othon.gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Service και αντικατάσταση μεσω τηλεφωνου πρώτη φορά ακουω. Εχει αντιπροσωπεία η Logitech στην Ελλάδα και δεν το ηξερα; Μου φαινεται οτι θα σε περάσουν στην Ανοικτή Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Καταναλωτών Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης "Ο Γλυκομίλητος" Edit: Οντως εχει... !! LOGITECH Hellas 324-326 Olympionikon Street 15451 Neo Psihico ATHENS, Greece Παω να ζητήσω κατι ανταλλακτικά που τους παρακαλώ εδω και 2 χρόνια στα τηλέφωνα.. Της τρελής γίνεται από αντιπροσώπους βλέπω... LOGITECH Αποστολή στην αντιπροσωπεία OKTABIT ΓΟΥΝΑΡΗ 26 ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ TK15343 2106011901 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ΚΑι ομως κανεις λαθος.Ειχα προβλημα με τα ηχεια (Χ530)και επικοινωνησα με τα κεντρικα της εταιρειας μεσω email.Σε διαβεβαιω οτι μου τα πηραν πισω και μου πιστωσαν το ποσο.Υποδειγματικη συμπεριφορα... Ναι δεν αμφιβάλλω, αλλα ποιος στα πήρε πίσω; Ηρθε κουριερ οπως στην plextor; To πηγες εσυ κάπου; Πες μας περισσότερα να καταλάβουμε.. Επίσης λες σου πιστωσαν το ποσο, απο που τα ειχες αγοράσει και πως αυτοι σου επεστρεψαν χρηματα που δεν ελαβαν εξαρχης; Να υπενθυμίσω οτι σε κάποια αρχικά post λεγαμε οτι ολοι τωρα στη λιανική προσπαθουν να φυγουν απο την ευθυνη της εγγύησης και να την περάσουν απ'ευθειας στους εισαγωγεις, πραγμα παράνομο συμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Την ευθυνη της αντικατάστασης ελλατωματικών την εχει το κατάστημα πώλησης, δεν ειναι μεσάζοντας, δεν ειναι πρατήριο εργοστασίου, ουτε καλάθια στην Αγ. Μαρκου, ουτε φυσικά ο μιζαδόρος-παπατζής της υπόθεσης. Ο τιτλος "κατάστημα" προυποθέτει και υποχρεώσεις εκτος απο το δικαίωμα κέρδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Service και αντικατάσταση μεσω τηλεφωνου πρώτη φορά ακουω. Εχει αντιπροσωπεία η Logitech στην Ελλάδα και δεν το ηξερα; Μου φαινεται οτι θα σε περάσουν στην Ανοικτή Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Καταναλωτών Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης "Ο Γλυκομίλητος" Edit: Οντως εχει... !! LOGITECH Hellas 324-326 Olympionikon Street 15451 Neo Psihico ATHENS, Greece Παω να ζητήσω κατι ανταλλακτικά που τους παρακαλώ εδω και 2 χρόνια στα τηλέφωνα.. όχι επικοινωνείς μέσω email με Logitech στο εξωτερικό και σου στέλνουν νέο mouse χωρίς να χρειαστεί να στείλεις εσύ πίσω το προβληματικό... μερικές φορές μπορεί να ζητήσουν να το σπάσεις και να στείλεις photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 όχι επικοινωνείς μέσω email με Logitech στο εξωτερικό και σου στέλνουν νέο mouse χωρίς να χρειαστεί να στείλεις εσύ πίσω το προβληματικό...μερικές φορές μπορεί να ζητήσουν να το σπάσεις και να στείλεις photos Σοβαρα λες τωρα; Δεν το ηξερα, οντως εντυπωσιακό, μπράβο τους!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 όσοι έχουν postάρει εντυπώσεις μέχρι στιγμής από το RMA της Logitech αυτό λένε... επίσης υπάρχουν περιπτώσεις RMA εκτός εγγύησης, η Logitech έστειλε τσάμπα νέα Z-5500 σε κάποιους και ας είχαν περάσει τα 2 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpanagiotou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία!! Τι εννοεί στο getitnow ¨οταν αναφέρει: σύστημα ρύθμισης βάρους στο mouse. Είδα στην εικόνα ότι έχει κάτι μεταλλικά βαράκια, αλλά όντως βοηθάει η αλλαγή βάρους; Με ψήνει αρκετά το συγκεκριμένο και είπα να ρωτήσω κάποιον που έχει ασχοληθεί περισσότερο με Mouse!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis.kar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία!! Τι εννοεί στο getitnow ¨οταν αναφέρει: σύστημα ρύθμισης βάρους στο mouse. Είδα στην εικόνα ότι έχει κάτι μεταλλικά βαράκια, αλλά όντως βοηθάει η αλλαγή βάρους; Με ψήνει αρκετά το συγκεκριμένο και είπα να ρωτήσω κάποιον που έχει ασχοληθεί περισσότερο με Mouse!! Αυτό μπήκα να ρωτήσω και εγώ, αυτό που υποθέτω είναι ότι αντί να προσπαθείς να συνηθίσεις το ποντίκι στο παιχνίδι, το φέρνεις στα μέτρα σου από την αρχή. Εγώ πάντως το αγόρασα θα μπορώ να σου πω περισσότερα από αύριο μεθαύριο που λογικά θα μου έρθει ... Logitech rulez, ότι έχω πάρει μέχρι τώρα από ποντίκια και πληκτρολόγια μέχρι τα γομάρια τα 5500 τα ηχεία με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. καταπληκτική ποιότητα κατασκευής και απίθανο design. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ότι βολεύει τον καθένα, για αυτό υπάρχει ρύθμιση βάρους με αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ναι δεν αμφιβάλλω, αλλα ποιος στα πήρε πίσω; Ηρθε κουριερ οπως στην plextor; To πηγες εσυ κάπου; Πες μας περισσότερα να καταλάβουμε.. Επίσης λες σου πιστωσαν το ποσο, απο που τα ειχες αγοράσει και πως αυτοι σου επεστρεψαν χρηματα που δεν ελαβαν εξαρχης; Να υπενθυμίσω οτι σε κάποια αρχικά post λεγαμε οτι ολοι τωρα στη λιανική προσπαθουν να φυγουν απο την ευθυνη της εγγύησης και να την περάσουν απ'ευθειας στους εισαγωγεις, πραγμα παράνομο συμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Την ευθυνη της αντικατάστασης ελλατωματικών την εχει το κατάστημα πώλησης, δεν ειναι μεσάζοντας, δεν ειναι πρατήριο εργοστασίου, ουτε καλάθια στην Αγ. Μαρκου, ουτε φυσικά ο μιζαδόρος-παπατζής της υπόθεσης. Ο τιτλος "κατάστημα" προυποθέτει και υποχρεώσεις εκτος απο το δικαίωμα κέρδους. Πακεταρα τα ηχεια εστειλαν κουριερ με δικη τους χρεωση τα πηραν και μου πιστωσαν στο λογαριασμο μου το ποσο.Τοσο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 μερικές φορές μπορεί να ζητήσουν να το σπάσεις και να στείλεις photos Αυτό μου ακούγεται πολύ παράξενο.... Και πως θα το σπάσεις;Σου δίνουν οδηγίες; Αν τραυματιστείς κατα τη διαδικασία τι γίνεται; Σοβαρά μιλάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αυτό μου ακούγεται πολύ παράξενο....Και πως θα το σπάσεις;Σου δίνουν οδηγίες; Αν τραυματιστείς κατα τη διαδικασία τι γίνεται; Σοβαρά μιλάω... Όταν δούλευα σε ταχυμεταφορική,μας ερχόντουσαν πολλές "παραινέσεις" απ' τους προμηθευτές για "destroy".Εμείς συγκατανεύαμε και τα μοιραζόμασταν.Τα προς καταστροφή. btw,σιγά μη δεσμεύσουν προσωπικό να στείλει οδηγίες καταστροφής ή να ελέγξει αν πράγματι καταστράφηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αυτό μου ακούγεται πολύ παράξενο....Και πως θα το σπάσεις;Σου δίνουν οδηγίες; Αν τραυματιστείς κατα τη διαδικασία τι γίνεται; Σοβαρά μιλάω... με βαριοπούλα? ότι φτιάχνει τον καθένα no idea no idea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πακεταρα τα ηχεια εστειλαν κουριερ με δικη τους χρεωση τα πηραν και μου πιστωσαν στο λογαριασμο μου το ποσο.Τοσο απλα. Εντυπωσιακο πραγματικα δεν το ήξερα, ευχαριστω! Απο σημερα θα βλεπω τη logitech με άλλο μάτι -παρ' οτι ημουν παντα φιλικά προσκείμενος λόγω καλου σχεδιασμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Service και αντικατάσταση μεσω τηλεφωνου πρώτη φορά ακουω. Εχει αντιπροσωπεία η Logitech στην Ελλάδα και δεν το ηξερα; Μου φαινεται οτι θα σε περάσουν στην Ανοικτή Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης Καταναλωτών Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης "Ο Γλυκομίλητος" Edit: Οντως εχει... !! LOGITECH Hellas 324-326 Olympionikon Street 15451 Neo Psihico ATHENS, Greece Παω να ζητήσω κατι ανταλλακτικά που τους παρακαλώ εδω και 2 χρόνια στα τηλέφωνα.. Κι όμως είσαι λάθος. Πήρα τηλέφωνο για ένα ποντίκι που χάλασε, μη έχοντας κρατήσει την απόδειξη, και μου έστειλαν ολοκαίνουριο χωρίς καμία χρέωση. Δεν μου ζήτησαν τίποτα παραπάνω από το serial number του ποντικιού. Ούτε φωτογραφίες, ούτε τίποτα. Καλείς το νούμερο που έχει στο Support στο site της Logitech, ένα 00800... Μιλάω για προσωπική εμπειρία, δεν είναι λόγια του αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jowl_tnt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Έχουμε ιδέα τι έχει σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.