Προς το περιεχόμενο

Getitnow.gr

antnatal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι όμως είσαι λάθος. Πήρα τηλέφωνο για ένα ποντίκι που χάλασε, μη έχοντας κρατήσει την απόδειξη, και μου έστειλαν ολοκαίνουριο χωρίς καμία χρέωση. Δεν μου ζήτησαν τίποτα παραπάνω από το serial number του ποντικιού. Ούτε φωτογραφίες, ούτε τίποτα. Καλείς το νούμερο που έχει στο Support στο site της Logitech, ένα 00800... Μιλάω για προσωπική εμπειρία, δεν είναι λόγια του αέρα.

Φιλε μου πραγματικά δεν το ήξερα ουτε το φανταζόμουν εχοντας εμπειρία απο αλλες εταιρίες που κανουν το παν να αποφυγουν την επιστροφή. Γι'αυτο εγραψα αυτο εδω (2 καταχωρήσεις πιο πάνω):

Εντυπωσιακο πραγματικα δεν το ήξερα' date=' ευχαριστω! Απο σημερα θα βλεπω τη logitech με άλλο μάτι -παρ' οτι ημουν παντα φιλικά προσκείμενος λόγω καλου σχεδιασμού. :-)[/quote']

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

Από το mail του getitnow:

Ένα καλό monitor για το γραφείο σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Γι’ αυτό και το GETITNOW.GR σας εξασφάλισε το κορυφαίο Samsung SyncMaster 2494LW σε τιμή έκπληξη!

Το Samsung SyncMaster 2494LW διαθέτει ένα υπέροχο wide TFT panel 24 ιντσών για να εργάζεστε αλλά και να σερφάρετε στο Internet άνετα και ξεκούραστα, με full HD ανάλυση (1.920x1.080 pixels) προκειμένου να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας Blu-ray ταινίες και high-def videos με απίστευτη ποιότητα.

Το hi-tech monitor της Samsung έχει χρόνο απόκρισης 5ms ώστε να μην κουράζει τα μάτια ακόμα και όταν παίζετε games, υποστηρίζει 16,7 εκατομμύρια χρώματα, ενώ το contrast του φτάνει το 50.000:1 για βαθύ μαύρο και ολοζώντανες εικόνες.

Η τεχνολογία MagicBright επιλέγεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις προβολής ανάλογα με τη λειτουργία (π.χ. games, text, Internet κ.λπ.), ενώ στη διάθεσή σας έχετε θύρες D-sub, DVI-D και HDMI. Στα πλεονεκτήματα του Samsung SyncMaster 2494LW είναι και η δυνατότητα τοποθέτησής του στον τοίχο.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τιμή δεν αναφέρεται.

Εν τω μεταξύ σε διάφορα reviews βλέπω ότι έχει μόνο D-sub και DVI αλλά όχι HDMI όπως αναφερει εδώ... και νομίζω ότι στο πρώτο mail που μου έστειλαν δεν έλεγε HDMI... μετά πρέπει να το διόρθωσαν.... Άραγε ξέρουν και οι ίδιοι τι δίνουν? Αν είναι ξεστοκάρισμα παίζει να μην έχει την HDMI....

Στη Γερμανία πάντως η τιμή ξεκινά από τα 164....

παιδες επειδη ψηνομαι αγρια, υπαρχει κατι καλυτερο σε π.χ. LG στη ιδια τιμη?

το hdmi παντως αν υπαρχει ψιλοαχρηστο δεν ειναι αφου δεν εχει ηχεια?

επισης, τωρα ειδα οτι ειναι DVD-D η εισοδος του, η καρτα μου ειναι αυτη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513377

και εχει DVI-I, τι παιζει? μπορω να το συνδεσω?

• Moderators

ΔΕΝ εχει HDMI οπως φαινεται και στο ιδιο το video τους. (παραπληροφορηση/παραπλανητικο στα τεχνικα χαρακτηριστικα που εχουν στην σελιδα τους, "καλυπτονται" με το video!)

παιδες επειδη ψηνομαι αγρια, υπαρχει κατι καλυτερο σε π.χ. LG στη ιδια τιμη?

Στην ιδια τιμη βρισκεις 24αρες

Να μια LG που ζητησες:

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=8652

post-45415-129063051681_thumb.jpg

http://www.prad.de/en/guide/screen5514.html (σύμφωνα με αυτό δεν έχει HDMI)

TN Panel με 5ms απόκριση... Αν κάποιος πάρει ΤΝ, ας πάρει τουλάχιστον ένα γρήγορο... Εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά αν είναι να τα δώσω για ΤΝ. Ξέρετε τα γνωστά, γωνίες θέασης, χρώματα, ευκρίνεια κλπ Ένα monitor το κρατάς για ποοολάααα χρόνια. Να δώσω κάτι παραπάνω, αλλά να αξίζει τουλάχιστον.

Γνώμη μου...

• Moderators

Να τα παλι τα τσιμπηματα!

(καποιος σε αλλο θεμα ειχε πει για προιοντα "τα τσιμπησα" και μετα μας ενημερωσε με υφος οτι δεν αγορασε αλλα τα τσιμπησε οπως τσιμπαμε το μαγουλο ενος παιδιου!)

:lol:

Μεγεια, αν ειχες σκοπο να αγορασεις αυτες τις μερες 24αρι μονιτορ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...