ή απλα θα παρεις με 170 αυτη που κανει τωρα 230 αληθινα και οχι μουφα 230 σαν την συγκεκριμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μήπως κάποιος απο εδώ αγόρασε απο το getitnow τον 1,5 t wd που είχε τις προάλλες; Έχει παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα; Σε μένα δεν πάει καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ καλά.... 26 ώρες για να αντιγράψω 350 gb μουσικής... Τώρα τον σύνδεσα με το media player μου και σέρνεται πάλι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Για αυριο τι εχει το μενου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μήπως κάποιος απο εδώ αγόρασε απο το getitnow τον 1,5 t wd που είχε τις προάλλες;Έχει παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα; Σε μένα δεν πάει καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ καλά.... 26 ώρες για να αντιγράψω 350 gb μουσικής... Τώρα τον σύνδεσα με το media player μου και σέρνεται πάλι.... εγω που του μεταφερα περιπου το ιδιο σε ταινιες HD μου πηρε περιπου ενα απογευμα αλλα οχι κ τοσο που λες μηπως δεν τον εχεισ με usb 2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 εγω που του μεταφερα περιπου το ιδιο σε ταινιες HDμου πηρε περιπου ενα απογευμα αλλα οχι κ τοσο που λες μηπως δεν τον εχεισ με usb 2 ? τον σύνδεσα με αυτό. Απ'ότι ξέρω είναι usb 2..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othon.gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 τον σύνδεσα με αυτό. Απ'ότι ξέρω είναι usb 2..... Μπορεί να ακουστεί κουλό, αλλά κι εγώ το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τον εξωτερικό σκληρό μου που κατά σύμπτωση είναι κι εμένα WD, διαπίστωσα ότι γλίτωνα το μισό (τουλάχιστον) χρόνο όταν έστελνα τα αρχεία απευθείας παρά όταν έκανα copy-paste. Μάλλον σας μπέρδεψα.... Δοκίμασε να στείλεις κάποιο μεγάλο σε μέγεθος αρχείο με δεξί κλικ -> Αποστολή προς -> (Εξωτερικό σκληρό). Κάνε μια μέτρηση πόσο χρόνο έκανε. Τώρα το ίδιο αρχείο, κάντο Αντιγραφή -> μπες στο σκληρό σου και κάνε Επικόλληση. Είδες διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.